29 Şubat 2016, Pazartesi 13:33:25

Drone az kalsın faciaya neden oluyordu

Londra'nın Heathrow Havalimanı'nda geçtiğimiz Eylül ayında bir facianın eşiğinden dönüldüğü ve olayın gizli tutulduğu ortaya çıktı.
  • Luks ucak mi?
  • kadir bile inanmaz buna... mi6 mi ortaya çıkarmı bari? ahahah
  • anti-drone'cuları yeni bahanesi bu da. iddia edildi gazeteciliği ile yarışıyor artık. işinize gelmiyor drone'lar, fişlemek istiyorsunuz!! passolig gibi bu uygulamanın da karşısındayız! drone kaydettirmeye hayır!!
  • Kaptan AOF mezunuymuş.

Londra'nın Heathrow Havalimanı'nda geçtiğimiz Eylül ayında bir facianın eşiğinden dönüldüğü ve olayın gizli tutulduğu ortaya çıktı.

İngiltere'nin hava güvenliği kurulunun raporunda yer alan bilgilere göre; Heathrow'a inecek olan British Airways'e ait Airbus A319 tipi yolcu uçağına 10 metre mesafede bir drone tespit edildi.

Uçağın, çarpmak üzere olan drone'dan kurtulduğu ve olası bir çarpışmada facia yaşanabileceği kaydedildi.

Kokpit ekibi durumu hava trafik kontrolörlerine bildirirken, çevreye çok sayıda polis ekiplerinin sevk edildiği ancak uçuran kişinin bulunamadığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

Drone az kalsın faciaya neden oluyordu

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

British Airways ~ 8 yıl önce
Luks ucak mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mesut ~ 8 yıl önce
Yok, o dedigin City Airport'a ucuyor, JFK'den..
Mesut ~ 8 yıl önce
Ister vandal, ister Paralelci, ister CHP Zihniyetli deyin, ben Insan olarak Düsüncelerimi paylasacagim; Limak vs gibi Yillik Is Hacimleri tamaminin 2milyar'i gecmedigi bir Konsorsiyum'un burayi bitirmesi Mucize olur.. SAW cok daha uygun Maliyete büyütülebilir, 3. Havalimanina gerek kalmazdi..SAWin bulundugu Bôlge itibariyle Büyümeye acik, 2. ve 3. Pist rahatlikla yapilir, 2. ve 3. Terminal yapilirdi.. Ancak Ülke'yi yönetenlerin Çed Raporlarini hice sayarak Güzelim Karadeniz Sirtlarina Beton dökmeleri cilginlik..Yine Kus ve Firtina'larida düsünürsek 3. Havalimani AHLden farksiz olacaktir Kis Aylarinda.. Daha uygun Maliyete SAW büyütülebilir, AHL devam eder ve o Para ile Anadolu'ya Agir Sanayi Yatirimi yapilabilirdi.. Ancak yine Yandas Zengin edildi, 14 Yildaki tüm Projelerde oldugu gibi.. Ekonomi bitik, Saman dahi ithal edilirken hala Büyüyoruz deniyor.. Hic Cari Acik'a, Kamu Borclarina göz attinizmi..Ülke kocaman bir Enkaz, farkinda degiliz.. Yandas Zengin olsun ugruna heryere Beton dökülüyor..
saw ~ 8 yıl önce
sabiha'ya sadece kargo uçakları inecek 3. havalimanı açıldıktan sonra.
yaw he he ~ 8 yıl önce
kadir bile inanmaz buna... mi6 mi ortaya çıkarmı bari? ahahah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalan ~ 8 yıl önce
anti-drone'cuları yeni bahanesi bu da. iddia edildi gazeteciliği ile yarışıyor artık. işinize gelmiyor drone'lar, fişlemek istiyorsunuz!! passolig gibi bu uygulamanın da karşısındayız! drone kaydettirmeye hayır!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BAW ~ 8 yıl önce
Kaptan AOF mezunuymuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000