29 Ekim 2015, Perşembe 18:05:51

Borajet'ten sıra dışı görüntüler!

Borajet Havayolları, sıra dışı bir reklam filmiyle uçaklarını ve havacılıktaki stratejisini tanıttı.
  • Sabiha Gökçen - Tokat ve Tokat - Ankara uçuşlarını kullanmıştım. En ufak bir sıkıntı yaşamadım. Ne beklediğinle de alakalı sanırım. Belki başka bir uçuş çok sorunlu da geçebilir. Sistematik sorunlar var. Kalan kısmı şikayet yönetimi ile halledilebilir.
  • Bildiğiniz üzere olumlu olumsuz birçok tecrübenin paylaşıldığı platformlar var internette. Bunlardan birisi ekşisözlük. Eğri Doğru başlıklı yazıları okuduktan sonra yolcuların genel yorumlarını merak edip girdim ve okudum. Okurken üzüldüm. daha sonra sikayetvar'a girdim, diğer havayolu firmaları ile karşılaştırma yaptım. Son 1 yılda Anadolu Jet-700 Atlas-314 Borajet-265 Onurair-596 Pegasus-4459 Sunexpress-419 THY-2180 şikayet almış. Taşınan yolcu sayısıyla oranlarsanız, sunexpress ile beraber en çok şikayet alan firma gibi görünüyor. Anlatmak istediğim şu, Eğri Doğru başlıklı yazı çok savunmacı sanki. Borajet'in verdiği hizmet belki de çoğu havayollarından daha iyi, ancak öyle görünüyor ki, yolcu beklentilerinin altında. Bunun sebebi de reklamlardaki vaadler ile gerçekler arasındaki fark olabilir. Bence konunun üzerine düşünülmesi gerekli. Belki de "heryerimizden kalite akıyor" tandanslı reklamlardır müşteri memnuniyetsizliğinin sebebi.
  • "Bütün koltuklar iki kişilik, orta koltuklar yok,sıkışmak yok" Uçak Embraer, dar zaten, istesen de orta koltuk koyamazsın :) dirseğin yine yanındakine değecek, adam kandırıyorlar resmen.
  • Çok sıradışı olmuş bu kadar sıradışı yapmayın borajete bağlanıp kalıyoruz
  • siirt ten ankara ve istanbul seferlerine katıldım, çok memnun kaldım. Tüm firmalarımızla uçtum Artık uçtuğumda borajeti tercih edeceğim. Siirte uçan tek firma teşekkürü borç bilirim.
  • Borajet demek rötar demek. En büyük sorunları bu o yüzden 2. 3. Alternatif
  • Evet yolcular seyahat sonunda Borajetle tekrar uçarım diyor. Yalnızca acizane önerim kabin ekibi biraz daha donanımlı hale getirilsin.
  • Bu şirketi bu ülkenin havacılık anlayışına rağmen gerçekten çok iyi geliştiriyorlar. Sahibinin kararlı ve tutarlı niyeti, tok gözlülüğü inanılmaz. En azından Lowcost zihniyeti ile neredeyse tuvaletleri bile paralı kullandıracak bazı firmalara kıyasla ikramlarda şişe meyve suyu, sebzeli veya etli dürüm, çay kahve, su ikramları acaip güzel bir jest. Öte yandan bazan poğaça falan vermeleri de harikulade bir şey. Koltuklar gerçekten de çok geniş ve diz mesafesi de rahatsızlık vermiyor. Olumsuz yapılan yorumların hepsi kasıtlı bence. Hele ekiplerin güler yüzlü ve yardımcı olmaları, gayretkeşlikşeri ilgi göstermeleri, sıcak kanlılıkları, her türlü takdire şayan. Çok güzel bir atmosfer oluşmuş bu şirkette. Bence geleceği çok ama çok parlak bir şirket. Zaman zaman meydanlardan ve havacılıktan çok ta iyi anlamaktan uzak çalışanlar nedeniyle ortaya çıkan sorunların yönetiminde de beklenen beceri gösterilebilse, yüzler çok daha fazla gülecek.
  • Borajet'i başarılarından dolayı tebrik ediyorum ve takdirle izliyorum ama en son teknoloji ürünü ve adeta özel uçak konforunda vs gibi söylemler çok çok çok abartı olmuş, hatta ufak atta civcivler yesin kıvamında, doğruya doğru şimdi.
  • Yıl 2016 olacak hala havacılık yeni birşeymis Türk halkı yeni yeni uçakla tanisiyormus gibi reklam yapmanın ne anlamı var Koyun bir tane dünyaca ünlü yıldız tematik konulu bir reklam göze sempatik gelin. NEDENDiR bilinmez ama bu reklam bana Şampiyon Sky reklamı gibi geldi

Borajet Havayolları, sıra dışı bir reklam filmiyle uçaklarını ve havacılıktaki stratejisini tanıttı.

