13 Ocak 2018, Cumartesi 16:01:13

20 Bin Liralık uçuş kâbusa döndü

British Airways'ten Business Class bilet satın alan 35 yaşındaki Mike Gregory adındaki yolcunun seyahati kâbusa döndü.
  • Yanıtla Beğendim 8 Beğenmedim 0 bunlar SÖMÜRÜ PRAGMATİZM Cİ ANGLO SAKSONCULAR (SÖMÜRÜ DEVLETİ)İKİ YÜZLÜLER JAKAOBEN(FİTNE FESATCILAR) PESİMİSTLER WASP LAR(WHİTE ANGLO SAKSON ANGLİKAN PROTESTAN) BUNLAR YANİ İNGİLİZLER SKY PİSOTCULAR GERMENCİLER DRUİD VE DRUİDES CILAT T.C. BUNLAR OSMANLI SELÇUKLU T.C. VE ATATÜRK DÜŞMANIDIR İNGİLİZLER EVET AFRİKA EKONOMİSİNİ ABSORBE EDİCİLER MİLYONLARCA AFRİKALININ VE MÜSLÜMANLARIN KANINI İÇERLER EVET İNGİLİZLERDİR usa+brıtısh unıted dünyayı kan gölüne çevirdiler.AFRIKADA ARAJNTINDE HINDISTAN DA INSANLARIN KANINI ICTILER. EVET INGILIZ MUSEVİ AKLIYLA NECON FUNDEMENTAL SION LAR PERTOL ICIN OTOMOTIV ICIN SILAH SANAYI ICIN KAN ICIYOLAR KAN SOZDE PRAGMATIZM CILER FİTRETCİLER SOZDE ISA MESIHIN BUNLARI SIZ YENIDEN DIZAYN VE YONETİN DIYENLER EVET INGILIZLER KAN ICICILER KAN VAMPIR YANINDA KARINCA DAN KUCUKTUR FUNDEMENTAL KAN ICICILER ULKELERI ILGA EDENLER EVET INGILIZ SAKSONLAR HAK HUKUK YOK GUCLU OLAN YENER BUYUK BALIK KUCUK BALIĞI YUTAR DIYENLER EVET BUBU
  • Helal para değilmiş demek ki! Kim bilir hangi yetimin rızkını yedi de böyle burnundan geldi! Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste!
  • THY ile gitseydin..babalar gibi giderdi..mustahakk
  • Hemşireler bu kadar iyi tutturamıyor damarları helal olsun valla
  • Bu hafta ici THY ile gidis donus Business Class Taipei-Istanbul uctum.Her bir business class koltugunun ayri carsaf ve battaniyesi var ve gozunuzunuz onunde hostesler tarafindan paketinden cikarilip koltugunuza geciriliyor.Hakkini vermek lazim THY ucak ici hizmet te cok cok iyi.
  • Bunlar ısırık değil alerji olmuş bu adam iki ücretsiz bilet alabilmek için bilginiz yalan konuşmuş belkide rapor almış
  • Yolcu güvenligini ilk sirara tutarmis tutmasaniz ne olurdu acaba? Allah'dan THY'd
  • Cenabet Uçak
  • Tahtakurusu sorunu British Airwayste bir kaç aydır var. Hala çözememişler demekki. Uluslararası Havayolu kalite ve güvenlik derecelendirme Kurumu ‘AviRate International’ bu olaylar meydana çıktığında British Airwaysin kalite notunu düşürmüştü.
  • Hesabı yapılırsa 4000 TL lik bir uçuş bizim her şeyi TL ye çevirme hastalığımız ne zaman bitecek acaba?

British Airways'ten Business Class bilet satın alan 35 yaşındaki Mike Gregory adındaki yolcunun seyahati kâbusa döndü. Yolcunun iddiasına göre; uçakta tahta kuruları tarafından ısırılan vücüdunun çeşitli yerlerinde yaralar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; British Airways'in Londra'dan Cape Town'a gidecek uçağına 4 bin Pound ödeyerek (Yaklaşık 20 Bin Türk Lirası) Business Class bilet alan Mike Gregory, uçakta böcek ve tahta kuruların saldırısına uğradı.

Seyahat sırasında bir ara uykuya dalan Gregory, uyandığında haşerelerin vücudunu adeta kemirdiğini fark etti. Vücudunda kanayan yerler olduğunu da sözlerine ekleyen Gregory; 'Ailemler beraber yaptığım seyahat kâbusa döndü. Isırıkları saydım ve 150'ye yakın ısırık tespit ettim. Uçuş görevlilerine durumu söyledim ancak yapılacak birşey yok yanıtını aldım. Uçaktan indiğimde yaptığım araştırmada tahta kurusu olduğu sonucuna vardım ve doktora gittim' dedi.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan British Airways yetkilisi; 'Yolcumuzla iletişim kurup özür diledik ve uçağı tamamen dezenfekte ettik. British Airways yolcularının güvenliğini ilk sırada tutar' dedi.





