24 Mart 2017, Cuma 11:14:13

Borajet'te yönetiminde bir değişiklik daha

SBK Holding'e geçişinin ardından birçok yöneticisini değiştiren Borajet Havayolları yönetiminde bir değişiklik daha yaşandı.
  • Sonu son degil bu sirketin burası bellide bu odenmeyen tazminatlar ne olacak ? Bari insanların haklarını ödeseler yazık..
  • Ya bu Borajet'e bakınca Ayaslı puro yakıp elde kadeh ulan ne yırttım diye kıs kıs gülüyor mudur? Öyle ya da böyle rahatlamıştır kafası.
  • Yemin ederim komedinin sonu yok bu sirkette. Piyasa is bilen adam bitti demek bunlarin gozunde. Bu demektir ki yeni hat kapatmalari devam edecek, yaslan THY'ye wetlease ile bir de charter uc, tarifeli seferleri iptal et, kar etmeye basladigin noktada tarifeli hat dene vs vs. Kac yildir soylendi yapilmadi, simdikiler deneyecek mi gorecegiz. Ama kalitesiz malzemeden kaliteli urun alamazsin. Eldeki personelle dibi boylaman el degistirmen yakindir. Doldur bosalt kadro degisimiyle hangi sirket pacayi kurtarmis bilmiyorum.
  • Çuval gevşek olursa dikiş tutmaz ey oğul.
  • Aşan kim ya
  • aşan ile borajet yeni bir zarar eşiğini daha aşacaktır..
  • Bence icerden biri yapilcakdw ticaret baskani bunu hakaden baska bir isim vardi ...
  • Neler oluyor brjde gelen giden cocuk oyuncagina cevirdiler bir insan bir sirketi barirmak icin alirmi? Alirmis sekil a da görüldügü gibi biz avrupada cok is yapacaklar diye dusunurken adamlar herseyi maf ettiler o kadar yolcu madur olucak hic binlari dusunuyorlarmi aceba str veya berlinde artik zor is yaparsiniz bir daha öyle bir niyetiniz var ise
  • İyi tenis oynar. Bravo borajet
  • Burada bir sürü boş insan var bu şahıslar ne iş yapıyor? Girişte 5 dakika oturup sağa sola koşturan cicilibicili ablalar kahve içmekten başka ne yapar. Terminallerdeki durum ise fecahat. İyiki yer hizmetini Çelebi veriyorda fazla aksaklık yaşanmıyor. Dinamik ve başarıya aç bir çekirdek kadro gerek.

SBK Holding'e geçişinin ardından birçok yöneticisini değiştiren Borajet Havayolları yönetiminde bir değişiklik daha yaşandı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; satış başkanı olarak görev yapan Naim Aşan Kanarya, Ticaret Başkanlığı'na getirildi. Yapılan görev değişikliği şirket içinde çalışanlara duyurulurken, Kanarya'nın bugün itibariyle yeni görevine başladığı öğrenildi.

©AirportHaber

Borajet'te yönetiminde bir değişiklik daha

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

BayX ~ 7 yıl önce
Sonu son degil bu sirketin burası bellide bu odenmeyen tazminatlar ne olacak ? Bari insanların haklarını ödeseler yazık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
joker ~ 7 yıl önce
evet he he alıcaksınız ama ne alacaksınız ben bilmiyorum :)
Yılın Golü... ~ 7 yıl önce
Ya bu Borajet'e bakınca Ayaslı puro yakıp elde kadeh ulan ne yırttım diye kıs kıs gülüyor mudur? Öyle ya da böyle rahatlamıştır kafası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Insider ~ 7 yıl önce
Yemin ederim komedinin sonu yok bu sirkette. Piyasa is bilen adam bitti demek bunlarin gozunde. Bu demektir ki yeni hat kapatmalari devam edecek, yaslan THY'ye wetlease ile bir de charter uc, tarifeli seferleri iptal et, kar etmeye basladigin noktada tarifeli hat dene vs vs. Kac yildir soylendi yapilmadi, simdikiler deneyecek mi gorecegiz. Ama kalitesiz malzemeden kaliteli urun alamazsin. Eldeki personelle dibi boylaman el degistirmen yakindir. Doldur bosalt kadro degisimiyle hangi sirket pacayi kurtarmis bilmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çuval ~ 7 yıl önce
Çuval gevşek olursa dikiş tutmaz ey oğul.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal ~ 7 yıl önce
gelip gecip yorumuna bakip guluyorum, kopuyorum. cok komik ama cuk oturmus bunlara :)))))
AŞAN ~ 7 yıl önce
Aşan kim ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
onur akgül ~ 7 yıl önce
aşan ile borajet yeni bir zarar eşiğini daha aşacaktır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acenta55 ~ 7 yıl önce
Nere asiyor ? O kadar insani magdur birakti, simdi koln ucuslarini kapatacak diye titriyoruz !
Brj ~ 7 yıl önce
Bence icerden biri yapilcakdw ticaret baskani bunu hakaden baska bir isim vardi ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mesela ~ 7 yıl önce
Kim mesela?
infantino ~ 7 yıl önce
Keske bu isi hak eden yillarin tecrubesi occ den ardaya verilseydi neyse hayirlisi artik
Reklamlar ~ 7 yıl önce
Reklamlar bitti, şimdi Haberlere geçiyoruz :)))
??? ~ 7 yıl önce
Neler oluyor brjde gelen giden cocuk oyuncagina cevirdiler bir insan bir sirketi barirmak icin alirmi? Alirmis sekil a da görüldügü gibi biz avrupada cok is yapacaklar diye dusunurken adamlar herseyi maf ettiler o kadar yolcu madur olucak hic binlari dusunuyorlarmi aceba str veya berlinde artik zor is yaparsiniz bir daha öyle bir niyetiniz var ise

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
İlaççılar,gazeteciler,muhabirler
Aslında ~ 7 yıl önce
İyi tenis oynar. Bravo borajet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Borajet GM ~ 7 yıl önce
Burada bir sürü boş insan var bu şahıslar ne iş yapıyor? Girişte 5 dakika oturup sağa sola koşturan cicilibicili ablalar kahve içmekten başka ne yapar. Terminallerdeki durum ise fecahat. İyiki yer hizmetini Çelebi veriyorda fazla aksaklık yaşanmıyor. Dinamik ve başarıya aç bir çekirdek kadro gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000