05 Kasım 2008, Çarşamba 10:58:03

Alkışlar ÇELEBİ'ye...

Çelebi Holding sponsorluğunda hayata geçirilen ve lojmanların yeniden yapılandırılarak öğretmenlere hediye edileceği 'Evimdeyim' projesinin ilk adımı Kars'ta atıldı. Proje, Çelebi Holding'in ve Tuvana Okuma İstekli Çocuklar Eğitim Vakfı'nın (TOÇEV) işbirliğiyle gerçekleştiriliyor.
  • Arkadaşlar yapmayın lütfen.. Çelebi evet çalışanı olarak yaltakçısı olmayarak benden alkış alıyor. Almadığı anda zaten giderim. Lütfen sizden alkış alamıyorsa şirketim bırakın gidin. Sizi zorla buralarda tutan yok. Aylık 1 Ytl'yede çalışmış olsanız; insan ekmek kapısına laf söylemez. Kol kırılır yen içinde kalır. Saygılar....
  • kubene soyluyorum.otur yoneticinle konus yalan yere işten atsınlar bak kardesim celebi bu duzenin şirketi unutma bakın celebinin her departmanında işten atılma var nedeni basit uyu uyu yat uyu uyumazsan uyuturum yerse tabi hani elin yumruğunu yemeyen kendininkini balyoz sanarmış ya
  • Çelebi personeline biraz yardım etsin okul açıp ödeyeceği vergiden düşmektense havalimanında çalışan personeline iyilik yapsın. Ne şartlarda çaışıyorlar, ne kadar maaş alıyorlar ve işe aldıkları personeli kaç ay çalıştırıyorlar. düşünün her ay 5-6 personel işe alınıyor 1 ay sonrada çıkartıp yerine başka adam alıyorlar. Adananın yarısı çelebide çalışmıştır inanmazsanız kendi personellerine sorun.
  • Anadolu Üniv.Sivil havacılık Yüksek Okulu mezunuyum iş bulamıyorum.Yeni Sivil Havacılık Yüksek Okulu açılmasının amacı ne ?Anlayan varsa anlatsın
  • Her olayı kendi içinde değerlendirmeniz lazım.Belliki bu şirkette bir dönem çalışmışsınız rahatsızlığınızda bundan.Ben o bölgeyi çok iyi bilirim.Burada bir öğretmenin barınacağı yerin tartışmasını yapıyoruz.Thomasın momasın yada bu şirkette çalışanın ücretini değil.Bence hala çalışıyorsanız yöneticilerinizle görüşüp bu konuları o ortamda dile getiriniz.Eğer çelışmıyor bir şekilde bu şirketten ayrılmışsanız bu yorumları yapmanız fayda sağlamaz.Buna benzer güzel işleri yapan hangi şirket olursa olsun alkış gerektirir.Haber başlığı uymuş kabüllenin.
  • her iki arkadaşıda tanımam bilmem ama haklıdırlar ki çelebi önce sırtından para kazandığı personelinin hakkını versin de sonra alkışı hak etsin.en son zam nezaman yapıldı acaba.sevgili kubey siz ya çelebi ailesinden değilsiniz.yada çelebide ek iş olarak çalışanlardan birisiniz...kimse kızmasın bence...
  • Bu düşünce ve fikir her neşekilde olursa olsun alkış gerektirir.Alfa ve thomas hangi ülkenin vatandaşı bilmem ama bir gerçek varki o bölgede görev yapan öğretmenler; muhtarın,koyün ileri gelenlerinin evlerinde kalmak zorundalar.Yıllardır yapılması gerekeni bir şirket üstlenmiş yapıyor.Bırakında o insanlar için güzelşeyler yapılsın. Bu tür yorumları yazanlara butür yardımlara destek olmalarını tavsiye ederim.
  • Merak ediyorum devlet hangi ihaleye karşılık çelebinin böyle bir projeyi desteklemesini istemiş olabilir.Yoksa kendi çalışanının hakkını hukukunu vermeyen ÇELEBİ ne olduda Kars ilimize böyle bir yardımda bulundu!!!
  • ÇELEBİ ÖNCE ÇALIŞANINDAN ALKIŞ ALSIN EVE LAZIM OLAN CAMİYE HARAMMIŞ

Türk Sivil Havacılık Sektörü'nün mihenk taşlarından biri olan Çelebi Holding'in 50. kuruluş yıldönümünde TOÇEV ile birlikte, Milli Eğitim Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı'nın destekleriyle başlattığı, eğitim alanındaki 'Evimdeyim' projesi kapsamında Kars'ın merkeze bağlı Karaçoban köyünde öğretmenler için 2 adet 'Çelebi Evi' yapıldı.

Köydeki açılış törenine Kars Vali Yardımcısı Doğan Demirtaş, Çelebi Holding Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Doğan, TOÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Uygun, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Gökhan Altun ve davetliler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende bir konuşma yapan TOÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Uygun, Türkiye genelinde 200'e yakın köy dolaştıklarını ve bu kadar köyde okullar ve okulların tadilatlarını yaptıklarını ifade etti. Bugüne kadar tamamen çocuklara odaklı çalıştıklarını da belirten Uygun, öğretmenlerin huzurunun çocuklara yansıdığını, öğretmenlerin rahatlığıyla birlikte öğrencilerin de rahat olacakları düşüncesiyle bu yola çıktıklarını vurguladı.

