21 Ekim 2017, Cumartesi 09:35:29

British Airways 'böcekler' için özür diledi

British Airways, Vancouver-Londra uçuşunda tahtakuruları tarafından ısırılan anne ve kızından özür dileyerek dönüş uçuşunda aileyi business class uçuracaklarını açıkladı.
  • bunlar SÖMÜRÜ PRAGMATİZM Cİ ANGLO SAKSONCULAR (SÖMÜRÜ DEVLETİ)İKİ YÜZLÜLER JAKAOBEN(FİTNE FESATCILAR) PESİMİSTLER WASP LAR(WHİTE ANGLO SAKSON ANGLİKAN PROTESTAN) BUNLAR YANİ İNGİLİZLER SKY PİSOTCULAR GERMENCİLER DRUİD VE DRUİDES CILAT T.C. BUNLAR OSMANLI SELÇUKLU T.C. VE ATATÜRK DÜŞMANIDIR İNGİLİZLER EVET AFRİKA EKONOMİSİNİ ABSORBE EDİCİLER MİLYONLARCA AFRİKALININ VE MÜSLÜMANLARIN KANINI İÇERLER EVET İNGİLİZLERDİR
  • BEN MÜMKÜN OLDUĞU KADARANADOLU JET VE THY BİNİYORUM 100_200 TL PAHALI OLSA DAHİ ÜLKEM KAZANSIN MİLLETİM KAZNSIN İSTİYORUM İNŞA ALLAH uçağımızıda yaparız ALLAH milletimize devletimize vatanımıza askerimize zeval vermesin.
  • Evet turkish airlines olsaydi herkez kötülerdi vatansever dogru söylüyor birde temizlik konusunda turkish airlinese bakin
  • VATANSEVER kardeş eline sağlık güzel demişsin THY olsa burda 500 tane yorum gelmişti
  • Bende 1 derece yaniklarla geri donmustum antalyadan ama economy ucmustum. okadar kotuydum ki merkezden otele donmek istedigimde taksi soforu benim ayagima gelmisti. Yuruyemiyordum.
  • Arkadaslar herkes biliyor 77 nin cerw rest inde pirelerin oldugunu. Onlarda yolculari bizde ekibi isiriyolar sadece
  • THY=yi sevmeyen desteklemeyen düşmanca tavır takınan BABAM da olsa HAİNDİR VATANSEVER DEĞİL HAİN DİR
  • konu THY olsaydı yağdırırdınız ama yok bunlar ZULUM 1453 te oldu dıye KADIKOY e camı e yazı yazarlasr lejyonerler
  • niye bişey yazmadınız THY değil diye mi kendi ülkeniz havayolu olduğu olduğu için mi KOMPRADORLAR OPPORTUNİSTLER JAKOBENLER size söylüyorum size
  • Bitli ingilizler. Kimseyi beğenmezler, şempanzenin kafasına fes takıp eğlenir bizimle dalga geçerler kendileri pireli.

British Airways uçağında seyahat eden Heather Szilagyi isimli kadın ve 7 yaşındaki kızı, tahtakuruları tarafından hem çocuğu hem de kendisinin ısırıldığını açıklamıştı.

Kanada'nın Vancouver şehrinden Londra'ya uçan Szilagyi isimli kadın, ısırılan bölgelerin fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşmıştı. Öte yandan anne Szilagyi, Kanada'daki CTV kanalına yaptığı açıklamada böceklerden birini yakalamak istediğini ancak başaramadığını, sadece battaniyelerde değil yemeklerden de böcek çıktığını ifade etti.

İngiliz havayolu şirketi British Airways, Szilagyi'nin olayı Twitter'dan paylaşmasının ardından anne ve kızından özür dileyerek aileyi dönüş uçuşunda business class uçuracaklarını açıkladı. 
 