Hedeflerini ve planlarını değiştirmesinin yanı sıra, filosunu da Brezilyalı üretici Embraer uçakları ile yenileyen ve Türk Havacılığına yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan Borajet, projelerini çektiği reklam filmiyle anlattı.

Borajet'in yeni uçağı Embraer'de çekilen reklam, bir haber anlatımına uyarlanarak hazırlandı. Alışılmışın dışında bir yöntemin kullanıldığı reklamda, şirketin hedefleri ve yolcu memnuniyetine gösterilen özen dikkatle anlatıldı. Muhabirin uçak içine girerek hem kabinin rahatlığını hem de ikramdaki ince detayları dile getirmesi, reklamı farklı kılan en önemli özelliklerden biri olarak göze çarptı.

Yolcuların en çok şikayet ettiği hususlardan biri olan koltuk aralıklarına da değinilirken, 'orta koltuk yok, sıkışmak yok' ayrıntısıyla yolcuların rahat edieceği vurgusu yapıldı.

©AirportHaber

İşte Borajet'in klasik reklamın dışına çıktığı o video:

Borajet'ten sıra dışı görüntüler!

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Aykut ~ 8 yıl önce
Sabiha Gökçen - Tokat ve Tokat - Ankara uçuşlarını kullanmıştım. En ufak bir sıkıntı yaşamadım. Ne beklediğinle de alakalı sanırım. Belki başka bir uçuş çok sorunlu da geçebilir. Sistematik sorunlar var. Kalan kısmı şikayet yönetimi ile halledilebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Düşünmeye değer ~ 8 yıl önce
Bildiğiniz üzere olumlu olumsuz birçok tecrübenin paylaşıldığı platformlar var internette. Bunlardan birisi ekşisözlük. Eğri Doğru başlıklı yazıları okuduktan sonra yolcuların genel yorumlarını merak edip girdim ve okudum. Okurken üzüldüm. daha sonra sikayetvar'a girdim, diğer havayolu firmaları ile karşılaştırma yaptım. Son 1 yılda Anadolu Jet-700 Atlas-314 Borajet-265 Onurair-596 Pegasus-4459 Sunexpress-419 THY-2180 şikayet almış. Taşınan yolcu sayısıyla oranlarsanız, sunexpress ile beraber en çok şikayet alan firma gibi görünüyor. Anlatmak istediğim şu, Eğri Doğru başlıklı yazı çok savunmacı sanki. Borajet'in verdiği hizmet belki de çoğu havayollarından daha iyi, ancak öyle görünüyor ki, yolcu beklentilerinin altında. Bunun sebebi de reklamlardaki vaadler ile gerçekler arasındaki fark olabilir. Bence konunun üzerine düşünülmesi gerekli. Belki de "heryerimizden kalite akıyor" tandanslı reklamlardır müşteri memnuniyetsizliğinin sebebi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koltuk ~ 8 yıl önce
"Bütün koltuklar iki kişilik, orta koltuklar yok,sıkışmak yok" Uçak Embraer, dar zaten, istesen de orta koltuk koyamazsın :) dirseğin yine yanındakine değecek, adam kandırıyorlar resmen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarafsız ~ 8 yıl önce
Çok sıradışı olmuş bu kadar sıradışı yapmayın borajete bağlanıp kalıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fatih kıvanç ~ 8 yıl önce
siirt ten ankara ve istanbul seferlerine katıldım, çok memnun kaldım. Tüm firmalarımızla uçtum Artık uçtuğumda borajeti tercih edeceğim. Siirte uçan tek firma teşekkürü borç bilirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Retard ~ 8 yıl önce
Borajet demek rötar demek. En büyük sorunları bu o yüzden 2. 3. Alternatif

