06 Nisan 2016, Çarşamba 09:06:24

Borajet'ten yaz kampanyası

Borajet, bir bilet alana 2. ve 3. biletin yarı fiyatına satılacağını duyurdu.
  • Bora jet pahalı aynı yere diğer firma daha uygun tam tersi olması lazım..ama neyse hyrlı işler bora sana
  • Panama Belgelerini elinde bulunduran şirkette çalışıyorum.*Belgelerde ortaya çıkan çok ilginç bir detay var o da Borajet Havayollarının 35 tane Embraer siparişi verdiği üzerine ve ayrica 15 tanede Bombardier CS300 siparişi verdiği yönündedir.Türk Havaciligina hayırlı uğurlu olsun Borajet Panama Belgelerine kayıt altına alınmış büyüyen bir değer olarak görünüyor.

Borajet, yaz dönemine yaklaşılırken yeni bir kampanya başlattı. Şirketten yapılan duyuruda bir bilet alana ikinci ve üçüncü biletin yarı fiyatına satılacağını açıklandı.

Borajet tarafından yapılan duyuruda 4-20 Nisan tarihleri arasında bir bilet alana ikinci ve üçüncü bilet için yarı yarıya indirim yapılacağı ifade edildi.

Kampanyanın 4 Nisan-30 Haziran tarihleri arasında olduğu belirtildi.

Borajet'ten yaz kampanyası

Yorumlar

AİRBUS.A320. ~ 8 yıl önce
Bora jet pahalı aynı yere diğer firma daha uygun tam tersi olması lazım..ama neyse hyrlı işler bora sana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Panama Belgeleri ~ 8 yıl önce
Panama Belgelerini elinde bulunduran şirkette çalışıyorum.*Belgelerde ortaya çıkan çok ilginç bir detay var o da Borajet Havayollarının 35 tane Embraer siparişi verdiği üzerine ve ayrica 15 tanede Bombardier CS300 siparişi verdiği yönündedir.Türk Havaciligina hayırlı uğurlu olsun Borajet Panama Belgelerine kayıt altına alınmış büyüyen bir değer olarak görünüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b ~ 8 yıl önce
halkımız ne mal yemin ediyorum
77 ~ 8 yıl önce
Ne yiyon la çeto.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000