14 Nisan 2010, Çarşamba 09:18:43

HERKESİN MERAK ETTİĞİNİ AIRPORTHABER AÇIKLIYOR

Turboprop uçaklarla Türkiye’nin ilk bölgesel uçuşlar yapan havayolu şirketi olmak isteğiyle yola çıkan BoraJet’in uçuş noktalarını AirportHaber açıklıyor.
  • ah be güzel kardeşim, 2,5 saat havalanı gidilecek yer 1,5 saat yazıyorsun, aklın sıra ironi yapıyorsun - da niye gidilmesi planlanan yerlere uçak seferi olmadığını , otobüslere mahkum kalındığını ve bu yolculuklarında en az 10 saat sürdüğünü yazmıyorsun. safmısın kötü niyetlimisin nesin ? esprili sevgi pıtırcığı.
  • Borajet'in tarifelerine ve uçuş noktaları bilgisine ulaşabileceğiniz yeni sitesi..İstanbul kalkış SAW olarak belirlenmiş.Avrupa yakasında oturanlara geçmiş olsun..Havaalanı 2,5 saat ,gideceğiniz yer 1.5 saat..kolay gelsin..
  • Öncelikle bir ilk olan Borajeti kutlar başarılar dilerim. Yorumlara gelince Türkiye'de ne kadar dispeç varmışta haberimiz yokmuş kimi memleketine uçuruyo kimi daha kurulmadan batırıyor destekten çok eleştri yazılmış ben bu yorumları kınıyorum. Köylüleri küçük gören yorumları yazana da ukala demek istiyorum. "KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR" unutma sen tüketensin o üreten köysüzzz....
  • SAYIN YETKİLİLER , BAŞARILARINIZ UMARIM DAİM OLUR FİLONUZ UMARIM KISA SÜREDE GENİŞLER. sizleri orgi dede görmekten buyuk mutluluk duyarız:)
  • zonguldakta 3-4 yıl kaldım oraları iyi bilirim çaycumada 2 yıllıkta okudun sen bitirdin ondan sonra ne olacak ha bide 60 tl zor kardeş ne bu at arabasımı bu
  • Zonguldagı neden katmış diye bir arkadaş yazmıs burda kendisi nerde yaşıyor acaba? Zonguldak( %60 ı trabzonlu) Bartın ve Karabükde de yaşayan ve universitede yasayan Giresun,trabzon,Rizeli var. Ben Zonguldak havalimanının Oldugu ilçe Çaycumada Okuyorum Mesela. Trabzon Tam 16 saat.Fiyatta 60tl. Ucakla 1 buçuk saate 90 tl veririm bilmeden yorum yapmayın Lütfen! Sabırsızla Bekliyoruz Uçuşlarını Borajetin...
  • bana göre tokat-ankara-tokat hattı verimi arttırmak için ankara-sivas-tokat olarak gerçekleştirilmeli hem uçak dolu gider hemde daha iyi kar edilir.
  • ya şimdi yazdığın yorum ne kadar saçma ve onur kırıcı lafa baksana '' köylüler dolmuşu gibi olacak '' sen galiba ingiltere kraliyet ailesinde büyüdün.(?) bide nereye uçacaklarını gelip sana mı soracaklar. airport haber bu gibi aptalca yorumları neden yayınlar onu da anlamıs değilim.
  • saw dan sivas nevşehir,sinop,eskişehir hatları olsa da iyi.diyarbakır-van ve adana seferleri bence kötü terçih.
  • köylüler dolmusu gibi olcak :siirt ,van ,adana ucaklarin ici disi batmasa bare . onu bunu bos verin ,bu kadar sacma bisey görmedim zonguldakta ne isleri var .konyaya gidin siz .konya-izmir-ankara ihtiyac var helede izmir ama bunlar mal ,paranin kokusunu almazlar yazik

Uzun süredir merak edilen bir sorunun yanıtını yine AirportHaber farkıyla bulacaksınız...

ATR72-500 tipi uçaklarla Türk halkına bölgesel uçuş imkanı sağlamak amacıyla kurulan BoraJet’in sefer düzenleyeceği noktaları ilk kez açıklıyoruz.

Özellikle Anadolu şehirlerini birbirine bağlamak isteyen BoraJet, geçmiş yıllarda da uçuş yapılan ancak yeterli doluluk oranı sağlanamadığı için uçuşların durdurulduğu bazı noktalara da uçuş yapacak.

Peki, BoraJet hangi şehirleri birbirine bağlayacak?

