16 Haziran 2014, Pazartesi 08:01:58

TRABZON-ERCAN SEFERLERİ BAŞLIYOR

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif'in, Trabzon'dan KKTC'ye direkt karşılıklı uçak seferlerinin başlaması sebebiyle düzenlenecek etkinliğe katılmak üzere Trabzon'a geleceği bildirildi.
  • borajey calışanı olarak kar etme gibi bi derdimiz yok maksat yeşillik olsun diye yapıyoz bu işi ikinci bir konuda şirketin ödenmiş sermayesi hemen hemen tüm özel şirketlerden fazla yani anlıyacağiniz patronumuz zengin öyle bir iki milyon dolara acilip kapanan şirket deyil borajet
  • Nasıl bir şirkettir bu borajet ? Camia da tek sevilmeyen şirket herhalde. Neden mi ? İstikrarın olmadığı yerde bir iş yapılması mümkün mü ? Her gün bir hat aç yarın kapa. NAsıl bir yönetim tarzıdır bu ?
  • Yine gol değil.
  • Borajet hub olarak gaziantep i değerlendirse çok isabetli olur. Çünkü bu yıl gaziantep Havalimanı 2 milyon yolcu yu geçecek .
  • Borajet kâr ediyor mu gerçekten
  • şuan en iyi merkez sabiha gökçen ist balıkesir,sinop,uşak,bodrum,kıbrıs,rados,antalya bu hatlar borejetin uçagını dolduruyo.sadece uşak ve antalya sıkıntılı diger nokdalarda gayet iyi
  • vay beeeee,arkadaki ucagida sikayet etsedi ya turk ucagi cockpitinden almanca konusmalar duyuyom diye.
  • Ey Borajet böyle bağımsız hatlarla verim olur mu? Kendine bir hub seç ve uygun bağlantılarla aktarmalı iç dış hatlara uç. 3-4 uçakla bile doğru merkezle pekçok uçuş noktasını bağlantılı alırsın, bir de başka havayolları ile ortak uçuş bile sağlayabilirsin. Bursa, Çukurova veya Gaziantep en mantıklı uçuş merkezi olabilecek alanlar. Gel buralara ve büyü. Böyle aç kapa hatlarla nefesin kesilecek.
  • tokat ı boşa çıkarmayın

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasından (TTSO) yapılan yazılı açıklamada, KKTC'nin en büyük turizm acentesi olduğu belirtilen Akgünler Turizm'in, Trabzon Havalimanı’ndan BoraJet ile karşılıklı ve direk uçuşlara başlayacağı belirtilerek, Trabzon için önemli bir adım olan ve turizm açısından ciddi katkılar sağlayacak organizasyonun tanıtım etkinliğinin bugün Trabzon'da yapılacağı kaydedildi.

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif'in etkinliğe katılmak için Trabzon'a geleceği belirtilen açıklamada, Kaşif ile Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ün de katılacağı tanıtımda direkt uçuşlar, tatil paketleri ve kültür turları hakkında detayların paylaşılacağı ifade edildi.

TRABZON-ERCAN SEFERLERİ BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

borajet ~ 10 yıl önce
borajey calışanı olarak kar etme gibi bi derdimiz yok maksat yeşillik olsun diye yapıyoz bu işi ikinci bir konuda şirketin ödenmiş sermayesi hemen hemen tüm özel şirketlerden fazla yani anlıyacağiniz patronumuz zengin öyle bir iki milyon dolara acilip kapanan şirket deyil borajet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayret ~ 10 yıl önce
Nasıl bir şirkettir bu borajet ? Camia da tek sevilmeyen şirket herhalde. Neden mi ? İstikrarın olmadığı yerde bir iş yapılması mümkün mü ? Her gün bir hat aç yarın kapa. NAsıl bir yönetim tarzıdır bu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yine gol değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Borajet hub olarak gaziantep i değerlendirse çok isabetli olur. Çünkü bu yıl gaziantep Havalimanı 2 milyon yolcu yu geçecek .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Borajet kâr ediyor mu gerçekten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
borajet ~ 10 yıl önce
şuan en iyi merkez sabiha gökçen ist balıkesir,sinop,uşak,bodrum,kıbrıs,rados,antalya bu hatlar borejetin uçagını dolduruyo.sadece uşak ve antalya sıkıntılı diger nokdalarda gayet iyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal olsun ~ 10 yıl önce
vay beeeee,arkadaki ucagida sikayet etsedi ya turk ucagi cockpitinden almanca konusmalar duyuyom diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ey Borajet böyle bağımsız hatlarla verim olur mu? Kendine bir hub seç ve uygun bağlantılarla aktarmalı iç dış hatlara uç. 3-4 uçakla bile doğru merkezle pekçok uçuş noktasını bağlantılı alırsın, bir de başka havayolları ile ortak uçuş bile sağlayabilirsin. Bursa, Çukurova veya Gaziantep en mantıklı uçuş merkezi olabilecek alanlar. Gel buralara ve büyü. Böyle aç kapa hatlarla nefesin kesilecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ist ~ 10 yıl önce
sadece hub olabilcek adana ve bursa
tokat lı ~ 10 yıl önce
tokat ı boşa çıkarmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000