29 Aralık 2016, Perşembe 22:58:03

Fatih Akol'dan satış açıklaması

Borajet Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Akol, çalışanlarına yönelik yaptığı duyuru ile şirketin SBK Holding'e satışını açıkladı. İşte detaylar...
  • Lzg ismini kullanarak yorum yapan karektersiz ismimi kullaniyorsun yaptigin yorumlar karaktersizce ve kisiliksizce tekrar söylüyorum Borajet sirketinde F/O olarak calismaktayim. Borajette calismaktan onur vede gurur duydugumu tekrardan belirtmek isterim. Buradan en kisa zamanda bilisim suclarindan senin hakkinda sikayetci olacagimi buradan bildiririm. En kisa zamanda dosya numarasini buradan bildiririm o zaman eger her kimsen seni ben belgeli acikliycam burdan Saygilarimla F/O Lezgin Yasar
  • Yazıda 11 kat büyüdük gibi bir satır okudum şakamı bu :)Borajet te arkadaşım çalışıyor,yemek ücretleri dahi ödenemiyormuş nasıl bir büyüme bu?Sabiha Gökçen de uçuş yapanlar varsa görür 3 adet uçak hangarların önünde enkaz halinde yatıyor,Yatan uçmayan uçaklarla şirket büyümeyeceğini ilkokul çoçukları bile biliyorken,lütfen insanları kandırmayın.
  • Otobus işletmeleri bile sizden daha disiplinli ve verimli hizmet veriyor. Kuçuk meydanlarda tekelleşmenin avantajlarını kullanarak yuksek ücretli bilet fiyatları ve dağ gibi yığılan mağdur ettiğiniz insanlar var. Insallah yeni yönetim meydanlarda ki yoneticiler dahi herkesi değiştirerek Türk Sivil Havacılığına yakışır hizmet sunarlar.Yeter ki guzel niyetle yola çıkılsın o zaman DHM hep yanınızda en buyuk destekçiniz olur.
  • Halihazırdaki Kabin Hizmetleri Başkanı'nı gönderirler umarım. Y kuşakları kendisine minnettar olurlar!
  • Senin şirketi nereye getirdiğin bellidir sbk bir enkazı devralıyor umarım sizinle devam etmez devam ederse son yakındır .ayrıca brj ye ne kattınız bol bol zarar eden hatlar açtınız arızalı uçaklar aylardır yatıyor uçak uçmazsa şirket nasıl kazanç sağlar uçan kuşa borçlandınız sn baran umarım yönetimi değiştirir .
  • ‘Dünyada referans gösterilen, bölgemizin lideri bir bölgesel havayolu’ olması için elimden geleni yapmaya devam edeceğimden emin olabilirsiniz. Dünyada bir sizmi kaldiniz referans gösterilecek.. siz önce isinize bakin..birakin biz böyle büyücez böyle havalancaz hikayelerini.... Üc gün sonra calisanlarinizi nasil gönderebilmenin yollarini aramayin. Siz isinizi dogru dürüst bir sekilde yaptikdan sonra geri kolay..varsin kimse sizi referans almasin ama siz isinizi bilin yeter. Birde unutmadan anlatayim bir zamanlar Almanyanin Airberlin havayoluda ayni sizin gibi havacilik dünyasinda referans olmak istemisti ama simdi 8000 calisaninla 10 milyar avro borsa degeri olan dev havayolu su anda bir adet ucak yani 80 milyon avro etmiyor. Cok yüksekten ucmayin düserseniz yarlanirsiniz Selamlar

Borajet Havayolları'nın sürpriz bir gelişme ile bugün SBK Holding tarafından satın alındığını AirportHaber olarak okuyucularımıza duyurmuştuk.

SBK Holding'e geçen Borajet'in Genel Müdürü Fatih Akol, çalışanlara yönelik bir açıklama yayınladı. Açıklamada Borajet'in 2012-2016 yılları arasındaki gelişim sürecine değinen Akol, şirketin satışıyla ilgili de personeline bilgi verdi.

İşte Akol'un açıklaması;

Değerli Arkadaşlarım,

Önemli zorlukları ve beklenmedik ekonomik ve siyasi değişimleri bünyesinde barındıran 2016 yılını geride bırakıyoruz. Gururla ifade etmek istiyorumki, geride bıraktığımız bu zorlu yıl içerisinde dahi BoraJet büyümeye devam ederek 2016 yılını, bir önceki yıla göre, yüzde kırk lık bir büyüme ile geride bıraktı.

