12 Temmuz 2010, Pazartesi 10:28:30

YENİŞEHİR HAVAALANI DÜNYAYA AÇILIYOR

Bursa'da, Yenişehir Havaalanı yeni seferlerle dünyaya açılıyor. Yenişehir-Münih seferleri sayesinde Bursalı yolcular, Almanya üzerinden dünyanın birçok ülkesine gidebilecek.
  • Lufthansanın ilk seferinde görev almak nasip olacak :))
  • Tarihi 10.12.2006 , bir pazar günü, THY'nin hacıları götürecek uçağı gelmişti. sanalpilot.com ve ucuyorum.com'da yayınlamıştım. Selam olsun.
  • bursa belediyesi en kısa zamanda yenişehire raylı sistem götürmelidir...
Bursa'da, Yenişehir Havaalanı yeni seferlerle dünyaya açılıyor. 2 ağustos tarihinde Alman havayolu şirketi tarafından haftada 3 sefer ile başlatılacak Yenişehir-Münih seferleri sayesinde Bursalı yolcular, Almanya üzerinden dünyanın birçok ülkesine gidebilecek.

Dünya ünlü Almanya menşe'li Luthansa Havayolları şirketi, Yenişehir-Münih seferlerini başlatıyor. 2 Ağustos 2010 itibariyle başlayacak olan seferler, pazartesi, çarşamba ve cuma günleri gerçekleştirilecek.

134 kişilik Airbus tipi uçaklarla Münih seferlerini başlatacak olan havayolu şirketi, Yenişehir havaalanının da uzun bir süre sonra tekrar canlanmasını sağlayacak. Daha önce bir havayolu şirketinin haftada 1 kez Düsseldorf'a sefer açmasının ardından Alman havayolu şirketinin yeni seferleri Bursa'yı dünyaya açacak.

BURSALILAR DÜNYAYA UÇACAK

Uçakların yaklaşık 134 yolcu kapasiteli uçaklarla olacağı öğrenilirken, Alman şirketinin Yenişehir-Münih Hattı'ndan olumlu tepkiler alması durumunda ek seferler açacağı bildirildi. Münih üzerinden dünyanın birçok ülkesine direkt uçuş imkanının yolculara sunulacağını belirten yetkililer, Bursalılar'ı ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını söylediler.

İÇ HAT SEFERLERİ ARTIYOR

Anadolu Jet'in Ankara'ya uçuş seferleri devam ederken, özel bir havayolu şirketi de Bursa'ya sefer başlatmayı hedefliyor. Mayıs ayında uçuşlara başlayan ve kısa bir süre içerisinde Bursa seferlerine başlayacak olan Borajet, Bursalı yolcuları uçaklarında ağırlayacak.

Seyahat acentelerinden Öger Tur'un Yenişehir-Düsseldorf hattını uçuş programına almasının ardından Lufthansa'nın da Almanya'ya direkt uçuşlarını başlatması Yenişehir Havaalanı'nı canlandıracak. Almanya'ya her hafta salı günleri seferlerin olduğu Yenişehir Havaalanı haftada 3 gün Münih üzerinden dünyaya yolcu gönderecek.
YENİŞEHİR HAVAALANI DÜNYAYA AÇILIYOR

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Lufthansanın ilk seferinde görev almak nasip olacak :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tarihi 10.12.2006 , bir pazar günü, THY'nin hacıları götürecek uçağı gelmişti. sanalpilot.com ve ucuyorum.com'da yayınlamıştım. Selam olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bursa belediyesi en kısa zamanda yenişehire raylı sistem götürmelidir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000