08 Ocak 2013, Salı 09:18:41

DENİZLİ BORAJET'LE UÇACAK

Denizli İstanbul uçak seferlerinin artırılması için hava yolu şirketleri ile görüşen Denizli Valiliği ile Denizli Platformu üyeleri, Borajet ile anlaştı.
  • Tüm şehirlerin beklentisi kendi ellerinin altında uçaklar olsun, bunları garajdaki araba gibi kullansın, ister ama bu işler koordine gerektirir. Hiç bir havayolu şirketi 7/24 operasyon yapıp yüksek doluluk oranı olmayacak yere uçağını bağlamak istemez. Orada da personel istihdam edeceksin, hizmet sağlayacaksın, yolcu bulacaksın giderin olacak. Mantıklı olmak lazım, doluluk oranını "ben gördüm %70-75 ti business class' ta şu kadar yolcu vardı" derken haftanın hangi gününde hangi saatindeydi onu da söylemek lazım. Cuma akşam gittin dolu, çok güzel, ya bunun dönüşü? Uçak pazar akşamı dolu dönüyor, ya o seferin gidişi? Hadi sabah Denizli çıkış dolu çok çekici, ya onun Denizliye gidişleri? Akşamda Denizliye dönüşler dolu ise Denizliden geriye dönen uçakların doluluk oranı? Her şehir sabah çıkış yapıp, akşam geri gelecek uçak ister herhalde de giderken yakıt yakan uçak dönerken havayla mı çalışır? Garajdaki araba beklentisi de iyi ama yine de Denizli iyi değerlendirir bu fırsatı inşallah
  • bence denizliye pegasus da ucmali
  • Selver bey tebrik ediyorum.
  • Ben kendim 14.12.12'de Istanbul-Denizli 28.12.12'de'de Denizli-Istanbul seferinde Uctum. Gözlemlerim su,14.12.2012 Tarihindeki Ucus A321 ile Gerceklesti ve business SINIFINDA 6 Yolcu saydim yanlis Görmedi isem ve Ucak % 70'den fazla Dolu idi. 28.12.2012'deki Ucus A320 ile Gerceklesti benim yine Gördügüm 4 kisi business ve % 75 gibi Doluluk orani vardi. Azimsanmayacak Yolcu miktarida DIS Hat Baglantili idi,bunlari Chek yaparken Valiz Etiketlerindende Gördüm. Anlatmaya Calistigim Denizli'nin Potansiyeli var ama Saat'ler Uygun olmali.is Adamlari Genelde Sabah gidip Aksam Dönmek ister.Ögrenciler malum Istanbul gibi disarida Okuyanlar Hafta Sonu Ev'e geliyorlar.Ama Pazartesi Sabahda tekrar istanbulda olmak istiyorlar. Kendim ayrica Gözlemledim izmir'de Okuyanlar icin Sabah erken Vakit'te Otobüs kalkiyor 06:00 gibi Aksam'ada Geri geliyorlar. Bunu yapabilecek bircok insan var Denizli'de.Sabah izmir ,Istanbul , Ankara Aksama dönüs. Yeterki Uygun Saat ve Hava Limani Servisi olsun TürkHavaYoll
  • Özellikle yaz dönemlerinde THY'nin uçaklarında ki doluluk oranı yüksek Denizli parkurunda borajet sabah 8 çıkışlı akşam 7-8 gibi geri dönüşlü bir uçak koyarsa günübirlik olarak bölgeyi görmek isteyen yabancı turistlerin ilgisini çekecektir yaz sezonuna kadar devam ederse uçuşları kazanan borajet olacaktır. Yanılmıyorsam borajet denizliye bundan 2-3 sene öncede uçuş gerçekleştirmişti.

Hava ulaşımı konusunda büyük sıkıntılar yaşayan ve yüksek fiyatlarla diğer illere uçan Denizlililer, Borajet’le yapılan anlaşma ile bundan sonra İstanbul’a 79 TL’ye uçacak. Denizli Valiliği, Denizli Platformu ile Borajet arasında yapılan anlaşmanın ardından Denizli’den İstanbul’a 23 Ocak’tan itibaren uçuşlar başlayacak.

Borajet’in Denizli uçuşlarıyla ilgili valilik binasında düzenlenen toplantıya, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Belediye Başkanı Osman Zolan, Çardak Kaymakamı Halil Avşar, Çardak Belediye Başkanı Mustafa Kocazeybek, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Musa Çelikkol, İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert ve Borajet Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Peker katıldı.

Borajet olarak 2,5 yıldır bölgesel havacılık konusunda yatırım yaptıklarını belirten Borajet Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Peker, “Borajet olarak bölgesel havacılık konularına önem veriyoruz. Bunun içinde Denizlili yetkililer ile bir araya geldik ve Denizli’de uçuşlarımıza başlama kararını aldık. 23 Ocak tarihinden itibaren gidiş dönüş olmak üzere iki seferle hizmet vermeye başlayacağız. Modern ve teknik donanımı ile 68 kişilik uçaklarımız, 79 TL’den başlayacak olan fiyatla Denizli halkını İstanbul’a götürecek” dedi.

