17 Nisan 2014, Perşembe 15:29:20

BORAJET’TE SÜRPRİZ İSTİFA

Borajet’in kuruluşundan bu yana görev yapan Genel Müdür Kadir Peker, sürpriz bir şekilde görevinden istifa etti.
  • Adaletin olmadığı yerde ahlaktan, ahlağın olmadığı yerde de başarıdan söz edilemez. Bu kararın Yalçın Bey'in olduğunu ve de çok doğru, isabetli bir karar olduğunu düşünüyorum. Olumlu yorum yapan arkadaşlarında mutlu azınlık olduğunu düşünüyorum. Borajetin şimdi önü gerçekten çok açık
  • Yorumlara bakıyorum, beğenen ve beğenmeyen oranlarına bakıyorum, çok ilginç ve çok acı, Bu milletin aklı yaptığı siyasi tercihte zaten belli. Beğenmedikleri bu insan bu ülkeye bir hava yolu kazandırmak adına giyotiin altına başını koymuş birisi. Bu uğurda yaşadığı sağlık sorunlarına rağmen şirketi ve çalışanların maaşını günü gününe ödenmesi için çok çalıştı. Bari biraz vicdan sahibi olsanız diyeceğim ama kıt zekanızla o da çok zor. İnsanların ön yargısını parçalamak Atomu parçalamaktan daha zor. sizin beğendiğiniz gibi davranmasını nasıl beklersiniz. Çok bilenlerin de başka bir şirketi var edip en azından buralara kadar getirdiğini görmek isteriz. Asıl kahraman bu adam ve ona güvenn patron işini canla başla yapmaya çalışanlar. Beğenmeyenler kuyruk acısı olanlar herhalde. Tekrar tekrarteşekkürler Kadir PEKER, seni tanımak değil anlamak güzel.
  • kendi fikrine saygı duymalıyız iyi yada kötü bu zamana kadar görevinde kalmış bundan sonra gelecek kişi nasıl biri borajeti 4 sene gerimi yada daha da ilerimi götürecek bunu zamanla görücez
  • Havacilik zor sektör. Ya maddi destek olacak yada politik. Borajette hiçbiri yok. Fatih beyin doneminde şirket 12 milyon zarar etmiş. Zararina uçmak is yapiyor gibi gözükmek ne kadar doğru. Bu sirkete kimse 400 milyon vermez. Sadece ozel uçak kiralarsa kurtulurlar. Patron da bir yere kadar kaldirir.
  • On numara adamdır. Ben burda habere yorum yazıyorum. Yorumculara laf yetiştirenlerin psikolojileri ve havacılık camiasında yer almaları beni endişelendiriyor
  • Sevgili Kadir kardeşim hakkında hayırlısı olsun; ama iyi yapmadın Ayrılmanı fırsat bilen, yorumlarda sana methiye döken 30 yıllık kadim dostların ayrıldığın gün, senin yaş haddine 1 senesi var 1 sene için yatırım yapılmaz şirkete yazık diye haklı olarak kabul etmediğin kişilerle dün sözleşme imzalıyo
  • Ey Gönül, Bir sürü dostlarının yanında elbette düşmanların da olacak. Ama imtihan bu ya, onca düşmanın varken seni dostun vuracak. Hz. Mevlena
  • On numara adamdır. Şirket emeklerken yalnızdı büyüyüp isim yapınca başına çöreklendiler. Türkiye'de pilotu, tekniği yedek parçası GSU ları olmayan bir uçakla yeni bir şirket kurup buraya getirsenize. Sıfırdan. THY ile partner olsanıza kolaysa.
  • Kadir kardeşim öncelikle hayırlısı.Kısa sürede olsa tanımaktan mutluluk duydum.Buradaki eleştirilere kesinlikle kafanı takma.Dünyanın en vefasız mesleğidşr bu hergün verir bir gün vermezsin en kötü sen olursun.Bunlarla kafanı yorma tek ricam senden.Sağlık en önemli şey unutma.
  • Borajeti Borajet yapan Kadir Pekermi ? Arkadaşınız olabilir ama biraz gerçekleri görün. Yanlıiş tercihler yüzünden onlarca insanı sinir hastası eden bir yönetici. O kadar başarısız ki şirket kurulduğundan beri hep aynı yerde devam ediyor.Biraz gerçekleri yazın. Sosyal hayatta arkadaş olmakla iş hayatını birbirine karıştırmayın.

Türkiye’nin tek bölgesel havayolu şirketi olan Borajet’te Kadir Peker dönemi sona erdi. Şirketin kuruluşundan bu yana görev yapan Kadir Peker, beklenmedik bir şekilde görevinden ayrıldı.

8 Nisan 2013’te Fatih Akol’un yönetim kurulu başkanlığına getirilmesinden sonra yönetim kurulu başkanlığından ayrılan ancak genel müdürlük görevine devam eden Kadir Peker, aynı zamanda kaptan pilot olarak görev yapıyordu.

Kadir Peker’in genel müdürlüğün yanı sıra pilotluk görevinden de ayrıldığı öğrenildi. Kadir Peker’in kendi isteğiyle şirketten ayrılma kararı aldığı belirtildi.

