21 Haziran 2013, Cuma 17:36:48

TGS AFFETMEDİ

Gezi Parkı olaylarından sonra sosyal paylaşım sitelerinde küfürlü ve hakaret içeren mesajlar yayınlayan üç TGS çalışanının işine son verildi. TGS işten çıkarmaların iddia edildiği gibi Gezi Parkı paylaşımları ile ilgisi bulunmadığını kaydetti.
  • Arkadaşlar stresin tavan yaptığı ve durmadan halkanın en küçük yapı taşlarıyla oynıyan bir firma İşten bezdirmek para vermemek için 1388 liraya uçak altında iliğinizi kemiğinizi sömürüyorlar,eğer hastalanırsanız 1 yıl içinde 5 kere rapor alırsanız,risk tazminatınızı ve devamlılık priminizi kesiyorlar,sonrada o işçinin üzerine komplolar kuruyorlar...
  • tgs.nin ömrü kısa arkadaşlar çalışma yöntemleri yanlış eleman tutamıyorlar birde verdikleri maaş için risk almaya deymez sağır olma fıtık olma olasılığı çok yüksek az personelle çok hizmet verme peşindeler millet birer ikişer kaçıyo
  • yok arkadaş vallahi ayıptır.hem tk da part time çalıştık sabahın 4 ünde 5 inde 350 lira aylığa işe gittik o uçak senin bu apron benim koşturduk 4 sene boyunca illada şirket dedik yinede yaranamadık..hadi bu arkadaşları verimsizlikten attınız diyelim...hepimiz aynı dini inanışı paylaşıyoruz..şimdi ben yoğun bakımda hastası olan bi çalışandım.. hastası olan yoğun bakımda bakmakla mükellef olan çalışanınıza izin verip hasta kişinin koordinasyon denen bölümünden hastanın sağlık raporunu yapılan tedavilerin epikriz belgelerini isteyip personele izin verip aradan 15 gün sonra tazminatsız bi şekilde işten atmak nedir??...hangi dinde var hangi yönetimde var?vefat eden benim askeriyeden emekli astsubay emeklisi büyükbabamdır..ben o adamın son günlerinde altından alıp altını bezliodum.ve bu adam vefat etti..iş yerime döndüğümde başın saolsun denceği yerde kapının önüne koydunuz.sizin inandığınız Allah mı farklı yoksa ben kuranı kerim hiç mi okumadım?
  • kimseyi kandırmayın. TGS nin üst yönetimine bakın siz. bayram özçelik anaplı özel kalem şefi mehmet sişman mesut yılmazcı. atolye müdürü CHP li. genelmüdür yarımdımcıları kartal Özçakır MHP li, görgüsüz ibrahim ümit eski mesutçu .TGS Üst düzeyde sadece 2 AKpartili var. gerisi hükümetin düşmesi için elini oğusturanlardır. kimse kimseyi kandırmasın. çalışan memurlar kalitelidir. tgs nin sadece şefler üstü bozuktur. apronda 7 tane şef bozuk.özcan beyaz ercan gül yücel ozayı. vs vs. bir memur olarak hergün aynı şeyleri görmekten utanç duyuyorum. yazık bu adamlara fırsat veren hamdi beye....yazık abi yazık. bunlar ak partiyi burada bitirdiler. işten çıkanlar dışarda bunları anlatıyorlar.
  • Herturlu hakareti yapmak verimsiz olmak serbest (tabi referansınız güçlü ise) eğer referansınız yoksa benim gibi işlerine gelmeyen hakaret içermeyen bir söylemde bulunmanız bile kıdemsiz ihbarsız işten atılmanıza yeter, çunki doğruyu söylemek yöneticilerimizin karizmasını ve otoritesini sarsar, karizma otorite çok önemli, çalışan ağzıyla kuş tutsa ailesinin ve geleceğinin hiçbir önemi yok....Allaha havale ediyorum hepinizi...
  • Arkadaşlar bunların işten çıkarması için sebep aramayın, bunlar babalarının çiftliği gibi dilediklerini işe alır dilediklerini çıkarırlar ve dilediklerine diledikleri makamı ve maaşı verirler...3,5 yıl boyunca şirketim için yaptığım hizmetlerin haddi hesabı yok, ülkemi devletimi ve işimide çok seviyordum ne oldu, hakaret içermeyen bir söz söyledim diye kıdemsiz ihbarsız işten atıldım...!onun için yöneticilerin duymak istedikleri güzel sözleri söyler her turlu prosedure uygun olmayan işlere ses çıkarmazsanız, taksimede çıksanız işde yapmasanız asla işten atılmaz omur boyu çalışırsınız...Allah akıl fikir ve azıcık adalet duygusu yanında kibir ve enaniyetten uzak tutsun değerli yöneticilerimizi, ben hepsini Allaha havale ediyor ve maalesef beni ailemi ve arkadaşlarımı çok üzdükleri için buna vesile olanlara şu mubarek gunlerde beddua ediyorum...
  • Kesinlikle bu arkadaşların işten çıkarılma sebepleri gezi olayları değil arkadaşlar. Eğer öyle olsaydı mesaisinin 8 saatlik diliminin 7 saatini hala hükümet karşıtı söylemler, küfürlerle aşikar bir şekilde ulu orta bas bas bağıranlar çalışmaya devam ederken bu üç kişinin o bahsettiklerim arasında çok daha masum olduğunu söyleyebilirim. Eğer öyle olsaydı bunlar baştan çıkarılırdı. Zaten elle tutulur adamlar değillerdi çıkarıldıktan sonra bu şekilde kendilerini savunmaya kalktılar. Zaten bakın açıklamasında bile "Herhalde" diye kendisinin bile ne olduğunu bilmediği bir söylem var.
  • Zaten hiç kimse özel hayatında küfür etmiyor kimse ağzını açmıyor herkes ak sütten çıkmış kaşık. Kaldı ki firmanın üniforması üstünde olmadığı ve şirketi temsil etmediği kişinin kendine özel olan kullanım alanında konuştukları şirketi ilgilendirmez! Küfür etmek güzel birşey değil zaten o yüzden halkta çapulcu vb hakaretlere maruz kaldığı için tepkili. Bu arkadaşı tanımıyorum ama tk da çalışmış ve bu şirketlerde kimin nasıl işe alındığını ve çıkarıldığını görmüş biri olarak artık insanların performanslarının sadece partı referansından geçtiğini biliyorum ve çok üzülüyorum. Tabi ki hiçbir şekilde altyapısı olmadığı halde menfaatleri doğrultutusunda işe alınan insanlar çok rahatsız oluyor bu gerçekleri açıklayınca ama bir insan bu kadar çok dinden bahsediyorsa vicdanı r ahat değildir ve onu susturmak için sürekli dinden bahsediyordur. Arkadaşlar cidden bu yüzden işten çıkarıldıysa üzülmesinler bunlara çanak tutan herkesin çoluğu çocuğu var hükümet elbet değişir;)
  • Eh birileri böyle yapacak ki RTE nin gözüne girsin.Bak adam küfür etti eline bayrak verdiler olimpiyatlarda Türkiye yi temsil etsin diye.Ehh buna karar veren müdüre de olimpiyat bayrağını veremezler tabii ki çünkü zamanı geçti..sanırım kol saati verebilirler.O müdür de şimdi vicdanen çook rahat uyuyordur..eminim..
  • Şu "pla" pilavın üçlü kodu herhalde:), makarnacı diye gaza gelip bir yorum yazmışsın büyük puntolarla, küçük yazınca da okunuyor yorumlar, sesin duyulacaksa bağırmadan da sesin duyulur üzülme, makarnanın yeri ayrı pilavın yeri ayrıdır, şuraya yorum yazan hemen herkes emeğinin karşılığı olan ekmeğini onurlu bir şekilde kazanmak için çalışıyor, objektif yorumlara aklı evvel yanlı yorumlarını klavyeyle haykırmadan önce oksijenin yerine ulaşmasını bekle...

