28 Eylül 2010, Salı 08:33:21

OTOBÜSTEN UCUZ UÇAK SEFERLERİ BAŞLADI

Borajet tarafından İstanbul ve Trabzon'a uçuş fiyatları indirilirken, vatandaşlar Zonguldak'tan Trabzon'a daha hızlı ve ucuza gidecek.
  • bence bu uçuşta olmalı nasıl olsa ikiside boş bu bandırma ikinci tokat vakası gibi bu arada mahalle dolmuşçusu gibi yorum yapıyorlar
  • borajet'in bandırma askeri havaalanından izin alınarak yada balıkesir havaalanından adb yada saw'a seferler koymasını istiyoruz.kazasız belasız uçuşlar
  • iste adres web www.borajet.com.tr
  • oncelıkle senın ucaktan anlamadıgını soyleme ıstıyorum cunku bu kanat yapısı en ıyı tutunma katsayısına aıt bır kanat yapısıdır.ustelık bu ucakları dunyada kac operator kullanıyor hıc arastırdınmı pesın pesın konusuyosun.turkıyede ınsana verılen deger bu dıyosun. sen ne beklıyosun uzay mekıgı ıle mı seyahat edıyor dıger ulkelerdekı ınsanlar.bıraz mantıklı ve arastırma yapıp yorum yaz ıstersen.hayatında ucaga kac defa bındın??? cloud!!!
  • Zonguldak doluluk oranina kavusacak. SUPER BIR OLAY .
  • daha dun ucakla zonguldaga gıttım boyle bır ımkan yok bora jet gıbı bır nımet bulumaz bence yetkılılere tesekkur edıyorum. hem zamandan hemde paradan kazandırıyorlar. ama nıcın ınsanlarımız o guzelım hızmetten yararlanmamak ıcın kendılerını zorluyorlar anlamıyorum. tesekkurler borajet....
  • Neden Tokat -istanbul fiyatları düşürülmedi. Tokat ın bu fiyat politikanızdaki suçu nedir. sanırım uçaklarınıza göstermiş olduğu ilginin ve sahiplenmesinin faturasını ödüyor. Bu yanlıştan dönmenizi, burada bahsedilen fiyatların Tokat ımızada uygulamanızı rica ediyoruz..
  • Türkiye'nin en kıytırık otobüs şirketleri bile artık cep telefonundan bilet satışı yapıp kağıt bileti ortadan kaldırmaya çalışırken bir bilet almak için havaalanına gitmek İSTEMEMEMİZDEN doğal ne olabilir. Belki başka bir şehirden Zonguldak'a gelip oradan da Trabzon'a gitmemiz gerekiyor. Neden bu kadar ön yargılısınız?
  • O hatta 150 tl fiyat koyan akıl, şimdi nasıl oldu da 49 tl indirdi? Bu nasıl işdir diye hesap soran yok. Helal olsun vallahi. Ne demek 12.5 saatte gidilen yol 1.5 saate gidilecek. Ne yani uçak işte kaç saatte gidecekti ki. 1.5 sat bile çok zaten. Yakıt tasarrufu yapıyorlar galiba.
  • 49 TL ye bilet varicek admlar kalkmış internetten alınamıyormu diyor. kalk git be kardeşim O kadar yolu 49 TL ye gidicen birazda zahmeti sen kat. biride iktist demiş. ne iktisatı kardeşim 49 TL ye bilet mi olurmuş . Limandan kalklıp inmeye ve yalıt parasına mı taşıyacak adamlar sizi. Hp bana hep bana TC insanı. bırakın kardeşim. emeğe saygı duyun . Yoksa maddi durumun binmeyeceksin uçağa. git otobüse bin.
Borajet tarafından 150 TL üzerinde bulunan uçak bilet fiyatları indirildi. Firma tarafından Zonguldak-Trabzon arası bilet fiyatları 49 TL ile 79 TL'ye indirildi. Zonguldak'tan uçakla Trabzon'a gitmek isteyen vatandaşlar havaalanına giderek peşin alacakları biletlere 49 TL ödeyecekler. Rezervasyon yapan vatandaşlar ise 79 TL ücret ödeyecek. Otobüsle Zonguldak-Trabzon arası 60-65 TL arasında değişiyor ve otobüsle Zonguldak'tan Trabzon'a yaklaşık 12.5 saatlik yolculuk geçiriyor.
 
Borajet'in bu uygulamasının ardından vatandaşlar yaklaşık 12.5 saatlik yolu 1.5 saatte gidecek. Sabit fiyat seçeneğini sunan firma yüksek fiyat şikayetleriyle karşı karşıya kalmıştı. Daha sonra rezervasyon önceliğine göre değişken fiyat politikası ile çalışmaya başlayan firma bu sefer benzer şikayetlerle karşı karşıya kalmıştı. Firma beklediği yolcu potansiyelini bir türlü yakalayamadığı Zonguldaklılara şimdi hem sabit hem de düşük fiyat politikasıyla hizmet verecek. Yeni başlayan fiyat tarifesinde Zonguldak'tan İstanbul ve Zonguldak'tan Trabzon'a uçmak isteyenler biletini peşin alırlarsa 49 lira ödeyecek. Rezervasyon yaptırıp ödemeyi yapmayanlar ise her iki yöne 79 liradan uçacak.

