25 Eylül 2014, Perşembe 16:25:51

İŞTE BORAJET'İN YENİ GÖZDESİ

Türkiye'nin ilk ve tek bölgesel havayolu olarak faaliyete başlayan Borajet'in yeni uçağı Embraer'i AirportHaber görüntüledi.
  • Bu uçaklar Yalçın Bey'in sponsorluğunu uzatır. Güzel boyanmış. Yada şirket malı ATR'ler satılınca gelen para bitene kadar bu kiralık uçaklarla devam edilir. Para biter bu yöneticiler gider. Yalçın Bey'de şirketinden haksızlıkları görüp kaçan, birilerine yer açmak için çıkarılan personelin vebalini birgün öder. Ama para ile değil.
  • Isim geregi devamli Edremit-Istanbul arasi ucuyorum .Her zamam Borajet'i tercih ediyorum.Guleryuzlu ekip,ucretsiz ikram,temiz ucaklar ayrica aile indirimi uygulamasi da cok guzel bir uygulama.Bazi ucuslarda, fiyati pahali da olsa Borajet'i seciyorum.Bunlar artilari ,eksileri ise sefer saatlerinin degismesi ve bu durumlarda yolcuya haber verilmekte sorunlar yasanmasi.Mutlaka desteklenmesi ve yasatilmasi gerek.Agustos 2015 ucus rezervasyonlarini yapmak istiyorum ama Borajet sitesi musaade etmiyor bu da duzeltilmesi gereken bir konu.
  • Bu ucagi dolduracak yerhizmetleri ekibine simdi den allah kolaylik versin. Trim i cok hassas bir ucak. Frankfurt da nefret ediliyor bu ucak yer hizmet lerinde. Yinede hayirli ugurlu olsun.
  • havacilik adina gerekli olan bir ucak. Insallah iyi bir planlama ile atil havaalanlarini kalkindirirlar. Hayirli olsun!
  • Cok guzel gozukuyor.. Kac tane gelicek bilen var mi?
  • Uçak iyi de işleten şirketi sorgulamak lazım. KKTC nin yüz karası bir şirket.

Türkiye'nin ilk ve tek bölgesel havayolu olarak faaliyete başlayan Borajet'in yeni uçağı Embraer'i AirportHaber görüntüledi.

ATR 72 tipi uçaklarla operasyonlarına başlayan ancak bu yılın başında filosunu Brezilyalı Embraer'in E-190 tipi uçaklarıyla yenileme kararı alan şirketin uçağını AirportHaber görüntüledi.

Dünyanın en prestijli havayolu şirketlerinin filosunda bulundurduğu Embraer  E190 Jetler,  Full glass cockpit ( tamamen dijital kokpit donanımı), Fly by wire ( elektronik uçuş kontrol sistemi), CMC (Merkezi bakım yönetim sistemi) ve Acars (Uçak iletişim adresleme ve raporlama sistemi) gibi yeni jenerasyon teknolojik donanımları ile ön plana çıkıyor.

Airshow'a da yeni uçağıyla katılan Borajet'in E-190 tipi uçağını Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Lütfi Elvan da inceledi.

©AirportHaber



İşte uçaktan görüntüler:
























İŞTE BORAJET'İN YENİ GÖZDESİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Olmaz ~ 10 yıl önce
Bu uçaklar Yalçın Bey'in sponsorluğunu uzatır. Güzel boyanmış. Yada şirket malı ATR'ler satılınca gelen para bitene kadar bu kiralık uçaklarla devam edilir. Para biter bu yöneticiler gider. Yalçın Bey'de şirketinden haksızlıkları görüp kaçan, birilerine yer açmak için çıkarılan personelin vebalini birgün öder. Ama para ile değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tekerlek ~ 10 yıl önce
Isim geregi devamli Edremit-Istanbul arasi ucuyorum .Her zamam Borajet'i tercih ediyorum.Guleryuzlu ekip,ucretsiz ikram,temiz ucaklar ayrica aile indirimi uygulamasi da cok guzel bir uygulama.Bazi ucuslarda, fiyati pahali da olsa Borajet'i seciyorum.Bunlar artilari ,eksileri ise sefer saatlerinin degismesi ve bu durumlarda yolcuya haber verilmekte sorunlar yasanmasi.Mutlaka desteklenmesi ve yasatilmasi gerek.Agustos 2015 ucus rezervasyonlarini yapmak istiyorum ama Borajet sitesi musaade etmiyor bu da duzeltilmesi gereken bir konu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fraport ~ 10 yıl önce
Bu ucagi dolduracak yerhizmetleri ekibine simdi den allah kolaylik versin. Trim i cok hassas bir ucak. Frankfurt da nefret ediliyor bu ucak yer hizmet lerinde. Yinede hayirli ugurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bolgesel ~ 10 yıl önce
havacilik adina gerekli olan bir ucak. Insallah iyi bir planlama ile atil havaalanlarini kalkindirirlar. Hayirli olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATR ~ 10 yıl önce
Sayin yorumcu, Illede "JET" dediler sonunda BJ Embraer getirdi. Eger bunada sahip cikmazsaniz bolgesel havacilik isteklerinde bulunmayin artik!
Sayin ATR ~ 10 yıl önce
Illede Jet diyen yolcunun %99 u ne istedigini bilmediginden jet istiyor. Bolgesel tasimacilikta yolcunun tek ihtiyaci ucuslarin sabah 6-10 aksam 19-24 araliginda planlanmasidir. Ayrica, haftada 2 frekans baslanir duruma gore frekans artisi yapilmalidir. Saygilar
hayirli olsun ~ 10 yıl önce
Cok guzel gozukuyor.. Kac tane gelicek bilen var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi de ~ 10 yıl önce
Uçak iyi de işleten şirketi sorgulamak lazım. KKTC nin yüz karası bir şirket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000