03 Ocak 2017, Salı 16:12:21

Borajet’te deprem; 3 yöneticinin görevine son verildi

Geçen hafta sürpriz bir şekilde satılan Borajet Havayolları’nda yönetici depremi yaşanıyor. Şirketi satın alan SBK Holding’in patronu Sezgin Baran Korkmaz’ın kendi ekibini getirmek üzere bazı yöneticilerin görevine son verdiği öğrenildi. İşte detaylar…
  • bu şirketin kuruluş aşamasında transfer olarak gelip kısa zaman sonra kaçanlardan biriyim bana yeniden satış pazarlamayı teklif ediyorlar. Yanıtım asla ve asla bu şirkete dönmem. :) Buradan da bildirmek isterim. :)
  • Bu şirkette çalışan biri olarak yazılanları şaşkınlıkla okuyorum . Onur beyle ve Sevda hanımla da yakından çalışmış biriyim , bu kadar öfkeli ve alakasız yorumları yapmak için başka bir derdi olması lazım insanın. Ben ikisindende Allah razı olsun diyorum , herkese karşı insan gibi davranıyorlardı herşey bir yana. Bu şirket satıldı ve her satılan şirkette olduğu gibi üst düzey yöneticileri değiştiriyorlar , başka başka yorumlar getirerek sadece çirkin duruma düşüyoruz . Ben anlıyorumki bugün ben gidersen bu şirketten yada sizlerden herhangi biri gitse arkanızdan söylenmeyeni bırakmayacaklar . Kaldıki ne olacağımız belli değil hiçbirimizin. Bence kimseye saldırmanın anlamı yok bu giden insanlarında arkasından atıp tutmanın kimseye faydasıda yok . Onlar heryerde iş bulurlar ,asıl zavallı duruma biz düşeceğiz bence bunu düşünelim hepimiz . Şu anki resime bakılırsa daha çok hırpalanağız hepimiz .. Allah hepimizin yardımcısı olsun .
  • Asil sutlanmasi gerekenler ucus isletmedeki kazmalar..
  • Sevda hanım tanıdğım en iyi yöneticilerden biriydi, cok zeki ve tecrübeli bir insandı, gitmesine çok üzüldüm Borajet kesinlikle çok büyük bir kayıp verdi.
  • Ben eski Bjet kabin calisaniydim.Sunuda belirtmek isterim Cikartilmadim,Kovulmadim Başka bir hedefim vardı ayrıldım. Benim için Bu meslek çok ayrı çünkü genç yaşta başlayıp ve severek devam edildiği zaman apayrı. ..Bir insanda olumsuzluk ve hata görmek en kolaydır. Kimse üzerini ortmuyor. Seda hnm ne yazikki cicis olanları, saygısız olanları tercih etti..Çalıştığım yıllar içerisinde hiç KA veya KM rapor etmedim..Aynısı benim içinde oldu.Benim için yazılanlar hep güzeldi. .snr sirket küçülmeye gitti ilk gidenler kim oldu rapor yazanlar Ama Eğitimde KM da rapor yazma hakkına sahiptir. . yazın KA zin hatasını eksiklerini dendi hop langırt. .Hakkında rapor yazılan KA şirkette kaldı ve yine Tablet te oyunlar yüzüne canimm yaaa kuzumm kiyamamm yaa kelimeler nefret ettim bunlardan. .yapmacık adinimi söyle daha iyi. .Amirine yalakalik yapanda yokmu çok. .Neyse şirkette işini düzgün yapana yani rapor almayip sorunu olmayanlara ikramiye verilmiş ekstra para Yine alan sorunlu seda hnm kendi isteği kişiler. .Son gün herseyi teslim etmek için sirkete gittiğimde ilk defa bana gülümsedi oda gidiyorum diye herhalde ilk ve son olarak bir soru sordum neden bana da ikramiye verilmedi Hepsinin cevabi ayni olurdu sanirim.Genel müdür seçti dedi ve ekledi gider ayak kalbini kırmayayim.Konu para değildi. Geldi geçti. .Seda Hnm Yolunuz Açık olsun.. 2012/2014...
  • Çoğunuz Adana'ya gitmeseydi çoktan şutlanmıştı hepimiz biliyoruz bunu çıkarılacaklar baş listedeydiniz
  • Airline - teknik birleşmesi gündemde mi?
  • Çalışanlardan ne olur beni kovun diye bağıranlar var ama klavye delikanlılığına gelince bambaşka konuşuyorlar burada
  • borajetde çok güzel günlerim oldu o karaladığınız insanların emeklerine hiç mi saygı duymuyorsunuz ? şimdi havacılıktan ayrılmamım isabetli bir karar olduğunu bir kez daha anladım.ne duruyorsunuz begenmiyorsanız çıkın gidin bakın bakalım iş bulabilcekmisiniz.ezikler ordusu
  • Borajet mi iz bırakacak Üzerimizde Allahaşkına güldürmeyin insanı komikler sizi

Bölgesel havacılık yapmak üzere kurulan Borajet Havayolları’nın geçen hafta Sezgin Baran Korkmaz’a ait SBK Holding satın almıştı. Korkmaz’ın yönetim kurulu başkanlığını üstlendiği Borajet Havayolları’nda yöneticilerin akıbeti merak konusu olmuştu.