Şirket ilk olarak, İstanbul’dan Siirt, Tokat ve Zonguldak’a,  Ankara’dan Siirt ve Tokat’a, Trabzon’dan Zonguldak’a, Diyarbakır’dan Adana ve Van’a, Antalya’dan da Nevşehir’e karşılıklı sefer düzenlemeyi planlıyor.

Uçuşların ne zaman başlayacağı konusunda kesin bir bilgi bulunmazken şirket internet sitesini hazır hale getirmiş durumda... Uçuşların başlamasına kısa bir süre kala uçuşların yapılacağı saatler ve biletlerin nasıl temin edileceği konusunda BoraJet’in resmi internet sayfasından duyuru yapılması bekleniyor.

Öte yandan, yapılacak bu uçuşlarla özellikle Anadolu halkının ayağını yerden kesmeyi planlayan BoraJet, bölgesel uçuşlar konusunda büyük beklentileri olan Bursa’yı uçuş noktaları arasına almayarak bölgede yaşayan halkı ise üzecek gibi görünüyor.



©AirportHaber.com

HERKESİN MERAK ETTİĞİNİ AIRPORTHABER AÇIKLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Misafir ~ 14 yıl önce
ah be güzel kardeşim, 2,5 saat havalanı gidilecek yer 1,5 saat yazıyorsun, aklın sıra ironi yapıyorsun - da niye gidilmesi planlanan yerlere uçak seferi olmadığını , otobüslere mahkum kalındığını ve bu yolculuklarında en az 10 saat sürdüğünü yazmıyorsun. safmısın kötü niyetlimisin nesin ? esprili sevgi pıtırcığı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Borajet'in tarifelerine ve uçuş noktaları bilgisine ulaşabileceğiniz yeni sitesi..İstanbul kalkış SAW olarak belirlenmiş.Avrupa yakasında oturanlara geçmiş olsun..Havaalanı 2,5 saat ,gideceğiniz yer 1.5 saat..kolay gelsin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Öncelikle bir ilk olan Borajeti kutlar başarılar dilerim. Yorumlara gelince Türkiye'de ne kadar dispeç varmışta haberimiz yokmuş kimi memleketine uçuruyo kimi daha kurulmadan batırıyor destekten çok eleştri yazılmış ben bu yorumları kınıyorum. Köylüleri küçük gören yorumları yazana da ukala demek istiyorum. "KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR" unutma sen tüketensin o üreten köysüzzz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAYIN YETKİLİLER , BAŞARILARINIZ UMARIM DAİM OLUR FİLONUZ UMARIM KISA SÜREDE GENİŞLER. sizleri orgi dede görmekten buyuk mutluluk duyarız:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
zonguldakta 3-4 yıl kaldım oraları iyi bilirim çaycumada 2 yıllıkta okudun sen bitirdin ondan sonra ne olacak ha bide 60 tl zor kardeş ne bu at arabasımı bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Zonguldagı neden katmış diye bir arkadaş yazmıs burda kendisi nerde yaşıyor acaba? Zonguldak( %60 ı trabzonlu) Bartın ve Karabükde de yaşayan ve universitede yasayan Giresun,trabzon,Rizeli var. Ben Zonguldak havalimanının Oldugu ilçe Çaycumada Okuyorum Mesela. Trabzon Tam 16 saat.Fiyatta 60tl. Ucakla 1 buçuk saate 90 tl veririm bilmeden yorum yapmayın Lütfen! Sabırsızla Bekliyoruz Uçuşlarını Borajetin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bana göre tokat-ankara-tokat hattı verimi arttırmak için ankara-sivas-tokat olarak gerçekleştirilmeli hem uçak dolu gider hemde daha iyi kar edilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ya şimdi yazdığın yorum ne kadar saçma ve onur kırıcı lafa baksana '' köylüler dolmuşu gibi olacak '' sen galiba ingiltere kraliyet ailesinde büyüdün.(?) bide nereye uçacaklarını gelip sana mı soracaklar. airport haber bu gibi aptalca yorumları neden yayınlar onu da anlamıs değilim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
saw dan sivas nevşehir,sinop,eskişehir hatları olsa da iyi.diyarbakır-van ve adana seferleri bence kötü terçih.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
köylüler dolmusu gibi olcak :siirt ,van ,adana ucaklarin ici disi batmasa bare . onu bunu bos verin ,bu kadar sacma bisey görmedim zonguldakta ne isleri var .konyaya gidin siz .konya-izmir-ankara ihtiyac var helede izmir ama bunlar mal ,paranin kokusunu almazlar yazik

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000