10 Mayıs 2010, Pazartesi 12:03:31

ENİNE BOYUNA BORAJET...

Pervaneli uçaklarla bölgesel hava taşımacılığına soyunan Borajet’in Genel Müdürü Kadir Peker, ilk kez Airport TV’de canlı yayına çıkacak, merak edilen tüm sorular bu akşam cevap bulacak.
  • müdür bey akşam samimi bir şekilde soruları cevapladı. ama şurayı anlamadım: bu rakamlar kar edilir rakam değil diyor,syn müdürüm doğru ama boş uçutorsunuz, 150 tl den 30 kişi ile uçmakla, 100 tl den 60 kişi ile uçmak avantağlı değilmi...?
  • Malumunuz yayın 10-15 dk önce kadar bitti. Yayından sonra aranacağım söylenmişti acaba saat geç diye arama yapılmaz mı yoksa yarın mı aranırım? Bekliyorum da. :)
  • Telefonda canlı yayına bağlandım ve Zonguldak hakkında daha önceki konularda da yazmıştım ve bana karşı çıkanlar olmuştu. Bu gece canlı yayında görüşlerimi ilettim bana ve aileme ücretsiz Zonguldak uçuş imkanı vereceğini belirtti. Teşekkür ediyor ve yayından sonra edilecek telefonu bekliyorum. Ahmet Uzunçelebi
  • Programı kaçırdığım için şimdi açabildim tekrarını izlemek şansım var mı? Ya da hepsi yorum olarak yazılacak mı burada?
  • müdür beyin işine karışmak gibi olmasın ama, ; uçacağı illerde anket yaptırmışmı.. ticarı piyasanın içinden birisi olarak önerim; zonguldak-trabzon arası; 69 ile129 arası fiyat ful çeker.....
  • Sonunda, ilk elden bilgi vermeyi uygun goren Bora Jet'e tesekkurler. Artik dedikodu okumaya gerek kalmayacak. Dobra dobra konusalim planlari.
  • Haberi lutfen webdende sonra veriniz. Ayrica 4uncu degil 5inci ucagin ne zaman gelecegini sorunuz!! Evet yanlis okumadiniz... Hangi havaalanlari var sirada? Yurtdisi oalcakmi?

Sefa İnan’ın sunduğu Kara Kutu programı bu akşam çok önemli bir projenin önemli bir ismini konuk ediyor.

 

Bölgesel havacılık projesi kapsamında ilk uçuşunu 8 Mayıs Cumartesi günü İstanbul-Tokat arasında yapan Borajet’in geleceği Airport TV’de ele alınıyor.

 

Genel Müdür Kadir Peker, Borajet ile ilgili merak edilen bir çok soruya açık yüreklilikle cevap verecek.

 

*Bölgesel havacılık için neden ATR 72-500 tipi uçaklar tercih edildi?

*Türkiye’de yılda ne kadar yolcu taşınması amaçlanıyor?

*Türk halkının pervaneli uçaklara bakış açısı nasıl?

*Geleceğe ilişkin planlar neler?

*Dördüncü uçak filoya ne zaman katılacak?

*ATR 72 tipi uçakların diğer uçaklara göre avantajları neler?

*Bilet fiyatları pahalı mı? İlerleyen düzenleme yapılacak mı?

 

Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 21:00’de Borajet Genel Müdürü Kadir Peker’in konuk olarak katılacağı Sefa İnan’la Kara Kutu programında…

Kara Kutu programını http://www.airporttv.tv/ adresinden
canlı yayın bölümünden takip edebilirsiniz...

ENİNE BOYUNA BORAJET...

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
müdür bey akşam samimi bir şekilde soruları cevapladı. ama şurayı anlamadım: bu rakamlar kar edilir rakam değil diyor,syn müdürüm doğru ama boş uçutorsunuz, 150 tl den 30 kişi ile uçmakla, 100 tl den 60 kişi ile uçmak avantağlı değilmi...?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Malumunuz yayın 10-15 dk önce kadar bitti. Yayından sonra aranacağım söylenmişti acaba saat geç diye arama yapılmaz mı yoksa yarın mı aranırım? Bekliyorum da. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Telefonda canlı yayına bağlandım ve Zonguldak hakkında daha önceki konularda da yazmıştım ve bana karşı çıkanlar olmuştu. Bu gece canlı yayında görüşlerimi ilettim bana ve aileme ücretsiz Zonguldak uçuş imkanı vereceğini belirtti. Teşekkür ediyor ve yayından sonra edilecek telefonu bekliyorum. Ahmet Uzunçelebi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Programı kaçırdığım için şimdi açabildim tekrarını izlemek şansım var mı? Ya da hepsi yorum olarak yazılacak mı burada?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
müdür beyin işine karışmak gibi olmasın ama, ; uçacağı illerde anket yaptırmışmı.. ticarı piyasanın içinden birisi olarak önerim; zonguldak-trabzon arası; 69 ile129 arası fiyat ful çeker.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sonunda, ilk elden bilgi vermeyi uygun goren Bora Jet'e tesekkurler. Artik dedikodu okumaya gerek kalmayacak. Dobra dobra konusalim planlari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Haberi lutfen webdende sonra veriniz. Ayrica 4uncu degil 5inci ucagin ne zaman gelecegini sorunuz!! Evet yanlis okumadiniz... Hangi havaalanlari var sirada? Yurtdisi oalcakmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000