06 Şubat 2012, Pazartesi 18:50:09

MÜJDE! SEFERLER YENİDEN BAŞLIYOR

Yolcu yetersizliği sebebiyle bir süre önce ara verilen Çanakkale-İstanbul uçak seferleri yeniden yapılacak. Borajet firması, 17 Şubat 2012'den itibaren uçuşları başlatacak.
  • Bu yaz inşallah Trabzon Aktarmalı Gazipaşa-İst. Seferlerini heyecanla bekliyoruz.Hatta Bir de Ankaraya uğrarsa çok iyi olur.
  • DİKKAT... NİKLİ SEVGİLİ CAHİL ARKADAŞ..KİM DEREBEYİ KİM ÜST MAKAMLARA FARKLI DAVRANIYOR.BİZ ÇANAKKALE PERSONELİ OLARAK AMİRLERİMİZDEN GAYET MENMUNUZ.DIŞARDAN AHKAM KESMEYİN.KENDİ BAŞARISIZLIĞINIZI BAŞKALARINA ÇAMUR ATARAK ÖRTMEYE ÇALIŞMAYIN...BU ARADA BORA JET İMİZE VE ÇANAKKALE YE HAYIRLI OLSUN...
  • Yolcu da yeterli olduğu halde önce Ankara aktarmalıya çevrilen, bu defa yolcu gelmedi diye tamamen son verilen Isparta - İstanbul seferleri de tekrar (direkt olarak) başlatılır umarım..
  • orada ne oldugunu lütfen oranın sevilen yetkili müdürüne soruarsanız belki cevap verebilir. çünkü bu devirde derebeyi gibi hareket edip üsttekilere ise tam tersi davranarak davranışlarını kamufule etmeyi başarıyor.
  • oian ordada calısan 5 kısıye oldu ısınden olmustu acaba gerı gelırmı 5 kısını hayatı karardı ıssız kalmıstılar
  • borajet bu. açar kapar :) 4 uçakla dunyada hat açip kapama rekoru kiran bir firmamizdir kendileri.
2011 Mayıs ayında seferleri başlatan ve 3 Ekim'de durduran Borajet, görüşmeler sonucunda tekrar başlama kararı aldı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılacak seferler, haftanın dört günü karşılıklı olacak. Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, seferlerin tekrar başlatılması için uzun süredir görüşmeler yapıldığın ve martta başlama sözü alındığını belirterek, bir ay öne çekilmesinin sevindirici olduğunu söyledi.

Vali Tuna, Çanakkale Havaalanı'ndaki yeni düzenlemelerden sonra başka illere de sefer yapılacağını aktardı.

(Zaman)
MÜJDE! SEFERLER YENİDEN BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
Bu yaz inşallah Trabzon Aktarmalı Gazipaşa-İst. Seferlerini heyecanla bekliyoruz.Hatta Bir de Ankaraya uğrarsa çok iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
DİKKAT... NİKLİ SEVGİLİ CAHİL ARKADAŞ..KİM DEREBEYİ KİM ÜST MAKAMLARA FARKLI DAVRANIYOR.BİZ ÇANAKKALE PERSONELİ OLARAK AMİRLERİMİZDEN GAYET MENMUNUZ.DIŞARDAN AHKAM KESMEYİN.KENDİ BAŞARISIZLIĞINIZI BAŞKALARINA ÇAMUR ATARAK ÖRTMEYE ÇALIŞMAYIN...BU ARADA BORA JET İMİZE VE ÇANAKKALE YE HAYIRLI OLSUN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yolcu da yeterli olduğu halde önce Ankara aktarmalıya çevrilen, bu defa yolcu gelmedi diye tamamen son verilen Isparta - İstanbul seferleri de tekrar (direkt olarak) başlatılır umarım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
orada ne oldugunu lütfen oranın sevilen yetkili müdürüne soruarsanız belki cevap verebilir. çünkü bu devirde derebeyi gibi hareket edip üsttekilere ise tam tersi davranarak davranışlarını kamufule etmeyi başarıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
oian ordada calısan 5 kısıye oldu ısınden olmustu acaba gerı gelırmı 5 kısını hayatı karardı ıssız kalmıstılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
borajet bu. açar kapar :) 4 uçakla dunyada hat açip kapama rekoru kiran bir firmamizdir kendileri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000