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eğri Doğru-1 ~ 8 yıl önce
Aslında cevap yazmaya bile tenezzül etmemek lazım ama, madem böyle bir platforma taşındı konu, yazalım o zaman. Tüm havayolu şirketlerinin amacı para kazanmak. Borajet' in de öyle. Taşınacak yolcunun rahat, hızlı ve de en önemlisi emniyetli bir şekilde gideceği yere ulaştırılması, mesleki yönden alınan en büyük haz. Değil Borajet, dünyadaki hiç bir havayolu, "yolcunun hem parasını alayım, burnundan getireyim" diye bir düşünce taşımaz. (Öyle olduğunu düşünüyor iseniz, hem kendi, hem ailenizin, hem de toplumun iyiği için lütfen bir doktora müracaat edin.) Yıl sonunda, zamanında yapılmış seferler ile gecikme ve iptallerin hesaplamaları yapılır, ortaya çıkan oranın daha iyileştirilmesi için alınması gereken tedbirler belirlenir. Ancak gecikmenin sebepleri tesbit edilirken, 1. Uçaktan, 2.Uçuş Ekiplerndeni, 3.Yer Hizmetlerinden(yakıt, yolcu, ikram vb.), 4.Meydan Yer İşletmesinden(pasaport, gümrük vb.) 5.Havaalanı uçak trafiği yoğunluğundan, 6.Yolcudan vb. Kaynaklanan nedenler diye
Eğri Doğru-2 ~ 8 yıl önce
kabaca sıraladığınız zaman, gerçekte bu yıl Sabiha Gökçen Meydanından yapılan ve bu meydana gelen tüm hava yolu şirketlerinin rötarsız olarak çok nadir uçuş gerçekleştiğini görürsünüz. Ayda yılda 1 veya 2 defa uçakla seyahat edenlerin, her uçuşunda bunu tecrübe etmelerini, işin asıl nedenini bilmeden bir havayoluna mal etmeleri hiç te ahlaki bir durum değildir. Bu havayolu da yoğunlukla bu meydandan uçuş yapmaktadır. Uçağın ilk uçuşu bu ve bunun gibi yoğun meydanlardan başlıyor ise, veya ara bacaklarda bu gibi yoğun fakat sınırlı kapasiteye sahip meydanlara uçuş yapılıyor ise ne yaparsanız yapın, "Hesaplanmış Kalkış Zamanı" denen bir uygulamaya tabi tutuluyorsunuz. Bu uygulama o gün içindeki bütün uçuşları allak bullak ediyor. Kalkışta 13-14 uçak önünde sıra bekliyor ise yedek uçak koysan, n'olacak.15 inci olacaksın. Asıl sorunu biliyorsanız, mantıklı olup eğri oturacak, doğru konuşacaksınız. "Biliyorsan konuş ilham alsınlar, bilmiyorsan, sus adam sansınlar" atasözü boşa söylenmemiştir
Kaliteli ~ 8 yıl önce
Evet yolcular seyahat sonunda Borajetle tekrar uçarım diyor. Yalnızca acizane önerim kabin ekibi biraz daha donanımlı hale getirilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerisi hikaye ~ 8 yıl önce
Bu şirketi bu ülkenin havacılık anlayışına rağmen gerçekten çok iyi geliştiriyorlar. Sahibinin kararlı ve tutarlı niyeti, tok gözlülüğü inanılmaz. En azından Lowcost zihniyeti ile neredeyse tuvaletleri bile paralı kullandıracak bazı firmalara kıyasla ikramlarda şişe meyve suyu, sebzeli veya etli dürüm, çay kahve, su ikramları acaip güzel bir jest. Öte yandan bazan poğaça falan vermeleri de harikulade bir şey. Koltuklar gerçekten de çok geniş ve diz mesafesi de rahatsızlık vermiyor. Olumsuz yapılan yorumların hepsi kasıtlı bence. Hele ekiplerin güler yüzlü ve yardımcı olmaları, gayretkeşlikşeri ilgi göstermeleri, sıcak kanlılıkları, her türlü takdire şayan. Çok güzel bir atmosfer oluşmuş bu şirkette. Bence geleceği çok ama çok parlak bir şirket. Zaman zaman meydanlardan ve havacılıktan çok ta iyi anlamaktan uzak çalışanlar nedeniyle ortaya çıkan sorunların yönetiminde de beklenen beceri gösterilebilse, yüzler çok daha fazla gülecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abartmayalım. ~ 8 yıl önce
Borajet'i başarılarından dolayı tebrik ediyorum ve takdirle izliyorum ama en son teknoloji ürünü ve adeta özel uçak konforunda vs gibi söylemler çok çok çok abartı olmuş, hatta ufak atta civcivler yesin kıvamında, doğruya doğru şimdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SKY ~ 8 yıl önce
Yıl 2016 olacak hala havacılık yeni birşeymis Türk halkı yeni yeni uçakla tanisiyormus gibi reklam yapmanın ne anlamı var Koyun bir tane dünyaca ünlü yıldız tematik konulu bir reklam göze sempatik gelin. NEDENDiR bilinmez ama bu reklam bana Şampiyon Sky reklamı gibi geldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000