17 Eylül 2009, Perşembe 14:05:41

ANTALYA HAVALİMANI HAKKINDA YENİ TARTIŞMA

Antalya Havalimanı Terminal-2'nin, 23 Eylülden itibaren, gelecek sezona dek kapatılacağı iddia edildi...
  • antalya gibi turizm kentini havalimanı kapatılacaktıda allahtan herkes duyarlılık gösterdide açık kaldı.inanın başta lise mezunu biri olduğu sürece havalimanından bir hayır gelmez kimseye.sadece lise mezununa ve ykendi adamlarına yarar gelir.antalya otogarı bile bu yönetimden daha profosyonel birileri tarafından yönetiliyor.havalimanı personelinden tutunda,supervısorundan,şefin,den-nöbetçi müdüründen genel müdürüne kadar hepsi amatör kişiler.insani ve yönetici kaliteleri çok düşük.sanki özellikle seçilmiş getirilmiş kişiler.isteseniz bu kadar amatör insanı bir araya toplayamazsınız.halde bile daha çok kaliteli kişiler yöneticilik yapıyor.antalya havalimanını daha kaliteli ellerde olması lazım.çünkü antalya ülkemizin vitrini.
  • demek herkes biliyordu ...))....bence sadece senin gibi yalakalar emindi....bütün dileklerim seninle umarım seninde başına gelir.....
  • Evet T'2 yi ICF kapatıyornedeni bilinmez.. o kadar yatırım yapın siz el değiştirdi diye t2 yi kapatsınlar yazık..
  • Ben bu cümleyi bir yerden hatırlıyorum ama ? Yoksa AYT da bu zihniyetle mi yönetiliyor ???
  • Durmak yok yola devam... Terminali kimlerin yönettiği belli...
  • TEBRİKLER IC AİLESİ .. TEBRİKLER SAYIN FERDA YAKAR ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN YOLA DEVAM DURMAK YOK.
  • Terminalin el değiştirmesi ve şekli ayrı bir konu. üzerinde durmak istediğim husus personelin durumu. Herkes terminal 2' de bu sürenin sonuna kadar çalışacağını biliyordu. Bu sürenin sonunda sözleşme hükmü tabii ki uygulanacaktı. İki terminal birleşince bir miktar çalışanın açığa çıkacağı bir gerçek. Genel Müdür ne yapsın. Bu terminalin işletimini yorumcular üslenseydi her iki terminalde çalışanları aynen muhafaza edebilirlermiydi? Hayır tabii ki. Ayrılanlar için tabii ki üzgünüz. En kısa zamanda daha iyi bir iş bulabilmelerini diliyorum. Bunu gönülden diliyorum.
  • AMCAN DAYIN VARSA İŞE DEVAM YOKSA İŞE SON OLMUŞ SİZİN İŞLER ARKADAŞLAR BOŞVERİN BİR GÜN ONLARADA KALMAZ ORASI ALLAHA HAVALE EDİN
  • Genel Müdür endişe edecek durum yok demiş. Olayların farkında mı acaba ? Yoksa sadece adı mı genel müdür. Havacılık camiasını bir koklayın bakalım neler konuşuluyor. Piyasadan haberiniz yok galiba... Camiadan kopuk yaşamanın sonucu bunlar.
  • çok az yorumlanmış yazıkkkkkk

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) seyahat acentelerine yazı göndererek Antalya Havalimanı’ndaki iki numaralı terminalin kapatılacağını, sıkışıklık olmaması için gerekli önlemlerin alınmasını gerektiğini istedi. Terminal-2'nin işletmeciliğini üstlenen ICF ise, "Terminal-2 ihtiyacımız olduğu sürece açık kalacak" açıklamasını yaptı.

IC ile Alman ortağı Fraport tarafından alınan işletmesi alınan Terminal 2, IC ile Çelebi arasındaki ortaklığın işletme süresinin 22 Eylül gece yarısı  sona erecek olması nedeniyle IC-Fraport ortaklığına devredilecek.

Terminal-2, devir teslim işlemleri nedeniyle 23 Eylülden itibaren gelecek sezona dek kapanacak.

Terminal-2'nin kapanmasıyla hava limanında bütün yükün Terminal-1'e kaydırılacağı, bunun da pasaport, bagaj, gümrük kontrolleri ve otoparkta yığılmalara neden olabileceği öne sürülüyor.

Turizmciler, Rus ve Alman turistlerin dönüş yolculuğunun başladığını, Terminal-2'nin kapanmasının yığılmalara neden olacağını söyledi.

