06 Eylül 2010, Pazartesi 08:22:08

GAZİPAŞA YURTDIŞINA HAZIRLANIYOR

Antalya Gazipaşa Havaalanı yurtiçi uçuşların ardından yurtdışı uçuşlara da hizmet vermeye hazırlanıyor.
  • vay arkadaş ne tokatmış ya...duyanda millet sabah akşam uçak bekliyor sanar..
  • borajetin ilk plan zaten tokat ist. sabah akşamdı.
  • Değerli Tokatlı Kardeşim hergün yetmez bence günlük iki sefer olmalı biri yatılı sefer olsun sabah, sabah ezanına müteakip istanbula uçsun öğle vakti bir sefer daha olsun sonra yatsın ezanıylada toka'a gelsin. Konu Gazipaşa tokat'ı katıp gündem yaratmak ne manası var.
  • iç hatlar doldu taştı da şimdi olmayan dış hat uçuşları konu oldu..
  • bayram sonrası tokat ist. seferlerinin her güne çıkmasını bekliyoruz.
  • siz önce kendi uçağınıza sahip çıkın 25-30 kişiyle nereye kadar
  • anamur borajet i kaçırmasın

Gazipaşa Havaalanı'nın dünyaya bağlanabilmesi adına bu yıl Avrupa Türkiye Turizm Konseyi üyelerini ve tur operatörlerini bölgeye davet eden TAV, ilk aşamada orta gövdeli uçaklara sahip havayolu şirketleri ardından pistin uzatılması çalışmasının tamamlanmasıyla farklı havayolu şirketleriyle yurtdışına açılmayı planlıyor.
Havaalanında hedef, iç ve dış hat seferleriyle yurtiçi ve yurtdışı uçuşlarda merkez teşkil eden bir bağlantı noktası olabilmek.

Antalya Gazipaşa Havaalanındaki çalışmalar hakkında bilgi veren TAV Gazipaşa İşletme Koordinatörü Cengiz Aşıklı, bazı çevrelerce ifade edildiği üzere uçak seferlerinde herhangi bir sorun yaşanmadığını söyledi.

Borajet'in 20 Eylül'de son kez uçak kaldıracağı ifadesinin gerçeği yansıtmadığına ifade eden Aşıklı, sezona bağlı olarak Ankara'ya düzenlenen seferlerin durdurulacağını ancak İstanbul uçuşlarının devam edeceğini anlattı. Seferlerin fizibilite açısından uygun olmaması nedeniyle böyle bir karar alındığını açıklayan Cengiz Aşıklı, "Benzer uygulamalar sezona bağlı olarak tüm havayolları gerçekleştirmektedir. Sezonsal olarak yolcu sayısı artan ya da azalan Antalya, Dalaman, Bodrum ve hatta İzmir havalimanlarına yönelik uçuşlar için de yapmaktadırlar" ifadelerini kullandı.

Gazipaşa'da teknik sorunlar yaşanmıyor

TAV Havalimanları Holding olarak havacılık sektöründeki ivme ile birlikte büyük önem kazanan ve Türkiye turizminin gelişmesinde önemli yeri olması beklenen Antalya Gazipaşa'nın işletme hakkını 31 Ağustos 2007'de kazandıklarını hatırlatan Cengiz Aşıklı, bu tarihten itibaren yatımlarını aralıksız sürdürdüklerine değindi.

Bölgenin ihtiyaçlarına en kısa sürede cevap vermek üzere tüm uluslararası havalimanlarında olduğu gibi ihtiyaçlar doğrultusunda kademeli olarak büyümeyi hedeflediklerini kaydeden Aşıklı, şöyle konuştu: "Halihazırda gerçekleştirdiğimiz iyileştirme çalışmalarıyla orta gövdeli uçuşlar için havalimanı altyapısı hazır hale getirilmiştir. Bu çerçevede BoraJet, İstanbul ve Ankara merkezli uçuşlarına temmuz ayında başlamıştır. TAV Gazipaşa olarak bizler TAV Havalimanları'nın, havalimanı işletmeciliği alanındaki deneyimi ve yüksek kalitedeki hizmet anlayısma paralel olarak, bundan sonra da Gazipaşa'ya yakışır bir hizmet için elimizden geleni yapacağız."

(Dünya)

GAZİPAŞA YURTDIŞINA HAZIRLANIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
vay arkadaş ne tokatmış ya...duyanda millet sabah akşam uçak bekliyor sanar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
borajetin ilk plan zaten tokat ist. sabah akşamdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Değerli Tokatlı Kardeşim hergün yetmez bence günlük iki sefer olmalı biri yatılı sefer olsun sabah, sabah ezanına müteakip istanbula uçsun öğle vakti bir sefer daha olsun sonra yatsın ezanıylada toka'a gelsin. Konu Gazipaşa tokat'ı katıp gündem yaratmak ne manası var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
iç hatlar doldu taştı da şimdi olmayan dış hat uçuşları konu oldu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bayram sonrası tokat ist. seferlerinin her güne çıkmasını bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
siz önce kendi uçağınıza sahip çıkın 25-30 kişiyle nereye kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
anamur borajet i kaçırmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000