11 Temmuz 2015, Cumartesi 11:05:58

Borajet'in yenileri filoya dahil oldu

Borajet Havayolları, filosuna yeni Embraer E-195 tipi uçakları dahil etti.
  • borajet i tebrik ediyor, güvenli ve dolu uçuşlar diliyorum
  • lufthansa cityline, alitalia cityliner, klm cityhopper, british airways cityflyer, air france hop!, aircanada express,.... büyük firmalar bölgesel havacılık yapmak için yan firmalarında genelinde embraerleri kullanmaktadır. Borajet ise Thy nın Anadolu Jet adına ve kendi ucusları ile Turkiye'de bölgesel havacılıga başladı ve gelişmeye devam ediyor. Bazı yönetimsel ve maddi sıkıntıların olduğunu bilinmektedir. Technic ve Airlines kismina gerekli altyapı desteği ile genişleyen filoya zamanında destek verilir.
  • Borajeti havayolu olarak saymayan zat suanda 15 tane embraer ucagi olan sirketten bahsediyoruz ve gayet basarili operasyonlar yapiyorlar daha iyisini yapabiliyorsan buyur yap!!!
  • bora jetide gelip haber yapip hava yolu sirketi oldugunu soyleyen insanlara ,basina sasiyrum 15-20 kisiyle senelerce kalkis yapan bir kendini bilmez kaynagi kim tarafindan subvansiye edilir bilmis degilim hala
  • borajet bu ucaklari kiralayacagina ground olan ucaklarini ucursun ,hala havayolu olmaya calısıyor
  • Bora jet hep miniminnacık uçaklar alıyor Bir boeing 737 asla şaşarım
  • Alin size is imkani
  • Bu ucaklar cok keyifli hayirli olsun. Borajet biraz cabuk mu buyudu? Edremit ucusunda free bird ucagi geldi o da iniste kus carpmasi sonucu geri donemedi,ucus iptal oldu. Bir gun onceki ucusta 6 saat rotar ile yapilmis. Sonucta Borajet ile ucamadim ,umit ederim Turk sivil havaciliginda guclu bir oyuncu olarak yer alirlar.
  • borajet Ankara'ya girmesi sizce mümkün mü.Mesela günde 1 olan Antalya seferleürni 2ye her gün 1trabzon bir Antep bir Adana bir Erzurum bir Elazığ seferi açsa bir de anAnadolujet le ortak code share Tokat Amasya Denizli Sinop gibi ufak havaalnanlarına uçsa ve Anadolujet transit imkanı sağlasa süper olır
  • Arkadaslar ben onlarin yerinde olsam A777-4x alirdim,

Borajet Havayolları, yeni nesil Embraer 190 tipi jetlerden oluşan modern filosunu şimdi Embraer 195 tipi yeni model uçaklarla büyütüyor.

Yeni uçaklar, dünyanın önde gelen bölgesel havayollarının tercihi olan ve hızı, sessizliği ve kabin konforuyla Borajet yolcularının da hızla beğenisini kazanan mevcut Embraer 190 uçaklarından daha da geniş, daha uzun ve daha fazla yolcu alabilme kapasitesine sahip.

Yeni Embraer E-195 Tipi jetler bugün Sabiha Gökçen Havalimanı’na vararak Borajet Havayolları’nın filosuna katıldı.

Borajet'in yenileri filoya dahil oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (48)

tebrikler ~ 9 yıl önce
borajet i tebrik ediyor, güvenli ve dolu uçuşlar diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
embraer ~ 9 yıl önce
lufthansa cityline, alitalia cityliner, klm cityhopper, british airways cityflyer, air france hop!, aircanada express,.... büyük firmalar bölgesel havacılık yapmak için yan firmalarında genelinde embraerleri kullanmaktadır. Borajet ise Thy nın Anadolu Jet adına ve kendi ucusları ile Turkiye'de bölgesel havacılıga başladı ve gelişmeye devam ediyor. Bazı yönetimsel ve maddi sıkıntıların olduğunu bilinmektedir. Technic ve Airlines kismina gerekli altyapı desteği ile genişleyen filoya zamanında destek verilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Borajeti havayolu olarak saymayan zat suanda 15 tane embraer ucagi olan sirketten bahsediyoruz ve gayet basarili operasyonlar yapiyorlar daha iyisini yapabiliyorsan buyur yap!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bora jet ~ 9 yıl önce
bora jetide gelip haber yapip hava yolu sirketi oldugunu soyleyen insanlara ,basina sasiyrum 15-20 kisiyle senelerce kalkis yapan bir kendini bilmez kaynagi kim tarafindan subvansiye edilir bilmis degilim hala