Çelebi Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Doğan da şimdiye kadar yaptıklarının çok yetersiz olduğunu ama bu yapacakları projenin önümüzdeki senelerde yapılacak projelerin ilk ayağı olduğunu ifade etti. Doğan, "İnşallah bu güzel yurdumuzun en ücra köşelerine kadar, çok fazla öğretmen lojmanını yaşanır hale getirme kaygısı içinde olacağız" dedi.

Kars Vali Yardımcısı Doğan Demirtaş ise, "Milli Eğitim Bakanlığımızın, çok farklı kategorilerde sivil toplum kuruluşları, özel kuruluşlar, vakıflar ve dernekleri eğitime katkı sağlamak amacıyla araya sokması ve karşı taraftan da bu teklife, 'Evet biz de varız' cevabının verilmiş olması bugün burada 2 tane lojmanın yeniden öğretmenlerimizin kullanımına açılmasını sağladı" diye konuştu.

Demirtaş ayrıca, Kars'ın Kağızman ve Digor ilçesi için de Çelebi Holding'den öğretmen evi yapılması konusunda söz aldı.

Konuşmalardan sonra öğretmenler için yapılan lojmanların açılışına geçildi. Açılışın ardından okul öğrencilerine hediyeler verildi. Hediyelerini alan öğrenciler kendileri için Çelebi Holding tarafından getirilen tiyatro ekibinin gösterilerini izlediler.

Karaçoban Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri artık yeniden yapılandırılan ve içleri eşyalarla donatılan Çelebi Evleri'nde evlerini aratmayacak şartlarda yaşamlarını sürdürecekler.

Evimdeyim Projesi

Evimdeyim Projesi

Evimdeyim Projesi

Alkışlar ÇELEBİ'ye...

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

ops ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar yapmayın lütfen.. Çelebi evet çalışanı olarak yaltakçısı olmayarak benden alkış alıyor. Almadığı anda zaten giderim. Lütfen sizden alkış alamıyorsa şirketim bırakın gidin. Sizi zorla buralarda tutan yok. Aylık 1 Ytl'yede çalışmış olsanız; insan ekmek kapısına laf söylemez. Kol kırılır yen içinde kalır. Saygılar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reis ~ 15 yıl önce
kubene soyluyorum.otur yoneticinle konus yalan yere işten atsınlar bak kardesim celebi bu duzenin şirketi unutma bakın celebinin her departmanında işten atılma var nedeni basit uyu uyu yat uyu uyumazsan uyuturum yerse tabi hani elin yumruğunu yemeyen kendininkini balyoz sanarmış ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airportorico ~ 15 yıl önce
Çelebi personeline biraz yardım etsin okul açıp ödeyeceği vergiden düşmektense havalimanında çalışan personeline iyilik yapsın. Ne şartlarda çaışıyorlar, ne kadar maaş alıyorlar ve işe aldıkları personeli kaç ay çalıştırıyorlar. düşünün her ay 5-6 personel işe alınıyor 1 ay sonrada çıkartıp yerine başka adam alıyorlar. Adananın yarısı çelebide çalışmıştır inanmazsanız kendi personellerine sorun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Barbaros ~ 15 yıl önce
Anadolu Üniv.Sivil havacılık Yüksek Okulu mezunuyum iş bulamıyorum.Yeni Sivil Havacılık Yüksek Okulu açılmasının amacı ne ?Anlayan varsa anlatsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kubey ~ 15 yıl önce
Her olayı kendi içinde değerlendirmeniz lazım.Belliki bu şirkette bir dönem çalışmışsınız rahatsızlığınızda bundan.Ben o bölgeyi çok iyi bilirim.Burada bir öğretmenin barınacağı yerin tartışmasını yapıyoruz.Thomasın momasın yada bu şirkette çalışanın ücretini değil.Bence hala çalışıyorsanız yöneticilerinizle görüşüp bu konuları o ortamda dile getiriniz.Eğer çelışmıyor bir şekilde bu şirketten ayrılmışsanız bu yorumları yapmanız fayda sağlamaz.Buna benzer güzel işleri yapan hangi şirket olursa olsun alkış gerektirir.Haber başlığı uymuş kabüllenin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haklısınız ~ 15 yıl önce
her iki arkadaşıda tanımam bilmem ama haklıdırlar ki çelebi önce sırtından para kazandığı personelinin hakkını versin de sonra alkışı hak etsin.en son zam nezaman yapıldı acaba.sevgili kubey siz ya çelebi ailesinden değilsiniz.yada çelebide ek iş olarak çalışanlardan birisiniz...kimse kızmasın bence...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kubey ~ 15 yıl önce
Bu düşünce ve fikir her neşekilde olursa olsun alkış gerektirir.Alfa ve thomas hangi ülkenin vatandaşı bilmem ama bir gerçek varki o bölgede görev yapan öğretmenler; muhtarın,koyün ileri gelenlerinin evlerinde kalmak zorundalar.Yıllardır yapılması gerekeni bir şirket üstlenmiş yapıyor.Bırakında o insanlar için güzelşeyler yapılsın. Bu tür yorumları yazanlara butür yardımlara destek olmalarını tavsiye ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thomas ~ 15 yıl önce
Merak ediyorum devlet hangi ihaleye karşılık çelebinin böyle bir projeyi desteklemesini istemiş olabilir.Yoksa kendi çalışanının hakkını hukukunu vermeyen ÇELEBİ ne olduda Kars ilimize böyle bir yardımda bulundu!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alfa ~ 15 yıl önce
ÇELEBİ ÖNCE ÇALIŞANINDAN ALKIŞ ALSIN EVE LAZIM OLAN CAMİYE HARAMMIŞ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000