14 Aralık 2012, Cuma 10:34:35

BORAJET'TEN ASKER VE ÖĞRENCİYE ÖZEL...

Borajet Havayolları, İstanbul Sabiha Gökçen-Zonguldak, Zonguldak-Trabzon karşılıklı seferlerinde öğrenci ve askere özel indirimli bilet fırsatları sunuyor.
  • Yolcu olarak sesleniyorum . Bu hatta borajet oyle rotar yapiyorki otobusle gitmek mantikli oluyor. Cagri merkezini aradigimizda daha ucuza bilet var . Ogrenci ve asker bileti pahali kaliyor. Bence borajet deki sikinti calisan personel gorevini iyi yapamiyor. Genel mudurluk askere ve ogrenciye indirimli bilet var diye aciklama yapiyor. Bundan sonra calisanlara is dusuyor. Bence calisanlari gorevini iyi yapmiyor. Bu sirketde bu yuzden rotar yapiyor, fiyatlar ucuz olamasi gerekirken pahali oluyor. Sirketden ekmek yedigini unutan arkadaslarla calisilmamasi gerekli bence. Genel mudur bu isi duzeltemezse isterse patronu bill gates olsun kapatir. Kar edilemeyen bir iş devametmez. Bu arkadaslarda baska havayollarinda is bulamaz.
  • cok onemli bir hattumiz idir.
  • Borajet ucaklarini hic goren var mi?
  • askerler iptaller yüzünden birliğine teslim olamaz bora jet uçurmaya devam ediyor
  • Uçakları bu fiyatlar ile yüzde kaç doluluk oranıyla uçuruyorlar çok merak ediyorum. İstanbul trabzon 54 tl ye uçabiliyorsunuz. Gün yaklaştıkça bile bu fiyatlardan daha uygun uçuluyor. Nasıl bir kampanya kime hizmet ediyor garip. Bu şekilde fahiş fiyatlarla kalıcı olmak zor.
  • Bilet fiyatını yüksek tutma kampanyasında sanırım. Zaten diğer firmalarla rekabet etmesi zor.
  • Bu ne ya bu kis ayinda tum havayollari 59 ile 79 tl arasi fiyat veririken. Borajet askere bu fiyat yapiyor. Borajet de normal yolcular kac paraya ucuyor. Yilbasi sakasi gibi
  • borajet zaten güç bela ayakta durmaya çalışıyor...3-5 tayyareyle bakalım daha ne kadar dayanacak..müşteri yok,ona indirim buna indirim...fazla yaşamaz

Borajet, İstanbul Sabiha  Gökçen- Zonguldak karşılıklı seferlerinde, öğrenci ve askere her şey dahil tek yön  75 TL bilet fiyatıyla seyahat etme imkanını sağlıyor.

Ayrıca  Zonguldak- Trabzon karşılıklı seferlerinde  Borajet’le seyahat edecek olan öğrenci ve Asker  her şey dahil tek yön 100 TL’ye uçuş yapabilecek.


İstanbul Sabiha Gökçen-Zonguldak  ve  Zonguldak-Trabzon karşılıklı tarifeli seferlerinin uçuş gün ve saatleri ise şöyle;

İstanbul Sabiha Gökçen &Zonguldak :  09:30 (Pazartesi-Cuma)

Zonguldak&İstanbul Sabiha Gökçen :  15:40 (Pazartesi-Cuma)

Zonguldak& Trabzon : 11:00   (Pazartesi-Cuma)

Trabzon & Zonguldak: 13:20   (Pazartesi-Cuma)

BORAJET'TEN ASKER VE ÖĞRENCİYE ÖZEL...

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Biraz dikkat edilirse bu is olur. ~ 11 yıl önce
Yolcu olarak sesleniyorum . Bu hatta borajet oyle rotar yapiyorki otobusle gitmek mantikli oluyor. Cagri merkezini aradigimizda daha ucuza bilet var . Ogrenci ve asker bileti pahali kaliyor. Bence borajet deki sikinti calisan personel gorevini iyi yapamiyor. Genel mudurluk askere ve ogrenciye indirimli bilet var diye aciklama yapiyor. Bundan sonra calisanlara is dusuyor. Bence calisanlari gorevini iyi yapmiyor. Bu sirketde bu yuzden rotar yapiyor, fiyatlar ucuz olamasi gerekirken pahali oluyor. Sirketden ekmek yedigini unutan arkadaslarla calisilmamasi gerekli bence. Genel mudur bu isi duzeltemezse isterse patronu bill gates olsun kapatir. Kar edilemeyen bir iş devametmez. Bu arkadaslarda baska havayollarinda is bulamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zonguldak trapzon ~ 11 yıl önce
cok onemli bir hattumiz idir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
araniyor! ~ 11 yıl önce
Borajet ucaklarini hic goren var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emret komutanım ~ 11 yıl önce
askerler iptaller yüzünden birliğine teslim olamaz bora jet uçurmaya devam ediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Uçakları bu fiyatlar ile yüzde kaç doluluk oranıyla uçuruyorlar çok merak ediyorum. İstanbul trabzon 54 tl ye uçabiliyorsunuz. Gün yaklaştıkça bile bu fiyatlardan daha uygun uçuluyor. Nasıl bir kampanya kime hizmet ediyor garip. Bu şekilde fahiş fiyatlarla kalıcı olmak zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Bilet fiyatını yüksek tutma kampanyasında sanırım. Zaten diğer firmalarla rekabet etmesi zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Askere ve ogrenciye bu fiyat yuksek ~ 11 yıl önce
Bu ne ya bu kis ayinda tum havayollari 59 ile 79 tl arasi fiyat veririken. Borajet askere bu fiyat yapiyor. Borajet de normal yolcular kac paraya ucuyor. Yilbasi sakasi gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3 ~ 11 yıl önce
borajet zaten güç bela ayakta durmaya çalışıyor...3-5 tayyareyle bakalım daha ne kadar dayanacak..müşteri yok,ona indirim buna indirim...fazla yaşamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3eeee ~ 11 yıl önce
iflas ederse ne kadar da çok sevinecek adama bak..allah akıl fikir bir de vicdan versin
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
yalcin ayasli o isi hizmet icin kurdu. ben taktir ile karsiliyorum.zaman icinde oturur taslar yerine.. kendisinin zaten amerikadaki sirketi 1 milyar dolar degerinde borsada islem goruyor...mali acidan en guclu sirket borajet. uzun sure bos gitselerde batmaz...sizinde halep kinasi almak icin uzun muddet beklemeniz gerekecek hocam.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000