19 Temmuz 2010, Pazartesi 08:12:05

"HAVAALANLARI SİYASETE ALET EDİLMEMELİ"

Antalya Demokrat Parti (DP) İlçe Başkanı Yaşar Uysal, dün bir basın toplantısı düzenleyerek, Gazipaşa Havaalanı'nın önemine dikkat çekti.
  • alanya ticaret odası başkanı zamanında iktidarın suyunda giderek bu havaalanının yapımına destek değil köstek oldu bakan talimatıyla akp li milletvekilleride öyle ,tek çırpınan Cem başkandı şimdi ne oluyor ki....
  • Sayın Cem Burak Özgenç Alanya olmadan o havaalanı işlemez .Alanyalılar tepkili hala antalyaya gidiyorlar gazipaşa ya kötülük yapıyorsun Alanya-Gazipaşa Havaalanı olarak havaalnının adını değiştirmek gazipaşa için daha hayırlı olacaktır.
Havaalanının açılmasını ve uçakların inmesini sevindirici bulduklarını belirten Uysal, havaalanı pistinin büyük gövdeli uçakların ineceği şekilde 2 bin 600 metreye uzatılmasını beklediklerini söyledi. AK Parti hükümetine de havaalanını bu aşamaya getirmesinden dolayı teşekkür eden Uysal, “Bu süreçte yaşanan tartışmaların hepsi gereksiz. Havaalanı siyasete alet edilmemeli. Sen yaptın ben yaptım tartışmalarına artık son verilmeli. Herkes elini taşın altına koymalı. Bugüne kadar açılsın diye göbeğimiz çatladı. Alanya veya Gazipaşa olmuş hiç fark etmez. Bunları bırakalım, pistin uzatılması ve büyük uçakların inmesi için uğraşalım. İnşallah pist uzatılır ve havaalanı istediğimiz şekilde hizmet vermeye başlar” dedi.

Havaalanının temelinin atılmasından bu yana başta dönemin Ulaştırma Bakanı Arif Ahmet Denizolgun ile DYP Antalya eski milletvekili Hayri Doğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eden Uysal, “AK Parti hükümetine de havaalanını bu konuma getirdiği için teşekkür ederim. Ancak bildiğimiz kadarıyla şu an yapılan uçuşlar Borajet ve Gazipaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol gereği 1 aylık süreyle devam edecek. Bunun için de bir çözüm bulunması gerekir” dedi. İsim konusunda yaşanan tartışmaların da gereksiz olduğunu savunan Uysal, “Gazipaşa Havaalanı’nın açılması için bugüne dek hep Alanyalılar ön ayak olmuştur. Gazipaşa Belediye Başkanı Cemburak Özgenç ve Gazipaşa kamuoyu bu konuda Alanya’ya büyük haksızlık yapıyor. Ayıp ediyorlar, bizi de kaybediyorlar” diye konuştu.
"HAVAALANLARI SİYASETE ALET EDİLMEMELİ"

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
alanya ticaret odası başkanı zamanında iktidarın suyunda giderek bu havaalanının yapımına destek değil köstek oldu bakan talimatıyla akp li milletvekilleride öyle ,tek çırpınan Cem başkandı şimdi ne oluyor ki....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın Cem Burak Özgenç Alanya olmadan o havaalanı işlemez .Alanyalılar tepkili hala antalyaya gidiyorlar gazipaşa ya kötülük yapıyorsun Alanya-Gazipaşa Havaalanı olarak havaalnının adını değiştirmek gazipaşa için daha hayırlı olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000