23 Aralık 2011, Cuma 09:14:39

BORAJET’TEN ÜÇÜ BİR ARADA

Türkiye’nin tek bölgesel havayolu şirketi Borajet, kış tarifesinde İzmir ve Eskişehir seferlerine başlıyor. Tokat seferleri ise yeniden doğrudan yapılacak.
  • yaa 3-5 kişiyle fahiş fiyatla uçtuğunu zanneden bir şirket nasıl ayakta kalıyor buna şaşırıyorum...fazla gitmez yığılır kalır yakında :))
  • siz işinize bakın, varsa kendinize has yorumunuzu yapın. biz kime teşekkür ettiğimizi biliyoruz. o hanımefendi de neden teşekür ettiğimizi biliyor.
  • sukurkı tokata dırek ucuslar varmıs ama bu yazında devam dere umudıyle ınsallah
  • Eskisehir cok mantikli bir sevim ancak,bir eskisehirli olarak saatlerine baktim..cok alakasiz gunlerde var.cuma gunu gidip pazar gunu donmek isteyen birine uymuyor.bu gruba ogrenci,calisanlar girebilir.aslinda bu seferler gunubirlik gelmek isteyenler icinde ileide artiralabilir,ancak ilk etapta haftasonlari devamli gidip gelenler dusunulerek ayarlasanmis umduklarinin fazlasini bulabilirlermis,ancak saatler ve gunler cok alaksiz ,3 gun arayla karsilikli..
  • HE FİKO HE, BORA JET HALEN VAR, NİYE ŞAŞIRDIN Kİ ? MURAT KOL-88
  • Yer işletme müdürüne neden teşekkür ediyorsun ki. O mu koydu seferleri. Yoksa yer işletme müdürü ayrıca bilet satış, müşteri ilişkiler, halkla ilişkiler ve tarifye mi bakıyor. Bir post holder nasıl görevi haricinde başka görevleri de yapar ki??? Yanlış kişilere teşekkür edip ortalığı karıştırmaya çalışmayın. İyi yorum yapayım derken kötü şeyler yapıyorsunuz...
  • Borajet kimsenin yapamadığını yaparak bölgesel havacılık alanına girdi. ve güzel şeyler yapmaya çalışıyor. İşallah başarılı olurlar...
  • Benzerini daha öncede gördüm ama gitgide resimdeki personel sayısı artıyor. İnşallah gelecek sene 5 uçağınızın yanına 5 daha katarsınız.
  • En başta Gamze Hanım'a ilgilerinden ötürü çok teşekkür ederiz. Eminim SAW-TJK direkt uçuşları Mart 2011 de olduğu gibi en az yüzde seksenbeş dolulukları kısa zamanda sağlayacak.
  • Borajet madem bu ATR'leri çok sevdi, şu Kingfisher'ın ATR'lerine de talip olsun derim... En azından uçak sayıları artar ise yaptıkları işe de bir düzenlilik gelir... Bugün şu hattı açtım, yok yok kapadım, şimdi de şuraya uçcam falan... Gerçekten en güzeli çeksinler krediyi, bassınlar parayı, alsınlar ATR'leri... Hayırlısı diyorum...
Borajet, kış tarifesinde iki yeni noktaya uçma kararı aldı. ATR 72-500 tipi uçaklarla operasyonlarını yürüten Türkiye’nin tek bölgesel havayolu şirketi Borajet, İstanbul’dan İzmir ve Eskişehir uçuşlarına başlama kararı aldı.

Türk Hava Yolları’nın İstanbul’dan yaptığı seferleri durdurmasından sonra Eskişehir hattına giren Borajet, İzmir ve Eskişehir hattında biletlerin satışa sunulduğunu duyurdu.

Öte yandan Borajet, tarifeli ilk seferini yaptığı nokta Tokat’a yeniden direkt uçuşlara başlıyor. Ankara aktarmalı olarak yapılan İstanbul-Tokat seferleri, yeni tarifede doğrudan yapılacak.

©AirportHaber.com

BORAJET’TEN ÜÇÜ BİR ARADA

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 12 yıl önce
yaa 3-5 kişiyle fahiş fiyatla uçtuğunu zanneden bir şirket nasıl ayakta kalıyor buna şaşırıyorum...fazla gitmez yığılır kalır yakında :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
siz işinize bakın, varsa kendinize has yorumunuzu yapın. biz kime teşekkür ettiğimizi biliyoruz. o hanımefendi de neden teşekür ettiğimizi biliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sukurkı tokata dırek ucuslar varmıs ama bu yazında devam dere umudıyle ınsallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Eskisehir cok mantikli bir sevim ancak,bir eskisehirli olarak saatlerine baktim..cok alakasiz gunlerde var.cuma gunu gidip pazar gunu donmek isteyen birine uymuyor.bu gruba ogrenci,calisanlar girebilir.aslinda bu seferler gunubirlik gelmek isteyenler icinde ileide artiralabilir,ancak ilk etapta haftasonlari devamli gidip gelenler dusunulerek ayarlasanmis umduklarinin fazlasini bulabilirlermis,ancak saatler ve gunler cok alaksiz ,3 gun arayla karsilikli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
HE FİKO HE, BORA JET HALEN VAR, NİYE ŞAŞIRDIN Kİ ? MURAT KOL-88

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yer işletme müdürüne neden teşekkür ediyorsun ki. O mu koydu seferleri. Yoksa yer işletme müdürü ayrıca bilet satış, müşteri ilişkiler, halkla ilişkiler ve tarifye mi bakıyor. Bir post holder nasıl görevi haricinde başka görevleri de yapar ki??? Yanlış kişilere teşekkür edip ortalığı karıştırmaya çalışmayın. İyi yorum yapayım derken kötü şeyler yapıyorsunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Borajet kimsenin yapamadığını yaparak bölgesel havacılık alanına girdi. ve güzel şeyler yapmaya çalışıyor. İşallah başarılı olurlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Benzerini daha öncede gördüm ama gitgide resimdeki personel sayısı artıyor. İnşallah gelecek sene 5 uçağınızın yanına 5 daha katarsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
En başta Gamze Hanım'a ilgilerinden ötürü çok teşekkür ederiz. Eminim SAW-TJK direkt uçuşları Mart 2011 de olduğu gibi en az yüzde seksenbeş dolulukları kısa zamanda sağlayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Borajet madem bu ATR'leri çok sevdi, şu Kingfisher'ın ATR'lerine de talip olsun derim... En azından uçak sayıları artar ise yaptıkları işe de bir düzenlilik gelir... Bugün şu hattı açtım, yok yok kapadım, şimdi de şuraya uçcam falan... Gerçekten en güzeli çeksinler krediyi, bassınlar parayı, alsınlar ATR'leri... Hayırlısı diyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000