05 Ocak 2012, Perşembe 12:52:34

ÇELEBİ DELHİ CARGO'DA YANGIN

Çelebi’nin Hindistan’daki bağlı ortaklığı Celebi Delhi Cargo tarafından Delhi Uluslararası Indra Gandhi Havalimanı’nda işletilen Kargo Terminali'nde bugün yangın çıktı.
  • saw da 697 ailenin ocagında cıkardıgınız yangının yanında hiç kalır.
  • Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim ancak neden Çelebi nin yangınla sürekli anılmasını duyuyoruz acaba. herkesin bildiği gibi daha önceki yıllarda ATA daki antrepo yanmış ve sonrasında personelin ikramiyeleri bir şekilde elinden alınmıştı. acaba Delhide çalışanlar ikramiye alıyorlarmı idi? alıyor iseler artık yada yakında iptal olur herhalde. inşallah ölen yada yaralanan İNSAN yoktur. önemli olan bu sanırım.
  • Celebi ailesine geçmiş olsun dileklerimi sunar...Allahdan daha büyük felaketlerden celebi ailesini korumasını dilerim. Özkan Demirci
Bazı ofis alanları hasar gördüğü yangın itfaiye ekipler tarafından tamamen söndürüldü. Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. Kargo terminalinde muhafaza edilmekte olan müşterilere ait emanet, yük ve eşyalar da zarar görmedi.

Yangın sonucu sadece bazı ofis ekipmanı ve demirbaşının hasar gördüğü tespit edildi. Celebi Delhi Cargo aktifinde kayıtlı her türlü demirbaş ve emanet yangın dahil her türlü riske karşı sigorta teminatı altında olduğundan oluşacak hasarın tazminine ilişkin olarak Celebi Delhi Cargo tarafından üstlenilecek bir zarar oluşması beklenmiyor.

Terminalde yürütülen ihracat operasyonlarının tedbiren yarım saat süre ile durdurulduğu ve daha sonra tekrar başlatıldığı ifade edildi.

İthalat operasyonlarının yürütüldüğü alanın hasar gören ofis alanlarına yakın konumda bulunması ve ilgili makamlar tarafından yürütülen inceleme ve tespit çalışmalarının sürmesi nedeniyle ithalat operasyonu kontrollü ve bir miktar gecikmeli olarak devam edeceği öğrenildi. Kısa bir süre içinde ithalat operasyonunun normale dönmesi bekleniyor.
ÇELEBİ DELHİ CARGO'DA YANGIN

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
saw da 697 ailenin ocagında cıkardıgınız yangının yanında hiç kalır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim ancak neden Çelebi nin yangınla sürekli anılmasını duyuyoruz acaba. herkesin bildiği gibi daha önceki yıllarda ATA daki antrepo yanmış ve sonrasında personelin ikramiyeleri bir şekilde elinden alınmıştı. acaba Delhide çalışanlar ikramiye alıyorlarmı idi? alıyor iseler artık yada yakında iptal olur herhalde. inşallah ölen yada yaralanan İNSAN yoktur. önemli olan bu sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Celebi ailesine geçmiş olsun dileklerimi sunar...Allahdan daha büyük felaketlerden celebi ailesini korumasını dilerim. Özkan Demirci

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000