12 Mayıs 2011, Perşembe 13:44:09

TİCARİ Mİ MECBURİ Mİ?

Borajet ve Anadolujet’in ortaklaşa düzenlediği Tokat-İstanbul uçak seferleri sona eriyor...
  • way bee doktorlarda belesmi ucuyor.gazeteciler ucuyordu. doktorlarin beles uctugunu duymamistim
  • İŞİNİZE GELMEZ TABİ Kİ, ÖZEL UÇAK GİBİ BULDUNUZ 60-100 TL LIK UÇUŞLARI AĞLARSINIZ. % 80 DOLULUKMUŞ KİM İNANIR? PAMUK ELLER CEBE DOKTORCUĞUM PAMUK ELLER CEBEEE. BİR MUAYENE BEDELİNİ OW BİLETE VERİN BAKAYIM, YOK ÖYLE BELESH...
  • Anadolujet de, Borajet de Özel Havayoludur. Anadolujet, ağabeysi THY gibi kendini hala "milli havayolu", "resmi havayolu", "devlet havayolu" zannediyorsa çok yazık. "Ne olduğunu bile bilmiyor" denir buna. Eğer kamu kurumu olsaydın, hizmet için uçardın, para için değil. Tokatlılar, Anadolujet yerine Borajet ile direkt anlaşma yapıp, sizi oradan atmalılar, bir daha da Tokat'a indirmemeliler. Bu işin rengi değişmeye başladı.
  • haklılar eğer gerçekten %70 in üzerinde dolu gidiyorsa uçak bence istanbul dışında ankaradanda bağlantılı olarak uçuş koyarak hacmi yükseltmeleri gerekirdi.
  • Borajet'in belkide basindan beri en cok kazandigi hat olan Tokat-IST hattinin sirf Anadolu Jet gibi bir kamu kurumuna peskes cekilmesini gercekten anlayamiyorum. Ayrica mutesebbisleri havacilik sektorune tesvik edip bir yandan da vatandasin vergisi ile Anadolu jet gibi bir kurumun kurulmasini anlayamiyorum.Turkiye ABD'den daha kapitalist, Rusya'dan da daha komunist bir durumda. Borajet'ide bu mantiksiz uygulamasindan dolayi kiniyorum.Sanirim Pegasus bu acigi degerlendirmeye bakar eger Tokat hava alani 737 lerin inmesine musait ise.
  • adam sen hak hukuk gak guguk diyeceksin diye zarara girip batsın mı ? atıp tutarsınız sonra da OTOBOZUNAN devam edersiniz. sonra da neymiş, haklarını isterlermiş ! sizin şivenizle: de get gardaşım işüğe gücüğe
  • Sen hayatın da tokata geldi,işinize gelmiyorsa falan filan... Kimin şirketinden, kime caka satıyorsun. O şirket en az tokatlılarından diğerleri kadar hakkı var. Yüz binlerce tokatlı var istanbul da hele bir açıklasınlar doluluk oranlarında görelim. Hangi uçak boş gitmiş... Bilip bilmeden konşma!
  • ANADOLU, BORAJET HAKKIMIZ HAKKIMIZI İSTİYORUZ
  • isinize gelmiyorsa ozel hava yollari ile ucun sirketimizin bildigi bisey varki boyle bi karar almis
  • Çok mantıksızca alınmış bir karar tokattan istanbula ankara aktarmalı bir uçuş için yolcu bulmanız imkansız bunu tüm yetkililerin görmesi lazım.

Tokat-İstanbul direkt seferleri 23 Mayıs’tan itibaren iptal edilerek, Tokat-Ankara-İstanbul haline getiriliyor. Direkt uçuş yerine aktarma yapılarak İstanbul’a ulaşacak olan Tokatlılar duruma öfkeli.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan  Tokat Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Osman Kara, durumu anlamakta güçlük çektiklerini ifade etti.

Kara; “BoraJet ve AnadoluJet işbirliği ile düzenlenen Tokat-İstanbul direkt uçak seferlerinin, 23 Mayıstan itibaren iptal edildiğini üzülerek öğrendik. Bilindiği gibi günümüzün en hızlı ulaşım aracı olan uçağı Tokat bölgesindeki hekim ve sağlık camiası yoğun olarak kullanmaktaydı. Altı aylık veriler % 80 in üzerinde bir dolulukla seyrediyordu.

