29 Aralık 2016, Perşembe 18:39:17

SON DAKİKA | Borajet Havayolları satıldı

Türkiye'de bölgesel havacılık yapmak üzere kurulan ve bugüne kadar bölgesel havacılıkta adından söz ettiren Borajet Havayolları, sürpriz bir gelişmeyle satıldı.
  • yurtdışındaki firmalara girmeye borajet çalışanlarının boyları yetmez hatta bu ülke de 1.65 ten uzun olsa hostesler çoğu bu işe giremez keşke olsa yani komik duruyor kısalar
  • Değerli arkadaşlar, hepiniz çok iyi ve çalışkan insanlarsınız. Size bu yapılan hepimize yapılmıştır aslında, bunu iyi farketmez lazım sırada memurlar ve pilotlar var çünkü kadrolu ofis çalışanlarının dokunulmazlıkları var. Sizlere tavsiyem moralinizi bozmadan ingilizce çalışın ve ortadoğuda büyüyen havayollarına KM olarak başvurun. Allah hepinizin yardımcısı olsun.
  • Embraer çok güzel uçan o uçamayanları her açıdan uçuran bir uçak.)) Borajet in pilotları iyidir iyi... uç gör hacı ucuz daa... Allah Allah
  • Ah bide maaşlarımız yatsa....
  • Ben de bir pilot tanıyorum uzun süre iş aradı bulamadı sonra parayla firmanın verdiği eğitimlere katılığ aynı firmasa işe başladı 6 ay sonra işten atıldı sonra tekrar girdi işe sonra yine tutunamadı atıldı işten.Yine uzun bir süre iş aradı bulamadı sonrası malup BORAJET :))
  • borajet te çalışmıyorum ama 30 uçak siparişine sevindim, umarım şirket satışı da hayırlı olur. 2017 hem ülkemiz hem de sektör için 2016 yı unutturur İnşaallah, pilotaj eğitimi bitip iş arayanlara, kabincilere, kısaca herkese derman olur. borajet in büyümesinden de ancak gurur duyarım
  • Yahu surdaki yorumlara bakiyorum,sonra pegasusa bakiyorum,onura bakiyorum ona bakiyrm buna bakiyorum hep arada boyle sirkete giydirmeye calisan sektorden olmayan firmayla sozde ucmus tipler...Siz hep emirates de business ucuyosunuz sanirim.Anemmin bi lafi var burnu b.ktan cikinca ile baslayan.Ha iste o hesap daha dun ucmaya basladiniz yahu bu ne gorgusuzluk.Ucuz bilet bulcam diye kendiniz paralar,12 taksite yurtdisi tatil satin alirsiniz ama havalar maasallah....onu begenme,bunu begenme.O kaka bu cis...Uc Turkiye uc
  • Bula bula yatırım yapacak borajeti mi bulmuşlar :))charter alsan daha karlı olurdu be hacı. :)
  • Asla kullanmayacağım bir havayolu şirketidir.Fetö bağlantısı söylentileri bile mide bulandırmaya yeter.Duyarlı vatandaşların bu firmaya para kazandırmaması gerek ,ülkeyi sömürdükleri yeter.
  • 250 milyon dolara 3 tane airbus bile alınamazken Borajeti mı almışlar?

Türkiye'de bölgesel havacılık yapmak üzere kurulan ve bugüne kadar bölgesel havacılıkta adından söz ettiren Borajet Havayolları, sürpriz bir gelişmeyle satıldı.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; SBK Holding'e satılan şirketle ilgili imzalar az önce atıldı. Sezgin Baran Korkmaz'a ait olan SBK Holding, 30 uçaklık sipariş veren Borajet Havayolları'nı satın alarak havacılığa adım attı.

Satış anlaşmasıyla ilgili detayların yarın duyurulacağı öğrenilirken satış bedelinin 250 milyon dolar civarında olduğu belirtiliyor.

Borajet Havayolları Embraer E190 ve E195 tipi 13 uçağı filosunda bulunduruyor. Borajet Havayoları, bu yıl düzenlenen İstanbul Airshow fuarında 30 uçaklık bir anlaşma imzalamıştı. Öte yandan şirket Fenerbahçe Spor Kulübü ile de geçtiğimiz aylarda ciddi bir sponsorluk anlaşması imzalamıştı.

©AirportHaber

SON DAKİKA | Borajet Havayolları satıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (124)

