31 Aralık 2014, Çarşamba 16:40:23

BORAJET'TEN YENİ YIL SÜRPRİZİ

Borajet Havayolları yolcularına yeni yıl hediyesi olarak uçak bileti takdim etti.
  • Sayın Fatih Akol'u ve marketing ekibini bu jestlerinden dolayı tebrik etmek gerekir. Ancak Sayın Akol! Havacılığı bilmeyip devrecilik anlayışından ayıramıyan vizyonsuz, donanımsız kişileri iş başına getiren bir uçuş işletme yönetimi Türkiye'nin en kalite olma yolunda ilerleyen bir şirketi nasıl yönetebilir? Siz havacılığı bilmek zorunda değilsiniz ancak uçuş işletmedekiler özenle seçilmiş bilgili donanımlı ve vizyon sahibi kişiler olmalı. Kısa ve öz: Borajet asker kafası ile yönetilip Türkiye'nin en kaliteli ve de en emniyetli şirketi olamaz!
  • Borajet'i öncelikle tebrik ediyorum fakat yabancı pilotlara bu kadar imkan sağlayıp Türk pilotlara neden üvey evlat muamelesi yapılıyor,binlerce bedava bilet vermeyi biliyorsunuz neden kokpit ekibinin yemeğinden kesip 3 kuruş kar etmeye çalışıyorsunuz. O dayılı döşeli ev verdiğin,her yöne açık sim kartlı telefon verdiğin,ayda 4 gün ülkelerine gitmeleri için uçak biletlerine kadar alıp izin verdiğin,neredeyse Türk pilotların iki katı maaş verdiğin yabancıları böyle tepene çıkarırsan yeni yılın ilk günü ülkesine kaçarlar hemde 3 tanesi birden,sonra yine bizim çocuklar çekerler kahrını aslan gibi giderler kaçakların yerine uçuşa.Şirket doğru yolda,Fatih Akol güzel işler yapmak için çaba gösteriyor tebrik ediyoruz ama bazı insanların vizyonu ve bilgisi artık yeterli kalmıyor,birileri bu şirketin kışla olmadığını kendilerininde komutanlık görevini bıraktıklarını hatırlayıp,hem kendilerini hemde çalışanları daha fazla strese sokmadan o koltuklardan vazgeçmeli şirketinin önünü açmalılar.
  • gerçekten bizim türk milletine ne yapsan yaranmaz .bizzat geçenlerde ist saw uçuşu gerçekleştirdim ve özel uçakla gitmiş memnun kaldım doğru uoldasınız başarılarınızın devamını diliyorum
  • Tebrikler en azından yapılamayanı yapmışlar plastik maket vermemişler.
  • Anadolujet e üç uçak tahsis etmeleri iyi gelişme. Kokpitin uçaktaki deneyimi ise evlere şenlik
  • Yok adamlar bedava bilet dağıtır, yaranamazlar.... çoğu iptal oluyo diyen çıkar, bizim millette mantık bu olduğu sürece değil 2015'e , 3015'e gireriz bu tip insanlar laf olsun diye buralara yorum yazmayı iş bilirler, üretim bilimsellik sıfır boş konuşma tavan .....
  • Tebrik ediyorum. Disardan gorundugu kadariyla Borajet iyi yolda gibi. Sxs fo
  • Arkadaslar biraz el insaf yahu.atarda bukadar atilmaz yani.. ucuslar oluyorsa keyfi yapmıyorlar dimi ama? Hava muhalefetlerinden dolayi iptal oluyor. Bugun bizzat tanik oldum. Adana_bursa seferleri iptal oldu. Ve kaptan karşımizda anons yapti.hostesleride ac gitmememiz icin canla basla ikram yaptilar simdi size soruyorum burda suc kimin??
  • Arkadaşlar borajet kokpitine soruyorum,malum hiçkimsenin memnun olmadığı şirkette uçuyorum,sizde huzur var mı ?
  • Kim ne derse desin, herkesin yapamayacağını yapmış Borajet. ve eminim her yolcunun sadakatini kazanmıştır.

Borajet Havayolları yolcularına yeni yıl hediyesi olarak uçak bileti takdim etti.

