16 Ekim 2008, Perşembe 11:01:59

Antalya Havalimanı'nda talihsiz kaza

Antalya Havalimanı’nda Çelebi Handling personelinin yaşadığı talihsiz kaza Çelebi ailesini korkuttu.
  • ÖNCELİKLE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..İNŞALLAH PINAR ARKADAŞIMIZ ÇOK KISA SÜREDE İYİLEŞİR VE ESKİ SAGLIGINA KAVUŞUR.AMA ESKİ BİR OPS OLARAK BİLDİĞİM KADARIYLA PUSH BACK ARACINA OTURULMAMASI GEREKİYOR.BÖYLE OLAYLARIN TEKRARLANMAMASI DİLEĞİYLE TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN...
  • Çelebi Hava Servisine Ve Kazayı Geçiren Pınar arkadaşımıza büyük geçmiş Olsun .En Kısa sürede İyileşmesi Dileğiyle.
  • olay olalı yaklaşık 1 ay oldu. durumu gayet iyiye gidiyor inşallah 1 sene içinde eski haline dönecek aramıza katılacak.çabuk çabuk iyileşmesi için dua ediyoruz.
  • sut alti olarak acil sifalar dileriz insallah yeniden aramiza donmenizi tememni ediyoruz_BRS OFIS
  • ACİL ŞİFALAR DİLERİZ BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN
  • Tüm Arkadaşlar olarak en kısa zamanda sağlına kavuşmanı diliyoruz.
  • pınar hanıma geçmiş olsun dileklerimizi sunar tekrar onu apronda görmek istiyoruz.tüm çelebi ailesine geçmiş olsun dileriz.tekrar böyle olaylar yaşamak nasip olmasın.
  • Buradan PINAR'ımıza en içten dileklerini sunan arkadaşlara çok teşekkürler ve de bilmeden konuşanlara da artık diyecek bi lafımız kalmadı. PINAR'ımızın durumu gayet iyi ve en yakın zamanda eski sağlığına kavuşmuş bi şekilde aramıza dönecek.PINAR çok iyi ve onun için yapmamız gereken tek şey moralini yüksek tutmak. İyi dileklerini sunan arkadaşlara tekrar teşekkürler ve bilmiş ayağına yatp konuşan arkadaşlara da diyorumki ALLAH'ın sopası yoktur. İyi günler herkese.
  • Öncelikle Pınar'a geçmiş olsun. Ex ÇHs personeli olarak kendisine acil şifalar dilerim. Bir de merak ettim olay tam olarak nasıl gerçekleşti. Buraya yazabilirseniz sevinirim. Yorum yapmak herkesin hakkı ama neyin nasıl olduğunu bilirsek tabi. Birde son durumu nasıl?
  • Arkadaşlar burda bence konu Push-Back in kaç kişi ile yapıldığı değil.Bildiğim kadarı ile o arkadaşımızın bacağı çok kötü durumda ve kesilmesi muhtemel.Havacılıkta bazen dakikalar, bazen saniyelerle yarışıyoruz ama ben emniyetten yanayım gecikme yaşanacaksa yaşansın.Arkadaşıma Acil şifalar diliyor, ailesine sabır diliyorum.Büyük geçmiş olsun.Herkesin çok çok daha dikkatli olmasını ümit ediyorum. İyi görevler.

AirportHaber’e gelen bilgilere göre, iki gün önce Salı günü, Antalya Havalimanı apronunda operasyon görevini yürüten bayan personel, Pushback traktöründen düşerek hastanelik oldu.

Yaşanan kazadan hemen sonra ayaklarında zedelenme görülen Çelebi personeli, hemen hastaneye kaldırıldı.

Götürüldüğü hastanede hemen kontrol altına alınan kazazedenin sağlık durumumun iyi olduğu da gelen bilgiler arasında.

©AirportHaber

Antalya Havalimanı'nda talihsiz kaza

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

ex-ops ~ 15 yıl önce
ÖNCELİKLE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..İNŞALLAH PINAR ARKADAŞIMIZ ÇOK KISA SÜREDE İYİLEŞİR VE ESKİ SAGLIGINA KAVUŞUR.AMA ESKİ BİR OPS OLARAK BİLDİĞİM KADARIYLA PUSH BACK ARACINA OTURULMAMASI GEREKİYOR.BÖYLE OLAYLARIN TEKRARLANMAMASI DİLEĞİYLE TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT Usaş ~ 15 yıl önce
Çelebi Hava Servisine Ve Kazayı Geçiren Pınar arkadaşımıza büyük geçmiş Olsun .En Kısa sürede İyileşmesi Dileğiyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTAI ~ 15 yıl önce
olay olalı yaklaşık 1 ay oldu. durumu gayet iyiye gidiyor inşallah 1 sene içinde eski haline dönecek aramıza katılacak.çabuk çabuk iyileşmesi için dua ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
besbas ~ 15 yıl önce
sut alti olarak acil sifalar dileriz insallah yeniden aramiza donmenizi tememni ediyoruz_BRS OFIS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sera cafe ~ 15 yıl önce
ACİL ŞİFALAR DİLERİZ BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antalya Yolcu Hiz.Şef. ~ 16 yıl önce
Tüm Arkadaşlar olarak en kısa zamanda sağlına kavuşmanı diliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayt_ramp coordination ~ 16 yıl önce
pınar hanıma geçmiş olsun dileklerimizi sunar tekrar onu apronda görmek istiyoruz.tüm çelebi ailesine geçmiş olsun dileriz.tekrar böyle olaylar yaşamak nasip olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYTops ~ 16 yıl önce
Buradan PINAR'ımıza en içten dileklerini sunan arkadaşlara çok teşekkürler ve de bilmeden konuşanlara da artık diyecek bi lafımız kalmadı. PINAR'ımızın durumu gayet iyi ve en yakın zamanda eski sağlığına kavuşmuş bi şekilde aramıza dönecek.PINAR çok iyi ve onun için yapmamız gereken tek şey moralini yüksek tutmak. İyi dileklerini sunan arkadaşlara tekrar teşekkürler ve bilmiş ayağına yatp konuşan arkadaşlara da diyorumki ALLAH'ın sopası yoktur. İyi günler herkese.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mrdnmz ~ 16 yıl önce
Öncelikle Pınar'a geçmiş olsun. Ex ÇHs personeli olarak kendisine acil şifalar dilerim. Bir de merak ettim olay tam olarak nasıl gerçekleşti. Buraya yazabilirseniz sevinirim. Yorum yapmak herkesin hakkı ama neyin nasıl olduğunu bilirsek tabi. Birde son durumu nasıl?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxx_ops ~ 16 yıl önce
Arkadaşlar burda bence konu Push-Back in kaç kişi ile yapıldığı değil.Bildiğim kadarı ile o arkadaşımızın bacağı çok kötü durumda ve kesilmesi muhtemel.Havacılıkta bazen dakikalar, bazen saniyelerle yarışıyoruz ama ben emniyetten yanayım gecikme yaşanacaksa yaşansın.Arkadaşıma Acil şifalar diliyor, ailesine sabır diliyorum.Büyük geçmiş olsun.Herkesin çok çok daha dikkatli olmasını ümit ediyorum. İyi görevler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000