13 Ekim 2010, Çarşamba 17:24:02

BORAJET'İ ELEŞTİRDİLER

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Gülçin Güner, 25 yılı geride bırakan ALTİD'in bundan sonraki hedeflerini anlatmak için düzenlediği basın toplantısında Borajet'i eleştirdi.
  • Sayın Hanımefendi ve beyefendilere açıklamaları için teşekkür ederim. Ülkesine hizmet niyetinde olan ve elini taşın altına koyan yatırımcılarını bulundukları katkı için saygıyla selamlıyorum. Ancak benim kafama takılan bir soru var, nezaket gösterilip cevaplanırsa sevinirim. Diğer illlerde olduğu gibi neden Antalyalı turizmcilerimiz de eline konan kuşu kaçırmamak için çaba göstermede cimri davranırlar anlamam. Birçok ilde olduğu gibi neden bilet satma, reklam verme, yolcuların transferi vb. konularıda dahil olmak üzere herşeyi (çok yeni ve bölgesel havacılıkta bir ilk olan) bir havayolu şirketinden beklerler de kendileri bu konuda girişim yapmazlar anlamakta zorlanıyorum. Kazanmak için birazda para harcanması gerekmez mi? Kurnazlık bu...
  • Hanımefendi yorum yapmış eleştiri yapmış, en doğal hakkını kullanmış. Size ne oluyor ki bu kadar saldırı, hakaret, itham ? Şimdi bu bayan mahkemeye başvurup IP' lerinizi çıkarttırsa ve sizden tazminat istese ne yapmayı düşünürsünüz ? İddialarınızı ispat edemezseniz de bayan ayağınızdan ayakkabınıza kadar alsa elinizden ? Size ne Borajeti eleştirmişse ? Sahibi misiniz avukatı mı ? Varsa bir terslik, genel müdürü var, son derecede düzgün ve bilinçli bir beyefendi. Gereğini yapar. Size ne oluyor ? CV' nize mi ek yapacaksınız bu yorumları ? Başvurunuzda "abi bak nası da kolladım sizi" mi diyeceksiniz ? Ayıptır yahu !
  • Yanlış adresdesin bırak bu işleri konuşan konuşsun,hadi sanada herkesede mutluluklar.Sıkma kendini eleştiren eleştirsin.
  • Alışkanlık olmuş bile...Umarım derdine deva bulursun. Bir de 'herşeyi bilirim' der gibi harf vermen , ikramiye , para taransferi vs bahsetmen yok mu ?.. Tam bir acı , sallamaktan başka bir hacetin yok .Buldun bir kapı bari orada doğru dur.
  • Niye Türkiyede her eleştiride mutlaka bir kuyruk açısı aranır yapma be A. sana böyle nöbetçi yorum cevaplama memurluğu yakışmıyor.Kuyruk acısı filan yok olamazda,birde kuyruk acısının manası nedir acaba ?Niye işinize gelmeyince yorumcuları belirli sıfatlarda yaftalıyorsunuz yapmayın yani şimdi sizin orada menfaatiniz olması körü körüne korumakla olmaz doğrularıda görün.Birde ikramiyeyi böyle alamazsınız.İşinizi iyi yapın bırakın yaftalamayı.
  • Senin belli ki BJ'den kuyruk acın var. Demokratik oramda eleştiri ile kuyruk acını karıştırıyor olma sakın (!). Alışkanlık yapar.
  • Burada belli bir borajetciler var ama bu demokratik ortamda yapılan eleştirilere hiç dayanamıyor.Ama bak 12 Eylül'den sonra nasıl güzel bir demokratik ortam sağlandı lütfen sizde eleştirilere katlanın.Mesela parasız eğitim isteyen geç kızımızın nasıl ağzını burnunu kırdılar sizde sakin olun.Bu demokratik ülkede herkes eleştiri yapacak.Borajet sakin bir yaz daha deneyin yazlar,kışlar seneler bitermi?Ama deyinki biz kendi kazandığımızla dönüyoruz bende herkesden özür dilerim.Baba para yolla ile nereye kadar gider.2.Mortgage krizide başladı Amerikada aman dikkat...
  • Borajet çok iyi,İnşallah hep böyle devam eder.Yöneticilerini kutluyorum
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Gülçin Hanım millet hazır bişey demezken akıllı akıllı otur otelcilerin verdiği parayı hem ye hemde millete peşkeş çekmeye devam et,yoksa görüyorsun gelen giden bir laf sokup ipliğine pazara indiriyor!!!
ALTİD Başkanı Gülçün Güner, Yönetim Kurulu Üyeleri Burhan Sili ve Hayriye Argun ile birlikte Green Garden Hotel'de düzenlediği basın toplantısında Alanya Gazipaşa Havaalanı'na sefer düzenleyen tek havayolu şirketi Borajet'in, Ankara ve İstanbul uçuşlarını iptal etmesi ile ilgili olarak "Borajet başlarken yanlış başladı. İletişim ağlarını ve satış örgütünü iyi kuramadı ve biletleri pahalı kaldı. Onlar, bilet fiyatlarını sonradan ucuzlattılar" dedi.
 