komik ~ 7 yıl önce
yurtdışındaki firmalara girmeye borajet çalışanlarının boyları yetmez hatta bu ülke de 1.65 ten uzun olsa hostesler çoğu bu işe giremez keşke olsa yani komik duruyor kısalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antiskid ~ 7 yıl önce
Değerli arkadaşlar, hepiniz çok iyi ve çalışkan insanlarsınız. Size bu yapılan hepimize yapılmıştır aslında, bunu iyi farketmez lazım sırada memurlar ve pilotlar var çünkü kadrolu ofis çalışanlarının dokunulmazlıkları var. Sizlere tavsiyem moralinizi bozmadan ingilizce çalışın ve ortadoğuda büyüyen havayollarına KM olarak başvurun. Allah hepinizin yardımcısı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merak etme ~ 7 yıl önce
Embraer çok güzel uçan o uçamayanları her açıdan uçuran bir uçak.)) Borajet in pilotları iyidir iyi... uç gör hacı ucuz daa... Allah Allah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaş ~ 7 yıl önce
Ah bide maaşlarımız yatsa....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eskli ~ 7 yıl önce
Ben de bir pilot tanıyorum uzun süre iş aradı bulamadı sonra parayla firmanın verdiği eğitimlere katılığ aynı firmasa işe başladı 6 ay sonra işten atıldı sonra tekrar girdi işe sonra yine tutunamadı atıldı işten.Yine uzun bir süre iş aradı bulamadı sonrası malup BORAJET :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 7 yıl önce
İ.K nın işe alım koşullarında var ozaman diğer firmalarda tutunamayanlar diye:))ya acıyıp alıyorlar biz almazsak kimse almaz bunları diye ya da başka işler dönüyor duygusal :)))
eskliii ~ 7 yıl önce
Bir sirketin olumlu bir gelisme haberinin altina boyle bir yorum yazmanin amaci nedir? Kuyruk acin mi var?
Kuyruk ~ 7 yıl önce
Ben erkeğim bu arada ama şöyle bir kuyruk acım var,tip eğitimini tamamlamış yabancı dil sınavlarını başarıyla geçmiş birçok arkadaşlarım iş ararken bu torpilli adamların işe alınmalarını açıkcası adil bulmuyorum
eskiliiiii ~ 7 yıl önce
Yorumlariniz daha cok Borajeti tutunamayanlar dernegi ilan eder gibide.O garip geldi
farklı şirketten ~ 7 yıl önce
borajet te çalışmıyorum ama 30 uçak siparişine sevindim, umarım şirket satışı da hayırlı olur. 2017 hem ülkemiz hem de sektör için 2016 yı unutturur İnşaallah, pilotaj eğitimi bitip iş arayanlara, kabincilere, kısaca herkese derman olur. borajet in büyümesinden de ancak gurur duyarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 7 yıl önce
Yahu surdaki yorumlara bakiyorum,sonra pegasusa bakiyorum,onura bakiyorum ona bakiyrm buna bakiyorum hep arada boyle sirkete giydirmeye calisan sektorden olmayan firmayla sozde ucmus tipler...Siz hep emirates de business ucuyosunuz sanirim.Anemmin bi lafi var burnu b.ktan cikinca ile baslayan.Ha iste o hesap daha dun ucmaya basladiniz yahu bu ne gorgusuzluk.Ucuz bilet bulcam diye kendiniz paralar,12 taksite yurtdisi tatil satin alirsiniz ama havalar maasallah....onu begenme,bunu begenme.O kaka bu cis...Uc Turkiye uc

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ersin ~ 7 yıl önce
Sen o ucuz bilet bulacam diye kendini paralayan adamlar olmasa 12 ay taksitle yurtdışı turları yapan adamlar olmasa uçak kaldırabilecen mi bakalım:)ha TYH isen bilemem geri kalan firmalar sadece o küçümsediğin kesimden kazanıyor onlara dua et yoksa sen de iş bulamazdın ucuz bilet arardın:))
ersine ~ 7 yıl önce
Oncelikle havaciligi birakali 1 yil oldu ve kedi isimi yapiyorum allaha sukur iyi kazaniyorum.Varlikli bir ailede buyudum amahickimseyi kucuk gormedim,asagilamadim elimden geldigince insanlara hep yardimci olmaya calistim.Benim burada asil elestirdigimi anlayan anladi.Bu insanlar sirf uzerinde uniforma var diye ses cikaramayacagini bildiginden her turlu terbiyesizligi yapabilme hakkini kendinde goren 50€ a dis hat 50liraya ic hat bilet alip dordortluk bir hizmet bekleyip ekibe ucusu zehir ediyorsa ben o adami hor gorurum.Ucuza bilet olmasa evet bukadar insanda is bulamaz ama eminim Turkiyede cogu insan ucamaz;)
Komedi ~ 7 yıl önce
Bula bula yatırım yapacak borajeti mi bulmuşlar :))charter alsan daha karlı olurdu be hacı. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kilic ~ 7 yıl önce
Thy o açılımı da türk hava yollari
Helin ~ 7 yıl önce
Asla kullanmayacağım bir havayolu şirketidir.Fetö bağlantısı söylentileri bile mide bulandırmaya yeter.Duyarlı vatandaşların bu firmaya para kazandırmaması gerek ,ülkeyi sömürdükleri yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
belin :) ~ 7 yıl önce
Aaa lutfen kullan dariliriz bak :)
belin ~ 7 yıl önce
Ayrica kullanmak? :D neyi kullaniyosun ? Sen once Turkceyi iyi kullanda gerisini sonra hallet:D
hellim ~ 7 yıl önce
Bir havayolu sirketi kullanilmaz zaten tercih edilir;)
Serkan ~ 7 yıl önce
Kullansın ya da tercih etsin bizi ilgilendirmez ama şu FEto iddiaları gerçekten var mı biz de merak ettik keşke araştırılsa.
Sellim ~ 7 yıl önce
Senin her söylentiye miden bulanıyorsa,hiçbir havayoluyla seyahat etme zaten,otobüsle git gideceğin yere hatta bu ülkede yaşama:))
yahu ~ 7 yıl önce
Bu feto yillardaaaan beri bu ulkenin her kademesine hastalik gibi yayilirken nerdeydiniz? Simdi her gordugunuze fetocude fetocu....Sanki dun cikti feto
Hlk ~ 7 yıl önce
Zaten sen tercih etseydin brj zarar etmezdi.senin gibilere bu şirketin ihtiyacı yok
250 milyon dolar mı ~ 7 yıl önce
250 milyon dolara 3 tane airbus bile alınamazken Borajeti mı almışlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000