27 Aralık 2012, Perşembe 17:26:05

VALİ TAŞKESEN AÇIKLADI...

Vali Mustafa Taşkesen, havaalanında Tokatlıların istediği bir servis ve uçuş ağı gerçekleştirmek için çalışma yaptıklarını söyledi.
  • tokat halkının düzenli olarak uçak kullanması lazımben de dahil. zaten bir defa binse birisi uçağa bir daha otobüse binmek istemez kolay kolay.
  • Otobüste çile çekmekten yıllardır vazgeçmiyorsunuz ki. Haftada 2 veya 3 gün uçak var onu da dolduramıyorsunuz. 68 kişilik uçak!!
  • tokat a her gün sefer

Grand Ballıca Otel’de düzenlenen yemekte Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, Borajet Genel Müdürü Kadir Peker’le bir araya geldi. Tokat Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Özkara, Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, GOÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Elibol, TTSO Başkanı Ahmet Arat, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Cinkılıç'ın da katıldığı yemekte Vali Taşkesen, konuşma yaptı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın Tokat’a yeni havaalanı sözünü hatırlatan Vali Taşkesen, “Onunda yapımı kamulaştırma ve inşaat nedeni ile biraz zaman alacak. En azından bu bitene kadar mevcut havaalanında daha düzenli uçuşları nasıl yapabiliriz diye Borajet Genel Müdürü Kadir Peker beyle görüşeceğiz. Bu görüşme için Tokat’a geldiler. Tekliflerini değerlendireceğiz, biz ilimizin potansiyeline uygun olarak ne yapabiliriz onu değerlendireceğiz. İnşallah ben inanıyor ve ümit ediyorum ki daha düzenli ve daha fazla sefer yapılacaktır. Bunun yanında Tokat’ta askerlerin toplanıp dağıtımının yapıldığı merkezlerden biri olacak. Dolayısı ile orada da yoğunluk ve hareketlilik olacak. İnşallah Tokatlıların istediği bir servis ve uçuş ağı gerçekleştiririz diye düşünüyorum” dedi.

Borajet Genel Müdürü Kadir Peker ise iş birliği yapmaktan mutluluk duyacaklarını belirterek, “2,5 yıldır bu uçuşlara devam ediyoruz. Ümit ederim bu gelişerek devam eder. Burada imkanlar geniş meydanların olması bizim için de gelecek için de çok önemli” diye konuştu.

VALİ TAŞKESEN AÇIKLADI...

Yorumlar

60 ~ 11 yıl önce
tokat halkının düzenli olarak uçak kullanması lazımben de dahil. zaten bir defa binse birisi uçağa bir daha otobüse binmek istemez kolay kolay.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tokatlıya ~ 11 yıl önce
Otobüste çile çekmekten yıllardır vazgeçmiyorsunuz ki. Haftada 2 veya 3 gün uçak var onu da dolduramıyorsunuz. 68 kişilik uçak!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tokatlı ~ 11 yıl önce
tokat a her gün sefer

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000