01 Şubat 2017, Çarşamba 14:51:21

Necdet Gürsoy Borajet'te

Royal Jordanian Havayolları Türkiye Müdürü Necdet Gürsoy, Borajet Havayolları’nda ticaretten sorumlu genel müdür yardımcılığına atandı.
  • Hayırlı olsunda. Bu şirkette 15 aydır vermedikleri fazla mesai ve yatıların dışında dollar farkınıda çaldılar. Bu şirkette çalışmaktan utanır olduk. Ahlaksızlıkdan başka bir şey değil yani...
  • olumsuz hiç bir eleştiriye açık değiliz anlaşılan. dün geceden bugün sabaha ne oldu ise necdet bey lehine, sanki tek elden çıkmış gibi(!!) yorumlar eklenmiş, onu eleştiren yorumlar defalarca dislike edilmiş, onu öven yorumlar defalarca beğenilmiş. bari burada manipulasyon yapmayın! insanlar ne düşünüyorsa yazıyor açık açık ne var bunda? sonuçta hakaret edilmedikçe bu tür amatör davranışlara gerek yok. sektörde herkes herkesi iyi bilir, iyi de yazsan, kötü de yazsan ne fark eder? alan memnun satan memnun, borajete de, necdet beye de hayırlı olsun.
  • Içi fesatlıktan kokuşmuş , kuduranlara inat durmak yok yola.devam Necdet Gürsoy. Kendileri oraya gelemedikleri icin kuduruyorlar.
  • Ürdün havayollarının zaten piyasadaki durumu belli. 3. sınıf arap havayolu bile değil. Eh borajete de buradan transfer yakışır zaten
  • Necdet Thy de çalıştığı zamanda Faruk un korumasında vasat bir performans göstermiştir. Thy de ve sonrasında Sunexpressdede Faruk un sayesinde biryerlere gelmiş ve vasat bir performans devam etmiş.. Borajetede Faruk un tavsiyesiyle gelmiştir. Şu kesinki bu vasatlıkla Borajette işi zor.
  • Borajet öyle veya böyle batacak, batışı engelleyemeyecekler hızlandırıyorlar.
  • basarılarınızın devamını dıleriz
  • TEKNİKTE NE DEĞİŞİKLİK OLDUGUNU ÇOK YAKINDA GORECEKSINIZ BASIRETSIZ BASARISIZ T.. VE YANDASLARI GIDECEK H. BEYIN ISTEDIGI EKIP HAZIR HERSEY BELLI GELIYORLAR BEKLEYIN
  • İNŞALLAH TOPAL EFENDİ DE GİTTİİNDE TEKNİĞİ HAK ETTİGİ YERE GETİRECEGİZ
  • Hayırlı olsun . Tokata seferlerin arttırılması ni bekliyoruz .

Royal Jordanian Havayolları Türkiye Müdürü Necdet Gürsoy, Borajet Havayolları’nda ticaretten sorumlu genel müdür yardımcılığına atandı.

Borajet Havayolları’nda yeniden yapılanma süreci devam ederken Borajet ailesine bir isim daha katıldı. THY ve Sunexpress havayollarında uzun süre görev yapan deneyimli havacı Necdet Gürsoy, Borajet ile anlaştı. Son olarak Royal Jordanian Havayolları Türkiye müdürü olarak görev yapan Gürsoy, Borajet Havayolları’nda ticaretten sorumlu genel müdür yardımcılığı görevini üstleneceği kaydedildi.

SBK Holding bünyesine katıldıktan sonra birçok isimle yollarını ayıran ve yeni isimleri bünyesine katan Borajet Havayolları, daha önce THY’de görev alan bir çok isimle el sıkışmıştı.

©AirportHaber

Necdet Gürsoy Borajet'te

Yorumlar Tüm Yorumlar (63)