Ancak 23 Mayıs'tan itibaren Tokat-İstanbul karşılıklı aktarmasız uçak seferlerinin iptal edilerek, Tokat-Ankara uçak seferlerinin konduğunu ve Ankara Esenboğa'dan Tokat veya İstanbul’a ikinci bir uçakla aktarma yapılarak uçuş seçeneğinin konulması Tokat-İstanbul ulaşım süresini 4-5 saate çıkaracak, uçuş maliyetleri ise 200 ile 300 TL arasında olabilecektir.

Tamamen masa  başında alınan ve mantıksız bu uçuş teklifi ilimizden İstanbul uçuşlarının iptal edilmesi ve yolcunun dağılması anlamına gelmektedir. Demiryolu olmayan ilimizde gerek sağlık camiasının ve gerekse halkımızın % 80 in üzerinde dolulukla uçtuğu İstanbul direkt uçuşlarının korunarak, ayrıca Ankara, Antalya, İzmir gibi hatlara ekstra uçuşlar beklerken uçuşların Ankara bağlantılı hale getirilmesinin mantığını anlayamıyoruz. Bir kamu kuruluşu olan AnadoluJet'in ticaret mantığıyla hareket etmesi gerekse bile, kamu kurumu olmasından ötürü sorumlulukları olduğunu hatırlatmak isteriz. Konunun tekrar değerlendirilerek Tokat - İstanbul karşılıklı aktarmasız uçuşların her gün devam etmesi dileğimizin yanı sıra eğer konacaksa ayrıca Ankara, İzmir, Antalya gibi hatları da istiyoruz” şeklinde konuştu.

TİCARİ Mİ MECBURİ Mİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 13 yıl önce
way bee doktorlarda belesmi ucuyor.gazeteciler ucuyordu. doktorlarin beles uctugunu duymamistim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İŞİNİZE GELMEZ TABİ Kİ, ÖZEL UÇAK GİBİ BULDUNUZ 60-100 TL LIK UÇUŞLARI AĞLARSINIZ. % 80 DOLULUKMUŞ KİM İNANIR? PAMUK ELLER CEBE DOKTORCUĞUM PAMUK ELLER CEBEEE. BİR MUAYENE BEDELİNİ OW BİLETE VERİN BAKAYIM, YOK ÖYLE BELESH...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Anadolujet de, Borajet de Özel Havayoludur. Anadolujet, ağabeysi THY gibi kendini hala "milli havayolu", "resmi havayolu", "devlet havayolu" zannediyorsa çok yazık. "Ne olduğunu bile bilmiyor" denir buna. Eğer kamu kurumu olsaydın, hizmet için uçardın, para için değil. Tokatlılar, Anadolujet yerine Borajet ile direkt anlaşma yapıp, sizi oradan atmalılar, bir daha da Tokat'a indirmemeliler. Bu işin rengi değişmeye başladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
haklılar eğer gerçekten %70 in üzerinde dolu gidiyorsa uçak bence istanbul dışında ankaradanda bağlantılı olarak uçuş koyarak hacmi yükseltmeleri gerekirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Borajet'in belkide basindan beri en cok kazandigi hat olan Tokat-IST hattinin sirf Anadolu Jet gibi bir kamu kurumuna peskes cekilmesini gercekten anlayamiyorum. Ayrica mutesebbisleri havacilik sektorune tesvik edip bir yandan da vatandasin vergisi ile Anadolu jet gibi bir kurumun kurulmasini anlayamiyorum.Turkiye ABD'den daha kapitalist, Rusya'dan da daha komunist bir durumda. Borajet'ide bu mantiksiz uygulamasindan dolayi kiniyorum.Sanirim Pegasus bu acigi degerlendirmeye bakar eger Tokat hava alani 737 lerin inmesine musait ise.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
adam sen hak hukuk gak guguk diyeceksin diye zarara girip batsın mı ? atıp tutarsınız sonra da OTOBOZUNAN devam edersiniz. sonra da neymiş, haklarını isterlermiş ! sizin şivenizle: de get gardaşım işüğe gücüğe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sen hayatın da tokata geldi,işinize gelmiyorsa falan filan... Kimin şirketinden, kime caka satıyorsun. O şirket en az tokatlılarından diğerleri kadar hakkı var. Yüz binlerce tokatlı var istanbul da hele bir açıklasınlar doluluk oranlarında görelim. Hangi uçak boş gitmiş... Bilip bilmeden konşma!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ANADOLU, BORAJET HAKKIMIZ HAKKIMIZI İSTİYORUZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
isinize gelmiyorsa ozel hava yollari ile ucun sirketimizin bildigi bisey varki boyle bi karar almis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çok mantıksızca alınmış bir karar tokattan istanbula ankara aktarmalı bir uçuş için yolcu bulmanız imkansız bunu tüm yetkililerin görmesi lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000