Terminal-2'nin turizm sezonu bakımından erken bir tarihte kapatılacağını iddia eden turizmciler, Terminal-2’nin, 23 Eylül yerine 15 Ekimde kapanması halinde bir sorun yaşanmayacağını kaydettiler.

Antalya Havalimanından sorumlu Vali Yardımcısı Hayrettin Balcıoğlu ise Terminal-2'nin 22 Eylül gecesi IC-Çelebi ortaklığından IC-Fraport'a geçeceğini, bununla ilgili kargaşa yaşanmaması içinp asaportta, gümrükte ve diğer yerlerde tedbirlerin alındığını kaydetti.

ICF Airports Genel Müdürü Ferda Yakar ise," Terminal-2'yi kapatmıyoruz, kapatamayız” diyerek, “Gümrüksüz satış yapan mağazaların bulunduğu bölümde tadilat yapılacak. Bazı uçaklar bu dönemde de Terminal-2'ye inecek. Pasaport ve gümrük hizmetleri de olacak. Terminal-2 kapanmayacak, ağırlıklı olarak Terminal-1'den hizmet verilecek. Bu geçici bir durum. Endişe edecek bir şey yok” açıklamasını yaptı.

22 Eylül saat 23.59 itibariyle süresi sona eren Antalya Dış Hatlar Terminali-2'den verilen hizmetler belli bir süre için Terminal-1'den, 23 Eylül saat 00.01 itibariyle tüm dış hat uçuşları Terminal -1'den yapılacak.

ANTALYA HAVALİMANI HAKKINDA YENİ TARTIŞMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 15 yıl önce
antalya gibi turizm kentini havalimanı kapatılacaktıda allahtan herkes duyarlılık gösterdide açık kaldı.inanın başta lise mezunu biri olduğu sürece havalimanından bir hayır gelmez kimseye.sadece lise mezununa ve ykendi adamlarına yarar gelir.antalya otogarı bile bu yönetimden daha profosyonel birileri tarafından yönetiliyor.havalimanı personelinden tutunda,supervısorundan,şefin,den-nöbetçi müdüründen genel müdürüne kadar hepsi amatör kişiler.insani ve yönetici kaliteleri çok düşük.sanki özellikle seçilmiş getirilmiş kişiler.isteseniz bu kadar amatör insanı bir araya toplayamazsınız.halde bile daha çok kaliteli kişiler yöneticilik yapıyor.antalya havalimanını daha kaliteli ellerde olması lazım.çünkü antalya ülkemizin vitrini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
demek herkes biliyordu ...))....bence sadece senin gibi yalakalar emindi....bütün dileklerim seninle umarım seninde başına gelir.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Evet T'2 yi ICF kapatıyornedeni bilinmez.. o kadar yatırım yapın siz el değiştirdi diye t2 yi kapatsınlar yazık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ben bu cümleyi bir yerden hatırlıyorum ama ? Yoksa AYT da bu zihniyetle mi yönetiliyor ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Durmak yok yola devam... Terminali kimlerin yönettiği belli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TEBRİKLER IC AİLESİ .. TEBRİKLER SAYIN FERDA YAKAR ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN YOLA DEVAM DURMAK YOK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Terminalin el değiştirmesi ve şekli ayrı bir konu. üzerinde durmak istediğim husus personelin durumu. Herkes terminal 2' de bu sürenin sonuna kadar çalışacağını biliyordu. Bu sürenin sonunda sözleşme hükmü tabii ki uygulanacaktı. İki terminal birleşince bir miktar çalışanın açığa çıkacağı bir gerçek. Genel Müdür ne yapsın. Bu terminalin işletimini yorumcular üslenseydi her iki terminalde çalışanları aynen muhafaza edebilirlermiydi? Hayır tabii ki. Ayrılanlar için tabii ki üzgünüz. En kısa zamanda daha iyi bir iş bulabilmelerini diliyorum. Bunu gönülden diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
AMCAN DAYIN VARSA İŞE DEVAM YOKSA İŞE SON OLMUŞ SİZİN İŞLER ARKADAŞLAR BOŞVERİN BİR GÜN ONLARADA KALMAZ ORASI ALLAHA HAVALE EDİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Genel Müdür endişe edecek durum yok demiş. Olayların farkında mı acaba ? Yoksa sadece adı mı genel müdür. Havacılık camiasını bir koklayın bakalım neler konuşuluyor. Piyasadan haberiniz yok galiba... Camiadan kopuk yaşamanın sonucu bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
çok az yorumlanmış yazıkkkkkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000