Airporthaber’e gelen bilgilere göre şu sıralarda üç yönetici ile yollar ayrıldı. Borajet Havayolları’nın ticaretten sorumlu genel müdür yardımcısı Onur Akgül’ün görevine son verildiği öğrenildi. Akgül’ün yanı sıra Charter’dan sorumlu genel müdür yardımcısı Sevda Bakan ile Kabin Hizmetleri Başkanı Seda Okumuş’un da görevine son verildiği kaydedildi.

Sezgin Baran Korkmaz’ın kendi ekibini getirmek için böyle bir tasarrufta bulunduğu ifade edildi.

Şirket içinde başka yöneticilerin görevine son verilip verilmeyeceği bilinmezken, satıştan sonra yönetim kurulu başkanvekilliği ve genel müdürlük görevini üstlenen Fatih Akol’un görevini sürdürdüğü belirtildi.

©AirportHaber

Borajet’te deprem; 3 yöneticinin görevine son verildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (202)

komik ~ 7 yıl önce
bu şirketin kuruluş aşamasında transfer olarak gelip kısa zaman sonra kaçanlardan biriyim bana yeniden satış pazarlamayı teklif ediyorlar. Yanıtım asla ve asla bu şirkete dönmem. :) Buradan da bildirmek isterim. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
personel ~ 7 yıl önce
Bu şirkette çalışan biri olarak yazılanları şaşkınlıkla okuyorum . Onur beyle ve Sevda hanımla da yakından çalışmış biriyim , bu kadar öfkeli ve alakasız yorumları yapmak için başka bir derdi olması lazım insanın. Ben ikisindende Allah razı olsun diyorum , herkese karşı insan gibi davranıyorlardı herşey bir yana. Bu şirket satıldı ve her satılan şirkette olduğu gibi üst düzey yöneticileri değiştiriyorlar , başka başka yorumlar getirerek sadece çirkin duruma düşüyoruz . Ben anlıyorumki bugün ben gidersen bu şirketten yada sizlerden herhangi biri gitse arkanızdan söylenmeyeni bırakmayacaklar . Kaldıki ne olacağımız belli değil hiçbirimizin. Bence kimseye saldırmanın anlamı yok bu giden insanlarında arkasından atıp tutmanın kimseye faydasıda yok . Onlar heryerde iş bulurlar ,asıl zavallı duruma biz düşeceğiz bence bunu düşünelim hepimiz . Şu anki resime bakılırsa daha çok hırpalanağız hepimiz .. Allah hepimizin yardımcısı olsun .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abuzittin Abi ~ 7 yıl önce
Asil sutlanmasi gerekenler ucus isletmedeki kazmalar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
charrteer ~ 7 yıl önce
Sevda hanım tanıdğım en iyi yöneticilerden biriydi, cok zeki ve tecrübeli bir insandı, gitmesine çok üzüldüm Borajet kesinlikle çok büyük bir kayıp verdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
belli nasıl ~ 7 yıl önce
Tanıdığınız Sevda değil Seda cnmm
hamsi ~ 7 yıl önce
Sevda hanımdan bahsetmiş cnmmm seda değil sazan gibi atlama
Hamsi ~ 7 yıl önce
Napiyim sinirden yazdim gectim allah allah :)
Personel ~ 7 yıl önce
Sevda hanım daha excelde 2+2= formulü kurup neden hata veriyor diye şaşıracak kadar zeki ve tecrübelidir. Allah var güzel kadın!
personele ~ 7 yıl önce
vay vay vay bakın kimler var burda:) sen sabaha kadar köle gibi exel yazıyorsun diye sevda hanımın suçu ne ? sen zaten kimseyi çekemiyorsunki sevda hanımı tanıyasın bilesin sevesin . delikanlı kadın delikanlı !! biz ncak burda yazarız böyle ben dahil . ama kimseye çamur atmadan kendinizede bakın yazarken tabii.madem böyle düşünüyorun karşısında niye iki büklümsün her ihtiyacın olduğunda , senide biliyoruz boşver .ondaki kafa hepimizi çarpar böler o da ayrı iş .
007 ~ 7 yıl önce
