03 Ağustos 2010, Salı 08:07:53

"Bursa ulaşımsızlığın ayağını kırdı"

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, Alman Havayolları Lufthansa'nın, Bursa'nın çok önemli bir eksikliğini giderdiğini söyledi.
  • Fotoğraf bana aittir ve amatör bir fotoğraftır, 4 yıl önce bir Pazar günü THY'nin bir hac uçağının kalktığı günde çekilmiştir. Selamlar.
  • Başka resim yok mu acaba bu haberlerde kullanılacak? bir bursalı olarak fotoğraftaki tiplerden acayip rahatsızım
  • merhabaa ben bursa da öğrenciyim antalya dan sunexprese binip okulumla evim arasında cok kolay aktarmasız ulaşımımı sağlıyordum.. fakat sunexpress bursa dan çekildikten sonra anadolu jet,borajet gelmesi bir gelişme sağlayacağını düşünmüyorum cünkü ben ve benim gibi düşünenenler aktarmadan hoşlanmıyor. gideceğimiz yere direk gitmek daha karlı ve kolay..ben bu havayolunun koyduğu seferleri ekim gibi bitireceğini düşünüyorum.

Lufthansa Havayolları 1 Ağustos itibariyle Almanya'dan Bursa'ya tarifeli seferler başlattı. Bu çerçevede ilk uçak Yenişehir Havaalanı'na inişini gerçekleştirdi. Münih'ten Bursa Yenişehir Havaalanı'na gelen ilk uçağı karşılayan Akkuş, "Özellikle hava yolu ulaşımında bugün Bursa çok önemli bir virajı dönmüş, gecenin bir buçuğunda ulaşımsızlığın ayağını kırmış durumda." dedi.

Akkuş ayrıca, Borajet'in yurtiçinde çeşitli noktalara gerçekleştirdiği uçuşların ardından, Lufthansa Havayolları ile Bursa'nın yurtdışına ve dünyanın birçok ülkesine bağlandığını vurguladı.

UÇUŞLAR BAŞLADI

Lufthansa Havayoları, 1 Ağustos'tan itibaren Almanya'dan Bursa'ya tarifeli seferlere başlayarak iki ülke arasındaki dördüncü aktarmasız seferini gerçekleştirdi. Lufthansa'nın, Münih'ten Bursa'ya haftada üç gün düzenleyeceği seferler sayesinde Münih'ten salı, perşembe ve pazar günleri olmak üzere saat 21.45'te hareket edecek yolcular saat 01.15'te Bursa'ya ulaşacaklar. Bursa Yenişehir Havalimanı'ndan çarşamba, cuma ve pazartesi günleri olmak üzere düzenlenecek seferler ise saat 04.10'da hareket edecek yolculara saat 05.55'te Münih'e varış olanağı sunacak.
 

"Bursa ulaşımsızlığın ayağını kırdı"

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Fotoğraf bana aittir ve amatör bir fotoğraftır, 4 yıl önce bir Pazar günü THY'nin bir hac uçağının kalktığı günde çekilmiştir. Selamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Başka resim yok mu acaba bu haberlerde kullanılacak? bir bursalı olarak fotoğraftaki tiplerden acayip rahatsızım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
merhabaa ben bursa da öğrenciyim antalya dan sunexprese binip okulumla evim arasında cok kolay aktarmasız ulaşımımı sağlıyordum.. fakat sunexpress bursa dan çekildikten sonra anadolu jet,borajet gelmesi bir gelişme sağlayacağını düşünmüyorum cünkü ben ve benim gibi düşünenenler aktarmadan hoşlanmıyor. gideceğimiz yere direk gitmek daha karlı ve kolay..ben bu havayolunun koyduğu seferleri ekim gibi bitireceğini düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000