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte uçuş konusunda önemli sıkıntılar yaşandığını belirten Denizli Valisi Abdülkadir Demir ise, şöyle konuştu: “Denizli’nin en büyük sıkıntılarından biri yüksek fiyatlarla İstanbul’a ulaşmak konusuydu. Bu konuda ne yapabiliriz görüştük ve bir çalışma yaptık. Borajet üst düzey yöneticileri ile yaptığımız görüşme neticesinde Denizli seferlerinin başlamasını istedik ve kentimizin potansiyelini anlattık. Firmanın yetkilileriyle de bunu değerlendirdik ve Denizli uçuşları yapmaya karar verdi. Haftanın 5 günü olacak olan uçuşların fiyatının alt limiti 79 TL, üst limiti 99 TL olacak. Burada yaptığımız protokol ile ileride doluluk oranlarında yaşanacak sıkıntılar Denizli Platformu tarafından karşılanacak.” 

DENİZLİ BORAJET'LE UÇACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Garaj arabası ~ 11 yıl önce
Tüm şehirlerin beklentisi kendi ellerinin altında uçaklar olsun, bunları garajdaki araba gibi kullansın, ister ama bu işler koordine gerektirir. Hiç bir havayolu şirketi 7/24 operasyon yapıp yüksek doluluk oranı olmayacak yere uçağını bağlamak istemez. Orada da personel istihdam edeceksin, hizmet sağlayacaksın, yolcu bulacaksın giderin olacak. Mantıklı olmak lazım, doluluk oranını "ben gördüm %70-75 ti business class' ta şu kadar yolcu vardı" derken haftanın hangi gününde hangi saatindeydi onu da söylemek lazım. Cuma akşam gittin dolu, çok güzel, ya bunun dönüşü? Uçak pazar akşamı dolu dönüyor, ya o seferin gidişi? Hadi sabah Denizli çıkış dolu çok çekici, ya onun Denizliye gidişleri? Akşamda Denizliye dönüşler dolu ise Denizliden geriye dönen uçakların doluluk oranı? Her şehir sabah çıkış yapıp, akşam geri gelecek uçak ister herhalde de giderken yakıt yakan uçak dönerken havayla mı çalışır? Garajdaki araba beklentisi de iyi ama yine de Denizli iyi değerlendirir bu fırsatı inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
denizli ~ 11 yıl önce
bence denizliye pegasus da ucmali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Basarilar ~ 11 yıl önce
Selver bey tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 11 yıl önce
Ben kendim 14.12.12'de Istanbul-Denizli 28.12.12'de'de Denizli-Istanbul seferinde Uctum. Gözlemlerim su,14.12.2012 Tarihindeki Ucus A321 ile Gerceklesti ve business SINIFINDA 6 Yolcu saydim yanlis Görmedi isem ve Ucak % 70'den fazla Dolu idi. 28.12.2012'deki Ucus A320 ile Gerceklesti benim yine Gördügüm 4 kisi business ve % 75 gibi Doluluk orani vardi. Azimsanmayacak Yolcu miktarida DIS Hat Baglantili idi,bunlari Chek yaparken Valiz Etiketlerindende Gördüm. Anlatmaya Calistigim Denizli'nin Potansiyeli var ama Saat'ler Uygun olmali.is Adamlari Genelde Sabah gidip Aksam Dönmek ister.Ögrenciler malum Istanbul gibi disarida Okuyanlar Hafta Sonu Ev'e geliyorlar.Ama Pazartesi Sabahda tekrar istanbulda olmak istiyorlar. Kendim ayrica Gözlemledim izmir'de Okuyanlar icin Sabah erken Vakit'te Otobüs kalkiyor 06:00 gibi Aksam'ada Geri geliyorlar. Bunu yapabilecek bircok insan var Denizli'de.Sabah izmir ,Istanbul , Ankara Aksama dönüs. Yeterki Uygun Saat ve Hava Limani Servisi olsun TürkHavaYoll

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kerasus ~ 11 yıl önce
Özellikle yaz dönemlerinde THY'nin uçaklarında ki doluluk oranı yüksek Denizli parkurunda borajet sabah 8 çıkışlı akşam 7-8 gibi geri dönüşlü bir uçak koyarsa günübirlik olarak bölgeyi görmek isteyen yabancı turistlerin ilgisini çekecektir yaz sezonuna kadar devam ederse uçuşları kazanan borajet olacaktır. Yanılmıyorsam borajet denizliye bundan 2-3 sene öncede uçuş gerçekleştirmişti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000