Ben eski Bjet kabin calisaniydim.Sunuda belirtmek isterim Cikartilmadim,Kovulmadim Başka bir hedefim vardı ayrıldım. Benim için Bu meslek çok ayrı çünkü genç yaşta başlayıp ve severek devam edildiği zaman apayrı. ..Bir insanda olumsuzluk ve hata görmek en kolaydır. Kimse üzerini ortmuyor. Seda hnm ne yazikki cicis olanları, saygısız olanları tercih etti..Çalıştığım yıllar içerisinde hiç KA veya KM rapor etmedim..Aynısı benim içinde oldu.Benim için yazılanlar hep güzeldi. .snr sirket küçülmeye gitti ilk gidenler kim oldu rapor yazanlar Ama Eğitimde KM da rapor yazma hakkına sahiptir. . yazın KA zin hatasını eksiklerini dendi hop langırt. .Hakkında rapor yazılan KA şirkette kaldı ve yine Tablet te oyunlar yüzüne canimm yaaa kuzumm kiyamamm yaa kelimeler nefret ettim bunlardan. .yapmacık adinimi söyle daha iyi. .Amirine yalakalik yapanda yokmu çok. .Neyse şirkette işini düzgün yapana yani rapor almayip sorunu olmayanlara ikramiye verilmiş ekstra para Yine alan sorunlu seda hnm kendi isteği kişiler. .Son gün herseyi teslim etmek için sirkete gittiğimde ilk defa bana gülümsedi oda gidiyorum diye herhalde ilk ve son olarak bir soru sordum neden bana da ikramiye verilmedi Hepsinin cevabi ayni olurdu sanirim.Genel müdür seçti dedi ve ekledi gider ayak kalbini kırmayayim.Konu para değildi. Geldi geçti. .Seda Hnm Yolunuz Açık olsun.. 2012/2014...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ka ~ 7 yıl önce
Çoğunuz Adana'ya gitmeseydi çoktan şutlanmıştı hepimiz biliyoruz bunu çıkarılacaklar baş listedeydiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 7 yıl önce
canim sen oldugun basede kaldin herhalde seni kontrol kabin amiri yapsinlar sirkete bi soyleyiver komiksin :D
Ka ~ 7 yıl önce
Olduğum base de kalıp kalmamam değil olay burda kas kafalı olanların yerine zeki olan arkadaşların şirketten gitmesi :))
km ~ 7 yıl önce
E baksana belli ki sen kalmışsın şu anda kendi zeka seviyeni ortaya koyma bence :) kim gider kim kalır orasını biz bilemeyiz ama şirket içi meseleleri buraya yazınca aklınca kendini çok mu akıllı sanıyorsun ? Herseyi gectim Adana konusunu acman ayri bir durum eger haksiz yere isine son verilen kisilerden bahsetmek istiyorsan o ayri ama isini duzgun yapan sirf isini sevdigi icin base degisikligini kabul eden kisilere ulu orta sacma sapan yorumlar yapman hos degil.
Ka ~ 7 yıl önce
Zeka seviyemle şirket içi meselerin ne alakası var al işte senin zeka seviyen ortada :) Bu arada sırf işini sevdiği için DEĞİL mobbingle işten atılmak istemedikleri için gittiler Adana ya .sözleşmeye aykırı bir şekilde " yazılı bildiri olmaksızın" insanları telefonla arayarak gidin yoksa yönetime isim listesi vericez üstü kapalı gitmezseniz iş akdiniz fesh edilecek demek ..Yanıltmayın yalan yanlış şeylerle;herkes bilsin gerçekleri !!
o değil de ~ 7 yıl önce
Airline - teknik birleşmesi gündemde mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 7 yıl önce
Çalışanlardan ne olur beni kovun diye bağıranlar var ama klavye delikanlılığına gelince bambaşka konuşuyorlar burada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eski ka ~ 7 yıl önce
borajetde çok güzel günlerim oldu o karaladığınız insanların emeklerine hiç mi saygı duymuyorsunuz ? şimdi havacılıktan ayrılmamım isabetli bir karar olduğunu bir kez daha anladım.ne duruyorsunuz begenmiyorsanız çıkın gidin bakın bakalım iş bulabilcekmisiniz.ezikler ordusu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen ~ 7 yıl önce
Zühre senmisin Nekadarda yasalanmmisin??
Hey ~ 7 yıl önce
Borajet mi iz bırakacak Üzerimizde Allahaşkına güldürmeyin insanı komikler sizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000