05 Ocak 2017, Perşembe 13:11:12

THY'nin eski başkanı Borajet'e transfer oldu

Türk Hava Yolları eski Muhasebe ve Mali Kontrol Başkanı Hüseyin Bağrıyanık SBK Holding'in satın aldığı Borajet'e transfer oldu.
  • engin ya kendini face üzerinden ne güzel ifşa etmişşin , hepimiz senin ne kadar kabiliyetsiz ve beceriksiz olduğunu zaten biliyoruz..... hüseyin bey olmasaydı sende onun yigeni olmasaydın zaten seni yurtdışınada bu bilgisizliğin ile kimse atamazdı....
  • Huseyin Bagriyanik'in bir tek kusuru var o da yalaka olmamasi ya da olamamasi her halukarda bu kusuru ona kaybettirmistir gunumuz THYsinde.
  • Yere dusenin ayagina celme takilanin macar gazetecinin multeciye yaptigi gibi siz de bir tekme atmayi ne kadar seviyorsunuz. ABD'de Atlanta,Miami ve Houston 3 ofise birden bakan ABDdeki tek muhasebe sefi ornegidir.Azerbaycan'da Nahcivan ve Gence'ye birden bakmistir yine.Sirketi bu sekilde en az 800 bin dolar tasarruf ettirmis geceyarisi 3te bile ofiste bircok kere calismis haftasonu da devamli calismis biridir,onunla calisanlar onu taniyanlar bilirler. Sirf bos cene,yolsuzluk adami Selahattin Arslan ve basiretsiz yonetici Ersin Eker'in usulsuzluklerinin ustu ortulsun diye dikkatler Engin Turan'a yonlendirilmis ve bu ikisinin ususlsuzluk ve yolsuzluklari hasir alti edilmistir. Asagida saydigim bunca usulsuzlugu olan Selahattin Arslan emekli edilerek odullendirilmis,Ersin Eker ise halen mudur gorevindedir. Gerisini varin siz dusunun.
  • Huseyin Bey , 2 yasinda babasini kaybetmis yetim buyumus ve hepimizden daha durust adam gibi adam bir yonetici. Baskalari gibi Ankarada hatirli yerlerde koruyani kollayani sayesinde bu makamlara gelmis degil.
  • Arkasi olan ankarada bakan dayisi olan THYde her haltina goz yumuluyor. Huseyin Bey gibi durust insanlar birilerinin koltuk degnegi olmuyorlar diye isten cikariliyorlar.Zalimin zulmu varsa mazlumun Allahi var.
  • BORAJET kazandı.THY Hüseyin Bağriyanık ın yerini 30-40 yıldada hakkıyla dolduramaz.THY için büyük bir kayıp.
  • Marstan bildiriyorum beyler,kısır döngü tartışmalarınız buradan çok komik görünüyor.
  • Bre cahiller siz bu adamın sekreteri olamazsınız.
  • Çok biliyorsanız arkanıza değil kendinize güveniyorsanız 13yıllık başkanlığı da siz yapsaydınız, BORA JETe CFO olarak siz atansaydınız.
  • Göccük beyinler kişileri tartışırlar.Adam başarılı beyler neyi çekemiyor,neyi tartışıyorsunuz.

Türk Hava Yolları eski Muhasebe ve Mali Kontrol Başkanı Hüseyin Bağrıyanık SBK Holding'in satın aldığı Borajet'e transfer oldu.

10 yıldan uzun bir süre THY Muhasebe ve Mali Kontrol Başkanı olarak görev yapan ve Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Hüseyin Bağrıyanık THY'nin başarılı yöneticilerinden biri olarak gösteriliyordu.

THY'deki finans kadrolarının büyük oranda değiştirilmesinin sonucu olarak Hüseyin Bağrıyanık ile THY'nin yolları bir süre önce ayrılmıştı.

THY'nin eski başkanı Borajet'e transfer oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (94)

ENGİN TURANA ~ 7 yıl önce
engin ya kendini face üzerinden ne güzel ifşa etmişşin , hepimiz senin ne kadar kabiliyetsiz ve beceriksiz olduğunu zaten biliyoruz..... hüseyin bey olmasaydı sende onun yigeni olmasaydın zaten seni yurtdışınada bu bilgisizliğin ile kimse atamazdı....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sef ~ 7 yıl önce
Sefligi gozunde fazla buyutmussun bildigin memurluk.Eger sef falansan kendini bir sey zannetme birader. Engin, beceriksiz oldugu icin ABD'de 3 ofise birden bakti zaten:)
adam olmak ~ 5 yıl önce
senin de engin turan kadar alnin temizse ve cesaretin varsa sen de kendini ifsa etsene, et de ne kadar ve nasil bir adam oldugunu gorelim.
Kusur ~ 7 yıl önce
Huseyin Bagriyanik'in bir tek kusuru var o da yalaka olmamasi ya da olamamasi her halukarda bu kusuru ona kaybettirmistir gunumuz THYsinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vurun Sirtina ~ 7 yıl önce
Yere dusenin ayagina celme takilanin macar gazetecinin multeciye yaptigi gibi siz de bir tekme atmayi ne kadar seviyorsunuz. ABD'de Atlanta,Miami ve Houston 3 ofise birden bakan ABDdeki tek muhasebe sefi ornegidir.Azerbaycan'da Nahcivan ve Gence'ye birden bakmistir yine.Sirketi bu sekilde en az 800 bin dolar tasarruf ettirmis geceyarisi 3te bile ofiste bircok kere calismis haftasonu da devamli calismis biridir,onunla calisanlar onu taniyanlar bilirler. Sirf bos cene,yolsuzluk adami Selahattin Arslan ve basiretsiz yonetici Ersin Eker'in usulsuzluklerinin ustu ortulsun diye dikkatler Engin Turan'a yonlendirilmis ve bu ikisinin ususlsuzluk ve yolsuzluklari hasir alti edilmistir. Asagida saydigim bunca usulsuzlugu olan Selahattin Arslan emekli edilerek odullendirilmis,Ersin Eker ise halen mudur gorevindedir. Gerisini varin siz dusunun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yetim ~ 7 yıl önce
Huseyin Bey , 2 yasinda babasini kaybetmis yetim buyumus ve hepimizden daha durust adam gibi adam bir yonetici. Baskalari gibi Ankarada hatirli yerlerde koruyani kollayani sayesinde bu makamlara gelmis degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazik ~ 7 yıl önce
Arkasi olan ankarada bakan dayisi olan THYde her haltina goz yumuluyor. Huseyin Bey gibi durust insanlar birilerinin koltuk degnegi olmuyorlar diye isten cikariliyorlar.Zalimin zulmu varsa mazlumun Allahi var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet Ali TURAN ~ 7 yıl önce
BORAJET kazandı.THY Hüseyin Bağriyanık ın yerini 30-40 yıldada hakkıyla dolduramaz.THY için büyük bir kayıp.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mars ~ 7 yıl önce
Marstan bildiriyorum beyler,kısır döngü tartışmalarınız buradan çok komik görünüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beh beh beh ~ 7 yıl önce
Bre cahiller siz bu adamın sekreteri olamazsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok Bilmişler ~ 7 yıl önce
Çok biliyorsanız arkanıza değil kendinize güveniyorsanız 13yıllık başkanlığı da siz yapsaydınız, BORA JETe CFO olarak siz atansaydınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Küççükler ~ 7 yıl önce
Göccük beyinler kişileri tartışırlar.Adam başarılı beyler neyi çekemiyor,neyi tartışıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000