19 Şubat 2009, Perşembe 07:37:17

Çelebi görüşmelere yeniden başladı

Acciona S.A'nın İspanya ve Almanya'daki havaalanı yer hizmetleri şirketlerinin hisselerinin yüzde 100'ünün Çelebi Hava Servisleri tarafından alınmasına ilişkin görüşmeler yeniden başladı.
  • Fraport burda iş yapmaya çalışırken, Çelebi Almanya'yı fethetme peşinde.. Ve eminimki ilk müşterilerimiz Lufthansa ve USAF olur :)) Çok güzel bir haber umarım hayırlısı ile alırız hisseleri... Ve büyümeye eskisinden daha çok büyümeye devam ederiz...
  • Maceristan ve Hindistandan sonra Avrupayada açılım yaparsa Çelebi bir Dünya şirketi olur, Bir türk firmasının başarıları herkezi gururlandıracaktır. Umarım Avrupada Etnik baskı yapmazlar ve Çelebi bu global krizi fırsata çevirebilir. Başarılarını dilerim.

Çelebi'den İMKB'ye gönderilen yazıda, şirket ile Acciona Grubu arasında yürütülmekte olan görüşmelerin sonlandırılmasına neden olan birtakım engellerin ortadan kalkması nedeniyle görüşmelere yeniden başlama kararı aldığı bildirildi.

Çelebi görüşmelere yeniden başladı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Fraport burda iş yapmaya çalışırken, Çelebi Almanya'yı fethetme peşinde.. Ve eminimki ilk müşterilerimiz Lufthansa ve USAF olur :)) Çok güzel bir haber umarım hayırlısı ile alırız hisseleri... Ve büyümeye eskisinden daha çok büyümeye devam ederiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Maceristan ve Hindistandan sonra Avrupayada açılım yaparsa Çelebi bir Dünya şirketi olur, Bir türk firmasının başarıları herkezi gururlandıracaktır. Umarım Avrupada Etnik baskı yapmazlar ve Çelebi bu global krizi fırsata çevirebilir. Başarılarını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000