Ahlak ~ 7 yıl önce
Hayırlı olsunda. Bu şirkette 15 aydır vermedikleri fazla mesai ve yatıların dışında dollar farkınıda çaldılar. Bu şirkette çalışmaktan utanır olduk. Ahlaksızlıkdan başka bir şey değil yani...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayırlı olsun ~ 7 yıl önce
olumsuz hiç bir eleştiriye açık değiliz anlaşılan. dün geceden bugün sabaha ne oldu ise necdet bey lehine, sanki tek elden çıkmış gibi(!!) yorumlar eklenmiş, onu eleştiren yorumlar defalarca dislike edilmiş, onu öven yorumlar defalarca beğenilmiş. bari burada manipulasyon yapmayın! insanlar ne düşünüyorsa yazıyor açık açık ne var bunda? sonuçta hakaret edilmedikçe bu tür amatör davranışlara gerek yok. sektörde herkes herkesi iyi bilir, iyi de yazsan, kötü de yazsan ne fark eder? alan memnun satan memnun, borajete de, necdet beye de hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maalesef ~ 7 yıl önce
ülkemizde sahibinin sesi çok...gerçi onlarda haklı yalakalık yapmasalar dişleyecek kemik bulamayacaklar...
Maalesef ~ 7 yıl önce
Köpek demek istemişsin de o senin babandır.
Helal Olsun ~ 7 yıl önce
Içi fesatlıktan kokuşmuş , kuduranlara inat durmak yok yola.devam Necdet Gürsoy. Kendileri oraya gelemedikleri icin kuduruyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RJ ~ 7 yıl önce
Ürdün havayollarının zaten piyasadaki durumu belli. 3. sınıf arap havayolu bile değil. Eh borajete de buradan transfer yakışır zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RJ ~ 7 yıl önce
Sen ne ictin?Bize de soyle bizde icelim.Ya da nerede yasiyorsun? sen RJ'ye ucuncu sinif havayolumu dedin?Ya ben buna gulerim. Hadi Necdet'i Farugu kiskandin bir suru atip tuttun tamam eyvallah. Yahu RJ'nin ne kabahati var?
Royal ~ 7 yıl önce
Jordaniandan bahsediyoruz dimi burda? Tam olarak zirvalamissin! Cok komik ya:)
Vasat ~ 7 yıl önce
Necdet Thy de çalıştığı zamanda Faruk un korumasında vasat bir performans göstermiştir. Thy de ve sonrasında Sunexpressdede Faruk un sayesinde biryerlere gelmiş ve vasat bir performans devam etmiş.. Borajetede Faruk un tavsiyesiyle gelmiştir. Şu kesinki bu vasatlıkla Borajette işi zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vasat ~ 7 yıl önce
Faruk Türk Hava Yollarında uzmanken Necdet Konya Satış Müdürüydü
Eski dostlar ~ 7 yıl önce
İnsanoğlu böyledir. Kendi sahip olamadığı değerlere uzananları, kazananları kıskanır.Doğanın kanunu mu desek bilmiyorum. Önemli görevi icra eden bir kişi dizinde dostunuz olabilirdi. Size de güvenebilir, size de destek çıkabilirdi. Siz o zaman hayır dostum. Ben almayayım, hak etmiyorum mu derdiniz. Kaldı ki ekibini kuran her insan alt kadrosunu seçerken kendi başarısını hazırlıyordur. Güvenmediği bir insanı sadece dostu olduğu İçin neden önemli bir makama getirsin. Seversiniz sevmezsiniz. Ama, Necdet Gürsoy önemli görevleri başarıyla ve senelerce yaparak yükselmiş, kendini geliştirmiştir. Hiç tanımıyorsanız Linked in sayfalarında kariyer geçmişine bakınız ve öyle yazınız. Eski bir dostu olarak, hem Necdet bey hemde Faruk beyle çalışmış biri olarak ben bu ekibe inanıyorum. Nostalji yaşadım. Sevdim. İnsanları bu şekilde acımasızca eleştirip saldıracağınıza destek olun. moral olun , güç olun Işık olun. Türk sivil havacılığının gelişmesiyle kazanan Türkiye olacaktır.
Vasat'a ~ 7 yıl önce
Bu ne hazımsızlık. Yazdıklarından yıllarca Faruk ve Necdeti kıskandıgın anlaşılıyor. Çatlamaya devam.
sonuç ~ 7 yıl önce
Borajet öyle veya böyle batacak, batışı engelleyemeyecekler hızlandırıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yak ~ 7 yıl önce
Kına yak
Doğru ~ 7 yıl önce
Sen ve senin gibi düşünen hainler sevinemeyecek.
mardınlı acenta ~ 7 yıl önce
basarılarınızın devamını dıleriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEYYARE ~ 7 yıl önce
TEKNİKTE NE DEĞİŞİKLİK OLDUGUNU ÇOK YAKINDA GORECEKSINIZ BASIRETSIZ BASARISIZ T.. VE YANDASLARI GIDECEK H. BEYIN ISTEDIGI EKIP HAZIR HERSEY BELLI GELIYORLAR BEKLEYIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
H Derken ~ 7 yıl önce
H. 'yi çıkaramadık ya biraz açsan
TEYYARE ~ 7 yıl önce
İNŞALLAH TOPAL EFENDİ DE GİTTİİNDE TEKNİĞİ HAK ETTİGİ YERE GETİRECEGİZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tohatli ~ 7 yıl önce
Hayırlı olsun . Tokata seferlerin arttırılması ni bekliyoruz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000