Borajet Havayolları, bugün iç hatlarında uçan tüm misafirlerine yeni yıl sürprizi yaptı. Yolcularına, Borajet'in uçtuğu tüm destinasyonlarda kullanılmak üzere geçerli olan bilet hediye etti. 

Sürpriz karşısında büyük şaşkınlık yaşayan yolcular, Borajet'in jesti karşısında büyük memnuniyet yaşadı.

BORAJET'TEN YENİ YIL SÜRPRİZİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Vizyon meselesi ~ 9 yıl önce
Sayın Fatih Akol'u ve marketing ekibini bu jestlerinden dolayı tebrik etmek gerekir. Ancak Sayın Akol! Havacılığı bilmeyip devrecilik anlayışından ayıramıyan vizyonsuz, donanımsız kişileri iş başına getiren bir uçuş işletme yönetimi Türkiye'nin en kalite olma yolunda ilerleyen bir şirketi nasıl yönetebilir? Siz havacılığı bilmek zorunda değilsiniz ancak uçuş işletmedekiler özenle seçilmiş bilgili donanımlı ve vizyon sahibi kişiler olmalı. Kısa ve öz: Borajet asker kafası ile yönetilip Türkiye'nin en kaliteli ve de en emniyetli şirketi olamaz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal Olsun ~ 9 yıl önce
Borajet'i öncelikle tebrik ediyorum fakat yabancı pilotlara bu kadar imkan sağlayıp Türk pilotlara neden üvey evlat muamelesi yapılıyor,binlerce bedava bilet vermeyi biliyorsunuz neden kokpit ekibinin yemeğinden kesip 3 kuruş kar etmeye çalışıyorsunuz. O dayılı döşeli ev verdiğin,her yöne açık sim kartlı telefon verdiğin,ayda 4 gün ülkelerine gitmeleri için uçak biletlerine kadar alıp izin verdiğin,neredeyse Türk pilotların iki katı maaş verdiğin yabancıları böyle tepene çıkarırsan yeni yılın ilk günü ülkesine kaçarlar hemde 3 tanesi birden,sonra yine bizim çocuklar çekerler kahrını aslan gibi giderler kaçakların yerine uçuşa.Şirket doğru yolda,Fatih Akol güzel işler yapmak için çaba gösteriyor tebrik ediyoruz ama bazı insanların vizyonu ve bilgisi artık yeterli kalmıyor,birileri bu şirketin kışla olmadığını kendilerininde komutanlık görevini bıraktıklarını hatırlayıp,hem kendilerini hemde çalışanları daha fazla strese sokmadan o koltuklardan vazgeçmeli şirketinin önünü açmalılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gülmihal ~ 9 yıl önce
gerçekten bizim türk milletine ne yapsan yaranmaz .bizzat geçenlerde ist saw uçuşu gerçekleştirdim ve özel uçakla gitmiş memnun kaldım doğru uoldasınız başarılarınızın devamını diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tebrikler en azından yapılamayanı yapmışlar plastik maket vermemişler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Anadolujet e üç uçak tahsis etmeleri iyi gelişme. Kokpitin uçaktaki deneyimi ise evlere şenlik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 9 yıl önce
Yok adamlar bedava bilet dağıtır, yaranamazlar.... çoğu iptal oluyo diyen çıkar, bizim millette mantık bu olduğu sürece değil 2015'e , 3015'e gireriz bu tip insanlar laf olsun diye buralara yorum yazmayı iş bilirler, üretim bilimsellik sıfır boş konuşma tavan .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tebrik ediyorum. Disardan gorundugu kadariyla Borajet iyi yolda gibi. Sxs fo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 9 yıl önce
Arkadaslar biraz el insaf yahu.atarda bukadar atilmaz yani.. ucuslar oluyorsa keyfi yapmıyorlar dimi ama? Hava muhalefetlerinden dolayi iptal oluyor. Bugun bizzat tanik oldum. Adana_bursa seferleri iptal oldu. Ve kaptan karşımizda anons yapti.hostesleride ac gitmememiz icin canla basla ikram yaptilar simdi size soruyorum burda suc kimin??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arkadaşlar borajet kokpitine soruyorum,malum hiçkimsenin memnun olmadığı şirkette uçuyorum,sizde huzur var mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kim ne derse desin, herkesin yapamayacağını yapmış Borajet. ve eminim her yolcunun sadakatini kazanmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000