23 Kasım 2011, Çarşamba 11:20:17

TÜRK HAVACILIĞINI SOSYAL MEDYA SARDI...

Sosyal paylaşım sitelerinin gücünü Türk Havacılık sektörünün temsilcileri de farketti...
Yakın süreçte geliştirilen Facebook ve Twitter'ın ardından şimdi de Google Plus furyası başladı. Üye sayısı 1 milyar kullanıcıya dayanan Facebook ve Twitter, artık neredeyse gazete ve televizyon gibi etki gösteriyor. 

Dünyaca ünlü sanatçı, gazeteci ve siyasetçilerin de tercihi olan sosyal medya, türk havacılık sektörünün de ilgisini çekiyor. Facebook ve Twitter'da hesaplar açarak kampanyaları ile ilgili ilk duyuruları burada yapan türk havayolu şirketleri sosyal medyadaki takipçilerine hediyeler de kazandırıyor.

Yolcularının şikayetçilerini de anında değerlendirme şansını da elde eden şirketlerin yeni rotası Google Plus olacak gibi görünüyor. Açılışı birkaç ay önce yapılan ve yüz milyonun üzerinde üye sayısına ulaşan sosyal paylaşım sitesi Google Plus'ın türk havayolu şirketlerinden ilk üyesi Borajet oldu. 

Borajet, Google Plus'da açtığı hesapla üyelerine ve yolcularına buradan da seslenerek varlığını sosyal medyada iyice güçlendirdi. Kampanyaları ve uçuş rotasını Facebook ve Twitter'da olduğu gibi buradan da duyuracak olan Borajet'in ardından diğer şirketlerin de Google Plus'da varlık göstermesi bekleniyor.



©AirportHaber
TÜRK HAVACILIĞINI SOSYAL MEDYA SARDI...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000