Yeniden yapılanma sürecine girdiğimiz 2013 yılı Nisan ayından beri Türk Sivil Havacılık sektöründe ilklere imza atmaya devam ederek, BoraJet imizi 2012 / 2016 yılları arasında yaklaşık 11 kat büyütüp Avrupa nın en hızlı büyüyen havayolu yaptık hep birlikte.

Sayın Prof Dr Yalçın Ayaslı beyin seneler önce ortaya koyduğu Bölgesel Havacılık vizyonu, özverileri ve liderliği ile bugünlere gelen BoraJet, Türk Sivil Havacılığının ve bölgemizin ilk ve tek Bölgesel Havayolu olarak sivil havacılık dünyasında yerini aldı. Dr Ayaslı nın Türk Sivil Havacılık sektörüne verdiği katkının önemi dünya sivil havacılık camiası tarafından yakınen bilinmekte ve takdir edilmektedir. Bu vesile ile, bizlere verdiği destek ve gösterdiği liderlik için Sayın Dr Yalçın Ayaslı ya kendim, sizler ve Türk Sivil Havacılık camiası adına teşekkür ediyorum.

Değerli arkadaşlarım, bu vesile ile şirketimiz sahipliliği değişimi ile alakalı sizleri bilgilendirmek istiyorum. Şirketimizin kurucusu ve tek sahibi olan Sayın Dr Yalçın Ayaslı bey, BoraJet AŞ sahipliliğini yine ülkemizin önde gelen girişimcilerinden Sayın Sezgin Baran Korkmaz beyin sahipliliği ve yönetimindeki SBK Holding e transfer etmiş bulunmaktadır.

Sayın Sezgin Baran Korkmaz, SBK Holding in ( www.sbkholding.com.tr ) kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı olup, Türkiye ve Türkiye dışında birçok önemli projeye imza atmış değerli bir girişimcidir. Sayın Korkmaz bugün itibarı ile BoraJet Yönetim Kurulu Başkanı olarak BoraJet ailesine katılmış bulunmaktadır. Kendisine, kendim ve sizin adınıza ailemize hoş geldiniz diyor ve başarılar diliyorum. Sayın Korkmaz ın deneyimlerinin BoraJet in gelişimine önemli katkılarda bulunacağına ve Sayın Korkmaz ında katkıları ve liderliği, ile BoraJet in kısa zaman içerisinde, BoraJet in hedefi olan, dünyada referans olmuş bölgesinin lideri bir bölgesel hava yolu olacağına inancım tamdır.

BoraJet ailesinin bir üyesi olmaktan haklı bir gurur duyuyorum. Sayın Dr Ayaslı nın vizyonu ile yola çıkmış ve her türlü zorluğa göğüs gererek bölgemizin ilk ve tek bölgesel havayolunu yılda onbinlerce yolcudan milyonlarca yolcuya çıkarmış bir ekibin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Bu vesile ile siz değerli BoraJet ailesi fertlerine bir kez daha ayrı ayrı teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum.

Değerli arkadaşlarım, BoraJet ailesinin bir ferdi olarak, Borajet imizin hedefi olan ‘Dünyada referans gösterilen, bölgemizin lideri bir bölgesel havayolu’ olması için elimden geleni yapmaya devam edeceğimden emin olabilirsiniz. Bu vesile ile, sizin ve değerli ailelerinizin yeni yılını kutluyor, 2017 yılınızın sağlık, huzur ve bolluk içinde geçmesini diliyorum.