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Darıca ~ 9 yıl önce
Bilmeyende olur. Sahibi bir bilim Adam'ı. Sen yorma Kafanı böyle şeylere para ver Uç. Gerisine karışma...
yav he he... ~ 9 yıl önce
Doğru söylüyorsun sen onaylamayınca havayolu şirketi olmuyor hiçbiri.15-20 kişiyle uçuyor uçmuyor bunun kendini bilmezlikle ne alakası var.Kaynağının nereden geldiği de belli gayet buralarda takılıp sağa sola sallayacağına merak ettiğin şeyleri bir yaz araştır.Cehalet had safhada.İnsanlar oradan yıllardır ekmeklerini kazanıyor ya nasıl bir densizlik bu yok havayolu şirketi bile değil falan.. günah be kardeşim ..ayıp..
ocean ~ 9 yıl önce
borajet bu ucaklari kiralayacagina ground olan ucaklarini ucursun ,hala havayolu olmaya calısıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 9 yıl önce
Sen ne kadar çok biliyorsun yahu birader...Merak ettim sen hangi şirkette ne ünvanla çalışıyorsun acaba.Böyle dediğine göre havayolu olmayı başarmış bir şirkettesin herhalde. Zaten doğru söylüyorsun diğer bütün havayolları kurulduğu günden beri tam performans sıfır ground'la yapıyorlar operasyonlarını..
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bora jet hep miniminnacık uçaklar alıyor Bir boeing 737 asla şaşarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oyle kolay degil ~ 9 yıl önce
borajetin olayi kucuk ucakla yani az maliyet az agizrlikla az yolcu. 737 dedigin ucak 190 kisi aliyor sabihansan siirte ,tokata edremite 190 yolcu bulabilecekmisin. bulamazsan bosuna kocaman ucagi tasimis olacaksin... Az dusunun sonra yazin borajet BOLGESEL havacilik yapiyor. sende kendine araba alacagina otobus al daha rahat gezersin istanbulda kardes
Dlr dan elenen tipler ~ 9 yıl önce
Alin size is imkani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tip ~ 9 yıl önce
Senin kim olduğunu ve ne tür sorunların olduğunu biliyoruz. Biraz dürüst olmayı becerebilirsen, bahsettiğin testi bir kaç kez geçip te bu şirketi tercih edenlerden de bahset.
Frequent flyer ~ 9 yıl önce
Bu ucaklar cok keyifli hayirli olsun. Borajet biraz cabuk mu buyudu? Edremit ucusunda free bird ucagi geldi o da iniste kus carpmasi sonucu geri donemedi,ucus iptal oldu. Bir gun onceki ucusta 6 saat rotar ile yapilmis. Sonucta Borajet ile ucamadim ,umit ederim Turk sivil havaciliginda guclu bir oyuncu olarak yer alirlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fatih ~ 9 yıl önce
borajet Ankara'ya girmesi sizce mümkün mü.Mesela günde 1 olan Antalya seferleürni 2ye her gün 1trabzon bir Antep bir Adana bir Erzurum bir Elazığ seferi açsa bir de anAnadolujet le ortak code share Tokat Amasya Denizli Sinop gibi ufak havaalnanlarına uçsa ve Anadolujet transit imkanı sağlasa süper olır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remzi ~ 9 yıl önce
Arkadaslar ben onlarin yerinde olsam A777-4x alirdim,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aaaa ~ 9 yıl önce
yerinde olmaya gerek yok yine alirsin
Kapasite ~ 9 yıl önce
Sende o kapasite var ALABİLİRSİN.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000