British Airways 'böcekler' için özür diledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

MRMEMARXC*6 ~ 6 yıl önce
bunlar SÖMÜRÜ PRAGMATİZM Cİ ANGLO SAKSONCULAR (SÖMÜRÜ DEVLETİ)İKİ YÜZLÜLER JAKAOBEN(FİTNE FESATCILAR) PESİMİSTLER WASP LAR(WHİTE ANGLO SAKSON ANGLİKAN PROTESTAN) BUNLAR YANİ İNGİLİZLER SKY PİSOTCULAR GERMENCİLER DRUİD VE DRUİDES CILAT T.C. BUNLAR OSMANLI SELÇUKLU T.C. VE ATATÜRK DÜŞMANIDIR İNGİLİZLER EVET AFRİKA EKONOMİSİNİ ABSORBE EDİCİLER MİLYONLARCA AFRİKALININ VE MÜSLÜMANLARIN KANINI İÇERLER EVET İNGİLİZLERDİR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VATANSEVER ~ 6 yıl önce
BEN MÜMKÜN OLDUĞU KADARANADOLU JET VE THY BİNİYORUM 100_200 TL PAHALI OLSA DAHİ ÜLKEM KAZANSIN MİLLETİM KAZNSIN İSTİYORUM İNŞA ALLAH uçağımızıda yaparız ALLAH milletimize devletimize vatanımıza askerimize zeval vermesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogrucu ~ 6 yıl önce
Evet turkish airlines olsaydi herkez kötülerdi vatansever dogru söylüyor birde temizlik konusunda turkish airlinese bakin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
herkez ~ 6 yıl önce
gördükçe gözümü cırmalıyor, duydukça kulaklarımı sızlatıyor. HERKEZ DEĞİL HERKES...
..,,, ~ 6 yıl önce
VATANSEVER kardeş eline sağlık güzel demişsin THY olsa burda 500 tane yorum gelmişti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gr ~ 6 yıl önce
Bende 1 derece yaniklarla geri donmustum antalyadan ama economy ucmustum. okadar kotuydum ki merkezden otele donmek istedigimde taksi soforu benim ayagima gelmisti. Yuruyemiyordum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pireli 77 ~ 6 yıl önce
Arkadaslar herkes biliyor 77 nin cerw rest inde pirelerin oldugunu. Onlarda yolculari bizde ekibi isiriyolar sadece

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatansever ~ 6 yıl önce
THY=yi sevmeyen desteklemeyen düşmanca tavır takınan BABAM da olsa HAİNDİR VATANSEVER DEĞİL HAİN DİR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turkoglu ~ 6 yıl önce
Thy i sevmeyen tatile deveyle gitsin yada bisikletle. Yada derhal vatani terk etsin.
birisi ~ 6 yıl önce
neden başka havayolu yok mu binecek deveyle gidecekler. beğenmiyorsa başka şirketler var binder gider
~ 6 yıl önce
Kafalar pırıl pırıl ya. Thyyi sevmiyorum ama senin yedi sülalenden de fazla vergi veriyorum senelik. Ee ne oldu vatan haini miyim şimdi ben? Elinizde bir ölçek filan mı var da şu vatan hainidir bu vatan hainidir diyebiliyorsunuz? Sizleri anlamak mümkün değil ya. Neden vatan hainiymişim onu da cevapla da öğrenmiş olayım bari sevgili troll.
VATANSEVER ~ 6 yıl önce
konu THY olsaydı yağdırırdınız ama yok bunlar ZULUM 1453 te oldu dıye KADIKOY e camı e yazı yazarlasr lejyonerler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VATANSEVER ~ 6 yıl önce
niye bişey yazmadınız THY değil diye mi kendi ülkeniz havayolu olduğu olduğu için mi KOMPRADORLAR OPPORTUNİSTLER JAKOBENLER size söylüyorum size

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Han ~ 6 yıl önce
Bitli ingilizler. Kimseyi beğenmezler, şempanzenin kafasına fes takıp eğlenir bizimle dalga geçerler kendileri pireli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000