Güner, İskandinav pazarından Alanya'ya büyük ilgi olduğunu belirterek, TUI Nordic'in charter uçuşlar için önümüzdeki dönemde Gazipaşa Havaalanı'na uçuşlar planladığını söyledi.
BORAJET'İ ELEŞTİRDİLER

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın Hanımefendi ve beyefendilere açıklamaları için teşekkür ederim. Ülkesine hizmet niyetinde olan ve elini taşın altına koyan yatırımcılarını bulundukları katkı için saygıyla selamlıyorum. Ancak benim kafama takılan bir soru var, nezaket gösterilip cevaplanırsa sevinirim. Diğer illlerde olduğu gibi neden Antalyalı turizmcilerimiz de eline konan kuşu kaçırmamak için çaba göstermede cimri davranırlar anlamam. Birçok ilde olduğu gibi neden bilet satma, reklam verme, yolcuların transferi vb. konularıda dahil olmak üzere herşeyi (çok yeni ve bölgesel havacılıkta bir ilk olan) bir havayolu şirketinden beklerler de kendileri bu konuda girişim yapmazlar anlamakta zorlanıyorum. Kazanmak için birazda para harcanması gerekmez mi? Kurnazlık bu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hanımefendi yorum yapmış eleştiri yapmış, en doğal hakkını kullanmış. Size ne oluyor ki bu kadar saldırı, hakaret, itham ? Şimdi bu bayan mahkemeye başvurup IP' lerinizi çıkarttırsa ve sizden tazminat istese ne yapmayı düşünürsünüz ? İddialarınızı ispat edemezseniz de bayan ayağınızdan ayakkabınıza kadar alsa elinizden ? Size ne Borajeti eleştirmişse ? Sahibi misiniz avukatı mı ? Varsa bir terslik, genel müdürü var, son derecede düzgün ve bilinçli bir beyefendi. Gereğini yapar. Size ne oluyor ? CV' nize mi ek yapacaksınız bu yorumları ? Başvurunuzda "abi bak nası da kolladım sizi" mi diyeceksiniz ? Ayıptır yahu !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yanlış adresdesin bırak bu işleri konuşan konuşsun,hadi sanada herkesede mutluluklar.Sıkma kendini eleştiren eleştirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Alışkanlık olmuş bile...Umarım derdine deva bulursun. Bir de 'herşeyi bilirim' der gibi harf vermen , ikramiye , para taransferi vs bahsetmen yok mu ?.. Tam bir acı , sallamaktan başka bir hacetin yok .Buldun bir kapı bari orada doğru dur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Niye Türkiyede her eleştiride mutlaka bir kuyruk açısı aranır yapma be A. sana böyle nöbetçi yorum cevaplama memurluğu yakışmıyor.Kuyruk acısı filan yok olamazda,birde kuyruk acısının manası nedir acaba ?Niye işinize gelmeyince yorumcuları belirli sıfatlarda yaftalıyorsunuz yapmayın yani şimdi sizin orada menfaatiniz olması körü körüne korumakla olmaz doğrularıda görün.Birde ikramiyeyi böyle alamazsınız.İşinizi iyi yapın bırakın yaftalamayı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Senin belli ki BJ'den kuyruk acın var. Demokratik oramda eleştiri ile kuyruk acını karıştırıyor olma sakın (!). Alışkanlık yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Burada belli bir borajetciler var ama bu demokratik ortamda yapılan eleştirilere hiç dayanamıyor.Ama bak 12 Eylül'den sonra nasıl güzel bir demokratik ortam sağlandı lütfen sizde eleştirilere katlanın.Mesela parasız eğitim isteyen geç kızımızın nasıl ağzını burnunu kırdılar sizde sakin olun.Bu demokratik ülkede herkes eleştiri yapacak.Borajet sakin bir yaz daha deneyin yazlar,kışlar seneler bitermi?Ama deyinki biz kendi kazandığımızla dönüyoruz bende herkesden özür dilerim.Baba para yolla ile nereye kadar gider.2.Mortgage krizide başladı Amerikada aman dikkat...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Borajet çok iyi,İnşallah hep böyle devam eder.Yöneticilerini kutluyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gülçin Hanım millet hazır bişey demezken akıllı akıllı otur otelcilerin verdiği parayı hem ye hemde millete peşkeş çekmeye devam et,yoksa görüyorsun gelen giden bir laf sokup ipliğine pazara indiriyor!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000