21 Mart 2011, Pazartesi 13:35:27

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ

Akdeniz Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği bölümü öğrencileri, Çelebi'nin Antalya Havalimanı operasyon merkezini ziyaret etti.
  • Kürşay beye çok teşekkür ediyoruz ve başarılı kariyerinde daha iyi başarılar diliyoruz
  • Ülkemizde Sivil Havacılık okullarının açılıp okutulması havacılık sektörümüzün gelişmesi açısından çok büyük önem arzetmektedir. Ç.H.S bu konuda üzerine düzen görevi yapmakta olduğunu hepimiz yakından gözlemlemekteyiz. Bu anlamda Çelebi'ye teşekkür ederiz.
  • Sivil Havacılık ile ilgili bir okulun açılmasında, sektörle yakın işbirliğinde bulunarak öğrencilerin ufkunu açmaya çalışan Özer Hoca'yı tebrik ediyor, başarıların devamını diliyorum. İdris Elmas.
  • bu işbirliginden dolayı battal çoban ve ekibine teşekkürler ögrencilere göstermiş oldugu yakın ilgi ve alaka bizleri cok mutlu etti.işbirligi gerçekleşirse çok güzel bir iş ortamı yaratılacagını umuyorum.
Öğrencilerin yer hizmetleri, handling firmalarının faaliyetlerini görmeleri ve gelecekteki kariyerleri ile ilgili bilgi sahibi olmaları amacı ile düzenlenen gezide Üniversite ile Çelebi arasında işbirliği, öğrencilerin stajyer olarak kabulü gibi konular da ele alındı.

Öğretim görevlisi Özer Alpar ve Antalya Havalimanı emekli başmüdürü Burhan Tiryaki eşliğinde ziyaret eden öğrencileri kabul eden ve yardımlarını esirgemeyen Çelebi Başmüdürü Battal Çoban, Yolcu Hizmetleri md. Beyza Ergelen, Ramp md. Kürşat Ulutaş ve Yolcu Hizmetleri şefi Şevket Şahin, kendi alanları ile üstlendikleri görev ve sorumluluklarını anlatan mini brifingler verdiler.

Öğrencilerin kariyer beklentilerini ve motivasyonlarını arttırmayı, sektör ile ilgili bilgilerini saha çalışması ile pekiştirmeyi amaçlayan gezinin gördüğü ilgi nedeniyle tekrarlarının yapılacağı bildirildi.


AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Kürşay beye çok teşekkür ediyoruz ve başarılı kariyerinde daha iyi başarılar diliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ülkemizde Sivil Havacılık okullarının açılıp okutulması havacılık sektörümüzün gelişmesi açısından çok büyük önem arzetmektedir. Ç.H.S bu konuda üzerine düzen görevi yapmakta olduğunu hepimiz yakından gözlemlemekteyiz. Bu anlamda Çelebi'ye teşekkür ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sivil Havacılık ile ilgili bir okulun açılmasında, sektörle yakın işbirliğinde bulunarak öğrencilerin ufkunu açmaya çalışan Özer Hoca'yı tebrik ediyor, başarıların devamını diliyorum. İdris Elmas.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu işbirliginden dolayı battal çoban ve ekibine teşekkürler ögrencilere göstermiş oldugu yakın ilgi ve alaka bizleri cok mutlu etti.işbirligi gerçekleşirse çok güzel bir iş ortamı yaratılacagını umuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000