Turkish Ground Services’te görev yapan iki çalışan ile birlikte eğitimdeki bir kişi, sosyal paylaşım sitelerindeki paylaşımlarının kurbanı oldu. Daha önce Borajet Havayolları’nda görev yapan bir pilotun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sarfettiği sözlerden dolayı işinden olmasından sonra bir işten çıkarma haberi de TGS’den geldi.

TGS bu sabah insan kaynaklarına çağırdığı üç çalışanıyla, “ Performans düşüklüğü ve arkadaşlarını olumsuz etkileme” gerekçesiyle yollarını ayırdı. İşten çıkarılan Umut Sayın, “ 3 yıldır bu şirkette çalışıyorum. Olaylardan sonra işten çıkarılan üç arkadaşımın da sosyal medya hesaplarında benzer paylaşımlar vardı. Herhalde o yüzden işten çıkarıldık” dedi.

TGS’den yapılan açıklamada ise işten çıkarmaların sosyal paylaşım sitelerindeki ifadelerle ilgili olmadığı belirtilerek, sözkonusu çalışanlar hakkında şirket disiplin kurulu tarafından farklı sebeplerle üç kez rapor tutulduğu, şirket kurumsal kimliğine zarar verdikleri için işten çıkarıldıkları vurgulandı.

Sözkonusu paylaşımlarla ilgili THY’nin de çalışanlarının sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarını incelettiği, küfür ve hakaret içeren mesajlar yayınlayan çalışanların tespit edilmeye çalışıldığını dün kamuoyuna duyurmuştuk.

İŞTE O MESAJLARDAN BİRİ



©AirportHaber.com ÖZEL

TGS AFFETMEDİ