Zonguldak Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin, indirimli ve sabit fiyat kampanyasının sevindirici olduğunu belirterek, "Zonguldak Havaalanı'nın yaşaması gerekiyor. Ama Zonguldak'ı ilk kez yurt içi seferlerle tanıştıran Borajet'in de beklediği yolcu potansiyeline kavuşması gerekiyor. Yeni bir kampanya fiyatıyla seferlerin başlayacak olması inanıyorum ki, Zonguldaklıların da ilgisini çekecek. Trabzon ve İstanbul'a gitmek isteyenler biletlerini hemen alırlarsa 49 lira sabit fiyat ödeyecek. Rezervasyon yaptıracaklarsa bileti aldıklarında 79 lira. Bu kampanya fiyatının Zonguldaklılar içinde bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Firma Zonguldak'ın taleplerine ses vermiş görünüyor."

Geçen günlerde bünyesinde çok sayıda sivil toplum örgütü bulunan Zonguldak Platformu üyeleri ile Borajet Yer Hizmetleri Müdürü Ahmet Can ve Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin'in bir araya geldiği toplantıda Zonguldaklıların temenni ve beklentileri firmaya iletilmişti. Platform üyeleri, Borajet yetkililerinden özellikle bilet fiyatlarının indirilmesi ve sabitleştirilmesini istemişti. Zonguldak'tan Trabzon'a otobüsle 60 TL'ye gidiliyor.
OTOBÜSTEN UCUZ UÇAK SEFERLERİ BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 14 yıl önce
bence bu uçuşta olmalı nasıl olsa ikiside boş bu bandırma ikinci tokat vakası gibi bu arada mahalle dolmuşçusu gibi yorum yapıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
borajet'in bandırma askeri havaalanından izin alınarak yada balıkesir havaalanından adb yada saw'a seferler koymasını istiyoruz.kazasız belasız uçuşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
iste adres web www.borajet.com.tr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
oncelıkle senın ucaktan anlamadıgını soyleme ıstıyorum cunku bu kanat yapısı en ıyı tutunma katsayısına aıt bır kanat yapısıdır.ustelık bu ucakları dunyada kac operator kullanıyor hıc arastırdınmı pesın pesın konusuyosun.turkıyede ınsana verılen deger bu dıyosun. sen ne beklıyosun uzay mekıgı ıle mı seyahat edıyor dıger ulkelerdekı ınsanlar.bıraz mantıklı ve arastırma yapıp yorum yaz ıstersen.hayatında ucaga kac defa bındın??? cloud!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Zonguldak doluluk oranina kavusacak. SUPER BIR OLAY .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
daha dun ucakla zonguldaga gıttım boyle bır ımkan yok bora jet gıbı bır nımet bulumaz bence yetkılılere tesekkur edıyorum. hem zamandan hemde paradan kazandırıyorlar. ama nıcın ınsanlarımız o guzelım hızmetten yararlanmamak ıcın kendılerını zorluyorlar anlamıyorum. tesekkurler borajet....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Neden Tokat -istanbul fiyatları düşürülmedi. Tokat ın bu fiyat politikanızdaki suçu nedir. sanırım uçaklarınıza göstermiş olduğu ilginin ve sahiplenmesinin faturasını ödüyor. Bu yanlıştan dönmenizi, burada bahsedilen fiyatların Tokat ımızada uygulamanızı rica ediyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türkiye'nin en kıytırık otobüs şirketleri bile artık cep telefonundan bilet satışı yapıp kağıt bileti ortadan kaldırmaya çalışırken bir bilet almak için havaalanına gitmek İSTEMEMEMİZDEN doğal ne olabilir. Belki başka bir şehirden Zonguldak'a gelip oradan da Trabzon'a gitmemiz gerekiyor. Neden bu kadar ön yargılısınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
O hatta 150 tl fiyat koyan akıl, şimdi nasıl oldu da 49 tl indirdi? Bu nasıl işdir diye hesap soran yok. Helal olsun vallahi. Ne demek 12.5 saatte gidilen yol 1.5 saate gidilecek. Ne yani uçak işte kaç saatte gidecekti ki. 1.5 sat bile çok zaten. Yakıt tasarrufu yapıyorlar galiba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
49 TL ye bilet varicek admlar kalkmış internetten alınamıyormu diyor. kalk git be kardeşim O kadar yolu 49 TL ye gidicen birazda zahmeti sen kat. biride iktist demiş. ne iktisatı kardeşim 49 TL ye bilet mi olurmuş . Limandan kalklıp inmeye ve yalıt parasına mı taşıyacak adamlar sizi. Hp bana hep bana TC insanı. bırakın kardeşim. emeğe saygı duyun . Yoksa maddi durumun binmeyeceksin uçağa. git otobüse bin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000