Bölgesel havayolu şirketi Borajet, filosunda 5 adet ATR 500 tipi uçak bulunuyor. Borajet, geçtiğimiz haftalarda ATR tipi uçakların yerine Brezilya üretimi Embraer tipi uçaklarla filoda değişikliğe gitme kararı almıştı.

©AirportHaber Özel

BORAJET’TE SÜRPRİZ İSTİFA

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Emekçi ~ 10 yıl önce
Adaletin olmadığı yerde ahlaktan, ahlağın olmadığı yerde de başarıdan söz edilemez. Bu kararın Yalçın Bey'in olduğunu ve de çok doğru, isabetli bir karar olduğunu düşünüyorum. Olumlu yorum yapan arkadaşlarında mutlu azınlık olduğunu düşünüyorum. Borajetin şimdi önü gerçekten çok açık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pozitif ~ 10 yıl önce
Yorumlara bakıyorum, beğenen ve beğenmeyen oranlarına bakıyorum, çok ilginç ve çok acı, Bu milletin aklı yaptığı siyasi tercihte zaten belli. Beğenmedikleri bu insan bu ülkeye bir hava yolu kazandırmak adına giyotiin altına başını koymuş birisi. Bu uğurda yaşadığı sağlık sorunlarına rağmen şirketi ve çalışanların maaşını günü gününe ödenmesi için çok çalıştı. Bari biraz vicdan sahibi olsanız diyeceğim ama kıt zekanızla o da çok zor. İnsanların ön yargısını parçalamak Atomu parçalamaktan daha zor. sizin beğendiğiniz gibi davranmasını nasıl beklersiniz. Çok bilenlerin de başka bir şirketi var edip en azından buralara kadar getirdiğini görmek isteriz. Asıl kahraman bu adam ve ona güvenn patron işini canla başla yapmaya çalışanlar. Beğenmeyenler kuyruk acısı olanlar herhalde. Tekrar tekrarteşekkürler Kadir PEKER, seni tanımak değil anlamak güzel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emekçi ~ 10 yıl önce
Siz de mutlu, kayrılan azınlık grubundandınız tahminimce.
ısrarcı ~ 10 yıl önce
kendi fikrine saygı duymalıyız iyi yada kötü bu zamana kadar görevinde kalmış bundan sonra gelecek kişi nasıl biri borajeti 4 sene gerimi yada daha da ilerimi götürecek bunu zamanla görücez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 10 yıl önce
Havacilik zor sektör. Ya maddi destek olacak yada politik. Borajette hiçbiri yok. Fatih beyin doneminde şirket 12 milyon zarar etmiş. Zararina uçmak is yapiyor gibi gözükmek ne kadar doğru. Bu sirkete kimse 400 milyon vermez. Sadece ozel uçak kiralarsa kurtulurlar. Patron da bir yere kadar kaldirir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
On numara adamdır. Ben burda habere yorum yazıyorum. Yorumculara laf yetiştirenlerin psikolojileri ve havacılık camiasında yer almaları beni endişelendiriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sevgili Kadir kardeşim hakkında hayırlısı olsun; ama iyi yapmadın Ayrılmanı fırsat bilen, yorumlarda sana methiye döken 30 yıllık kadim dostların ayrıldığın gün, senin yaş haddine 1 senesi var 1 sene için yatırım yapılmaz şirkete yazık diye haklı olarak kabul etmediğin kişilerle dün sözleşme imzalıyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hak Hukuk ~ 10 yıl önce
Ey Gönül, Bir sürü dostlarının yanında elbette düşmanların da olacak. Ama imtihan bu ya, onca düşmanın varken seni dostun vuracak. Hz. Mevlena

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
On numara adamdır. Şirket emeklerken yalnızdı büyüyüp isim yapınca başına çöreklendiler. Türkiye'de pilotu, tekniği yedek parçası GSU ları olmayan bir uçakla yeni bir şirket kurup buraya getirsenize. Sıfırdan. THY ile partner olsanıza kolaysa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 10 yıl önce
Adamlık notu vermek kimsenin haddi değil ama THY ile işbirliğini en büyük başarı gördüğüne göre bir de kimlerin nasıl emek verdiğini bilseydin de notunu öyle verseydin !
Tahir Görgülü ~ 10 yıl önce
Kadir kardeşim öncelikle hayırlısı.Kısa sürede olsa tanımaktan mutluluk duydum.Buradaki eleştirilere kesinlikle kafanı takma.Dünyanın en vefasız mesleğidşr bu hergün verir bir gün vermezsin en kötü sen olursun.Bunlarla kafanı yorma tek ricam senden.Sağlık en önemli şey unutma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Borajet mi ? ~ 10 yıl önce
Borajeti Borajet yapan Kadir Pekermi ? Arkadaşınız olabilir ama biraz gerçekleri görün. Yanlıiş tercihler yüzünden onlarca insanı sinir hastası eden bir yönetici. O kadar başarısız ki şirket kurulduğundan beri hep aynı yerde devam ediyor.Biraz gerçekleri yazın. Sosyal hayatta arkadaş olmakla iş hayatını birbirine karıştırmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000