10 Ağustos 2012, Cuma 10:14:20

KONTROLÖRLERİN ‘EN BÜYÜK KİM’ ATIŞMASI

Fenerbahçe ile Romanya ekibi Vaslui arasında oynanan ve temsilcimizin bir üst tura yükseldiği maç sonrası dönüş yolculuğunda kule ile pilot arasında ilginç bir diyalog yaşandı. İşte o konuşmalar...
  • Bir Turk takimi olarak gururlandirdi bizi.. Amma velakin avrupada sayisiz basari tek Turk takimina aittir alin akiyla temiz futbolla :)) tebrik etmek erdemdir.
  • Buyuk takimlar kazandiklari kupalarla, kucuk takimlar yendikleri buyuk takimlarla ovunurler. Vaslui de buyuk takim olduguna gore tebrik edip kutlamak kontrolorlerin hakki.
  • şike yapan bir takımı neden tebrık ediyorlar anlamadım..cincon diyen atco şikecilikte sende iyi misin
  • haber yapmaya değmeyecek bir konuşma... ist. app. işini gayet iyi yapıyor...
  • ayrıca cincon diyen kişi Antalyadan kalkan İZAİRe ait AİRBERLİN uçağının Türk pilotuydu.yanyana olan iki kontrolör neden frekansta atışsın saçma değil mi.demek ki önce bir araştırmalı sonra yazmalı
  • yasas;-daha önceki yorumlarını da okumuştum bir kaç defa ancak bir fenerli yapar bu yorumları.
  • Bu konuşmayı yapan kontrolör; orası ciddi bir iş sen ne hakla orda keyfin için konuşuyorsun? diye neden sorulmaz bu ülkede anlamıyorum.Yarın bir başkası çıkar acil durum falan anlamaz bende konuşacağım der,takımıma selam göndereceğim der.Ne garip insanlar ülkesiyiz ya:(
  • Burda havacılık konuşulur dağılııııın:)
  • fenerbahçenin kötü günleri aşması, birilerinin ağırına gidiyor sanırım ki r harfi özürlüler sarmış siteyi. Ama haklısınız. Sizin uefa kupanız var.
  • Sen biraz Avrupa maclarını takip et. Fenerbahce 40 yıl aradan sonra Manchester i kendi sahasında old trafford da yenen tek takimdir. Aynı FB Chelsea final oynadığında burada Chelsea yi yenen tek takım. Siz ki o Chelsea den deplasmanda 5 kendi sahanızda 4 yediniz. Hatırlatırım. UEFA kupasını aldığınız sene strum graz la oynadığınız macın şike olduğunu herkes biliyor. Utanmadan Fenerbahçe ye dil uzatmayın. Beğenmediğin vaslui nin kendi sahasında mac kaybı yok daha. Herseyin bir ilki vardır. Biz bozarız. En kötü yıllarımızda sizi hacamat ettik. Adam olun da susun biraz.

Fenerbahçe-Vaslui maçından sonra Türkiye’ye Borajet Havayolları  uçağı ile geldi. Borajet Havayolları uçağının  pilotu ile kule arasında ilginç konuşmalar yaşandı. Hava trafik kontrolörü, Romanya ekibini yenerek bir üst tura çıkan Fenerbahçe’yi kutlamak istedi. Bütün Fenerbahçeli hava trafik kontrolörleri adına takımı kutlayan kontrolör,  mesajını uçağın pilotu aracılığıyla kaleci Volkan’a iletti.

Bu sırada araya giren Galatasaraylı bir kontrolörle, mesajı ileten kontrolör arasında ilginç diyalog yaşandı.

İşte o konuşmalar:

©AirportHaber Detay

KONTROLÖRLERİN ‘EN BÜYÜK KİM’ ATIŞMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Gs ~ 12 yıl önce
Bir Turk takimi olarak gururlandirdi bizi.. Amma velakin avrupada sayisiz basari tek Turk takimina aittir alin akiyla temiz futbolla :)) tebrik etmek erdemdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
buyuk takim ~ 12 yıl önce
Buyuk takimlar kazandiklari kupalarla, kucuk takimlar yendikleri buyuk takimlarla ovunurler. Vaslui de buyuk takim olduguna gore tebrik edip kutlamak kontrolorlerin hakki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rix ~ 12 yıl önce
şike yapan bir takımı neden tebrık ediyorlar anlamadım..cincon diyen atco şikecilikte sende iyi misin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alakasız ~ 12 yıl önce
haber yapmaya değmeyecek bir konuşma... ist. app. işini gayet iyi yapıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atco ~ 12 yıl önce
ayrıca cincon diyen kişi Antalyadan kalkan İZAİRe ait AİRBERLİN uçağının Türk pilotuydu.yanyana olan iki kontrolör neden frekansta atışsın saçma değil mi.demek ki önce bir araştırmalı sonra yazmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
yasas;-daha önceki yorumlarını da okumuştum bir kaç defa ancak bir fenerli yapar bu yorumları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Bu konuşmayı yapan kontrolör; orası ciddi bir iş sen ne hakla orda keyfin için konuşuyorsun? diye neden sorulmaz bu ülkede anlamıyorum.Yarın bir başkası çıkar acil durum falan anlamaz bende konuşacağım der,takımıma selam göndereceğim der.Ne garip insanlar ülkesiyiz ya:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Burda havacılık konuşulur dağılııııın:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yasas ~ 12 yıl önce
fenerbahçenin kötü günleri aşması, birilerinin ağırına gidiyor sanırım ki r harfi özürlüler sarmış siteyi. Ama haklısınız. Sizin uefa kupanız var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hahaha ya ~ 12 yıl önce
Sen biraz Avrupa maclarını takip et. Fenerbahce 40 yıl aradan sonra Manchester i kendi sahasında old trafford da yenen tek takimdir. Aynı FB Chelsea final oynadığında burada Chelsea yi yenen tek takım. Siz ki o Chelsea den deplasmanda 5 kendi sahanızda 4 yediniz. Hatırlatırım. UEFA kupasını aldığınız sene strum graz la oynadığınız macın şike olduğunu herkes biliyor. Utanmadan Fenerbahçe ye dil uzatmayın. Beğenmediğin vaslui nin kendi sahasında mac kaybı yok daha. Herseyin bir ilki vardır. Biz bozarız. En kötü yıllarımızda sizi hacamat ettik. Adam olun da susun biraz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000