 

20 Bin Liralık uçuş kâbusa döndü

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

MrMEMARXC*6 ~ 6 yıl önce
Yanıtla Beğendim 8 Beğenmedim 0 bunlar SÖMÜRÜ PRAGMATİZM Cİ ANGLO SAKSONCULAR (SÖMÜRÜ DEVLETİ)İKİ YÜZLÜLER JAKAOBEN(FİTNE FESATCILAR) PESİMİSTLER WASP LAR(WHİTE ANGLO SAKSON ANGLİKAN PROTESTAN) BUNLAR YANİ İNGİLİZLER SKY PİSOTCULAR GERMENCİLER DRUİD VE DRUİDES CILAT T.C. BUNLAR OSMANLI SELÇUKLU T.C. VE ATATÜRK DÜŞMANIDIR İNGİLİZLER EVET AFRİKA EKONOMİSİNİ ABSORBE EDİCİLER MİLYONLARCA AFRİKALININ VE MÜSLÜMANLARIN KANINI İÇERLER EVET İNGİLİZLERDİR usa+brıtısh unıted dünyayı kan gölüne çevirdiler.AFRIKADA ARAJNTINDE HINDISTAN DA INSANLARIN KANINI ICTILER. EVET INGILIZ MUSEVİ AKLIYLA NECON FUNDEMENTAL SION LAR PERTOL ICIN OTOMOTIV ICIN SILAH SANAYI ICIN KAN ICIYOLAR KAN SOZDE PRAGMATIZM CILER FİTRETCİLER SOZDE ISA MESIHIN BUNLARI SIZ YENIDEN DIZAYN VE YONETİN DIYENLER EVET INGILIZLER KAN ICICILER KAN VAMPIR YANINDA KARINCA DAN KUCUKTUR FUNDEMENTAL KAN ICICILER ULKELERI ILGA EDENLER EVET INGILIZ SAKSONLAR HAK HUKUK YOK GUCLU OLAN YENER BUYUK BALIK KUCUK BALIĞI YUTAR DIYENLER EVET BUBU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kevser ~ 6 yıl önce
Helal para değilmiş demek ki! Kim bilir hangi yetimin rızkını yedi de böyle burnundan geldi! Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçmasınız ~ 6 yıl önce
siz ve sizin gibiler bitmiyor değil mi
....???.... ~ 6 yıl önce
ne alaka
Senin kafa. ~ 6 yıl önce
Nasil bir kafadir bu yaaa... Herseyi dine baglamayin guzel kardesim. Depremde olen insanlarda haram yediklerinden mi oluyor? Ucak kazalari da haram yedikleri icin mi gerceklesiyor?
Serkan ~ 6 yıl önce
Merak ediyorum bu yorumu neye dayanarak yaptin neyin kafasini yasiyorsun
Merve ~ 6 yıl önce
Adam müslüman bile değil, hangi helal hangi haram??
Kander ~ 6 yıl önce
Diyarbakirli genc ~ 6 yıl önce
THY ile gitseydin..babalar gibi giderdi..mustahakk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ingiliz ~ 6 yıl önce
adam ingiliz THY nin londradan cape town'a direk uçuşu varmı? benmi bilmiyorum? yok yok sen bence yazmak için yazmışsın hatta okumadan yazmışsın. Boşa zaman kaybı.
Vay be ~ 6 yıl önce
Hemşireler bu kadar iyi tutturamıyor damarları helal olsun valla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Valla ~ 6 yıl önce
Koptum
Fuel Tank ~ 6 yıl önce
Bu hafta ici THY ile gidis donus Business Class Taipei-Istanbul uctum.Her bir business class koltugunun ayri carsaf ve battaniyesi var ve gozunuzunuz onunde hostesler tarafindan paketinden cikarilip koltugunuza geciriliyor.Hakkini vermek lazim THY ucak ici hizmet te cok cok iyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Shtsht ~ 6 yıl önce
Bunlar ısırık değil alerji olmuş bu adam iki ücretsiz bilet alabilmek için bilginiz yalan konuşmuş belkide rapor almış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tahtakurusu ~ 6 yıl önce
Bunlar tam anlami ile tahtakurusu (bedbug) isirigi.
Cizbuz ~ 6 yıl önce
Ne alaka baska isi yok 20bin tl bilet aliyor iki bedava bilete mi kalmis
Km ~ 6 yıl önce
Yolcu güvenligini ilk sirara tutarmis tutmasaniz ne olurdu acaba? Allah'dan THY'd

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tutturmuşsunuz bi yolcu güvenliği diye.. ~ 6 yıl önce
Haberin olsaydı , tahta kutularını tek tek yakalayacak mıydınız sanki ? En başta siz kaçardınız :)))
Tutturmuşsunuz bi yolcu güvenliği diye.. ~ 6 yıl önce
Haberin olsaydı , tahta kutularını tek tek yakalayacak mıydınız sanki ? En başta siz kaçardınız :)))
Karafatma ~ 6 yıl önce
Cenabet Uçak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 6 yıl önce
Tahtakurusu sorunu British Airwayste bir kaç aydır var. Hala çözememişler demekki. Uluslararası Havayolu kalite ve güvenlik derecelendirme Kurumu ‘AviRate International’ bu olaylar meydana çıktığında British Airwaysin kalite notunu düşürmüştü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şamil ercangil ~ 6 yıl önce
Servet dostum nasılsın
Sami Hoca ~ 6 yıl önce
Milli bisiklet bile yapamazsınız
Birim ~ 6 yıl önce
Hesabı yapılırsa 4000 TL lik bir uçuş bizim her şeyi TL ye çevirme hastalığımız ne zaman bitecek acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen ~ 6 yıl önce
Ya matematik ozurlusun ya da 1 Sterlinin 4,5 lira oldugunu bilmeyecek kadar otsun.
Dövizci ~ 6 yıl önce
1 sterlin 5.1 tl civarı euro ile karıştırmış olabilir misin?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000