Sizi, sevgi ve saygı ile selamlıyorum,

Fatih AKOL

Yönetimi Kurulu Başkan Vekili
Genel Müdür


©AirportHaber

Fatih Akol'dan satış açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

LEZGIN YASAR ~ 7 yıl önce
Lzg ismini kullanarak yorum yapan karektersiz ismimi kullaniyorsun yaptigin yorumlar karaktersizce ve kisiliksizce tekrar söylüyorum Borajet sirketinde F/O olarak calismaktayim. Borajette calismaktan onur vede gurur duydugumu tekrardan belirtmek isterim. Buradan en kisa zamanda bilisim suclarindan senin hakkinda sikayetci olacagimi buradan bildiririm. En kisa zamanda dosya numarasini buradan bildiririm o zaman eger her kimsen seni ben belgeli acikliycam burdan Saygilarimla F/O Lezgin Yasar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Brj ~ 7 yıl önce
Bu sitede isteyen istediği rumuzu kullanır ancak öyle olmadaydı her yorumcu tc sini ismini yazardı senin derdin ne anlayamadık sen yine yağcılığına devam et yani sağ göster sol vur .
Mert Olgar ~ 7 yıl önce
Yazıda 11 kat büyüdük gibi bir satır okudum şakamı bu :)Borajet te arkadaşım çalışıyor,yemek ücretleri dahi ödenemiyormuş nasıl bir büyüme bu?Sabiha Gökçen de uçuş yapanlar varsa görür 3 adet uçak hangarların önünde enkaz halinde yatıyor,Yatan uçmayan uçaklarla şirket büyümeyeceğini ilkokul çoçukları bile biliyorken,lütfen insanları kandırmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇıkarılanPersonel ~ 7 yıl önce
Fatih bey Çalışma Arkadaşlarımızı işten cıkartıp sonrada tazminatlarını odemeyin sürünsünler diye emir vermiş heralde insan kaynaklarına ki bir sürü insan mağdur Fatih bey Rahatt...
Dhmi ~ 7 yıl önce
Otobus işletmeleri bile sizden daha disiplinli ve verimli hizmet veriyor. Kuçuk meydanlarda tekelleşmenin avantajlarını kullanarak yuksek ücretli bilet fiyatları ve dağ gibi yığılan mağdur ettiğiniz insanlar var. Insallah yeni yönetim meydanlarda ki yoneticiler dahi herkesi değiştirerek Türk Sivil Havacılığına yakışır hizmet sunarlar.Yeter ki guzel niyetle yola çıkılsın o zaman DHM hep yanınızda en buyuk destekçiniz olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Önce ~ 7 yıl önce
Halihazırdaki Kabin Hizmetleri Başkanı'nı gönderirler umarım. Y kuşakları kendisine minnettar olurlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KA ~ 7 yıl önce
Sence kimi getrsinler başkanlığa var mı önerin? Seda hanım kadar anlayışlı halden anlayan bir başkan daha yok.Git kıyasla ve gör diğer şirketlerle.Demek ki büyük bir hatan olmuş ki kuyruk acın var canım
emek ~ 7 yıl önce
y kuşağı önce layığıyla çalışmayı öğrensin :-) disiplin zor geliyor karalamak kolay...
Khb ~ 7 yıl önce
Bence cok hakli. Siz niye rahatsiz oldunuz anlamadim. Tutturmus bi y kusagi yok efendim x kusagi bilmemne.. ayrimciligin dibine vuruyo hanimefendi!!!! Mobing uygulamayan kabin hizmetleri baskani gelsin
kuşak çatışması ~ 7 yıl önce
Y kuşağı derken ?
KURDAN ~ 7 yıl önce
senin disiplininide biliyoruz biz kürdan eitimci
Yağcılarda ~ 7 yıl önce
İnecek var. Y kuşağı muhabbeti ironidir anlayan anladı.
KA'ne ~ 7 yıl önce
Tek sen çalıştın dimi başka şirketlerde?Kadını seven sayısı okadar az ki..Yalakalık yaptın anladık
Başkan kim ? ~ 7 yıl önce
Başkanınızın adı soyadı nedir ? Gecmişi nedir ? Bilgi lütfen
Lzg ~ 7 yıl önce
Senin şirketi nereye getirdiğin bellidir sbk bir enkazı devralıyor umarım sizinle devam etmez devam ederse son yakındır .ayrıca brj ye ne kattınız bol bol zarar eden hatlar açtınız arızalı uçaklar aylardır yatıyor uçak uçmazsa şirket nasıl kazanç sağlar uçan kuşa borçlandınız sn baran umarım yönetimi değiştirir .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cok ucan ~ 7 yıl önce
‘Dünyada referans gösterilen, bölgemizin lideri bir bölgesel havayolu’ olması için elimden geleni yapmaya devam edeceğimden emin olabilirsiniz. Dünyada bir sizmi kaldiniz referans gösterilecek.. siz önce isinize bakin..birakin biz böyle büyücez böyle havalancaz hikayelerini.... Üc gün sonra calisanlarinizi nasil gönderebilmenin yollarini aramayin. Siz isinizi dogru dürüst bir sekilde yaptikdan sonra geri kolay..varsin kimse sizi referans almasin ama siz isinizi bilin yeter. Birde unutmadan anlatayim bir zamanlar Almanyanin Airberlin havayoluda ayni sizin gibi havacilik dünyasinda referans olmak istemisti ama simdi 8000 calisaninla 10 milyar avro borsa degeri olan dev havayolu su anda bir adet ucak yani 80 milyon avro etmiyor. Cok yüksekten ucmayin düserseniz yarlanirsiniz Selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000