08 Ekim 2010, Cuma 14:28:44

BORAJET'E TAZE KAN

Kadrosunu havacılık sektörünün deneyimli isimleriyle güçlendiren Borajet’in yeni transferi uzun yıllar Türk Hava Yolları’nda başarıyla görev yapan Seda Tansu Okumuş oldu.
  • ablam başarılar
  • Öncelikle duruşu ve üslubuyla bana güven veren sn.seda okumuş un bu kadar sevilen biri olduğunu bilmiyordum. okuduğum yorumlardan sonra hiç yanılmadığımı bir kere daha farkettim. hayatıma ışık tuttu.mülakat gününden bugüne bilgisine,görgüsüne,ahlakına,adaletine ve daha bir çok özelliğine hayranım.. iyiki hala sizin gibi yöneticiler var. yolumuz açık olsun... yolunuz açık olsun...
  • YENİ GÖREVİNİN EN AZ TK KADAR BAŞARILI VE GÜZEL GEÇECEĞİNE İNANIYOR VE YOLUN AÇIK OLSUN DİYORUM
  • Başarılarının devamını dılıyorum.....
  • Başarılar diliyorum ablam ...
  • Borajet in kabin hizmetleri müdürü Nur hanımın ayrıldığını bilmiyordum. Kendisi bu sektördeki en hanımefendi, en çalışkan ve en disiplinli yöneticilerden birisidir ve neredeyse 30 yıl uçmuştur. Borajet'in başlangıcından itibaren yaptığı personel sirkülasyonu acaba kimsenin dikkatini çekmiyor mu ? Umarım giden tüm personel haksız ve Borajet ise her zaman haklıdır yoksa bu kadar personel gisiş-çıkışının izahı mümkün değil. Bir personel iyiyse işe alınır ve devam eder. Yok kötüyse zaten işe alınmaz. Herkesin yeri doldurulabilir ama Borajet birgün alacak yeni personel bulamayacak gibime geliyor.
  • tk dan gidip özel sektörde genel müd yrdcılığı yapanlar var bilginize..
  • Tk dan gelenler ozel soktore uygun olmuyor ozel havacilk cok farkli ben dogru bir karar olarak gormuyorum kendilerini dev aynasinda goruyorlar ama sonuc husran oluyor. Borajete hayirli olsun kadro bos tabi onlarda biliyor ne yapsinlar.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Seda Hanım TK senin kıymetini bilemedi. Borajet'te hakettiğin yerde ve sevdiğin işi yapıyor olacaksın.. Başarılı olacağına yürekten inanıyorum..

Türk Hava Yolları’nda bir dönem Kabin Eğitim Müdürü olarak görev yapan Seda Tansu Okumuş, Borajet’teki yeni görevine başladı. Borajet’in yeni Kabin Hizmetleri Başkanı Seda Tansu Okumuş, uzun yıllar havacılık sektöründe çeşitli pozisyonlarda görev aldı.

Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği mezunu olan Okumuş, 1993-2010 yılları arasında Türk Hava Yolları’nda görev yaptı.

 THY’deki çalışma hayatına kabin memuru olarak başlayan, sonrasında Uçuş İşletme bölümünün birçok bölümünde görev alan Okumuş, 2003-2007 yılları arasında  THY’de Kabin Eğitim Müdürü olarak görev aldı.

1 Ekim’de Türk Hava Yolları’ndan ayrılan Seda Tansu Okumuş, 4 Ekim’den itibaren Borajet’te Kabin Hizmetleri Başkanı olarak yeni görevine başladı.

BORAJET'E TAZE KAN

Yorumlar Tüm Yorumlar (59)

eski bir dost ~ 8 yıl önce
ablam başarılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Öncelikle duruşu ve üslubuyla bana güven veren sn.seda okumuş un bu kadar sevilen biri olduğunu bilmiyordum. okuduğum yorumlardan sonra hiç yanılmadığımı bir kere daha farkettim. hayatıma ışık tuttu.mülakat gününden bugüne bilgisine,görgüsüne,ahlakına,adaletine ve daha bir çok özelliğine hayranım.. iyiki hala sizin gibi yöneticiler var. yolumuz açık olsun... yolunuz açık olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
YENİ GÖREVİNİN EN AZ TK KADAR BAŞARILI VE GÜZEL GEÇECEĞİNE İNANIYOR VE YOLUN AÇIK OLSUN DİYORUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Başarılarının devamını dılıyorum.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Başarılar diliyorum ablam ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Borajet in kabin hizmetleri müdürü Nur hanımın ayrıldığını bilmiyordum. Kendisi bu sektördeki en hanımefendi, en çalışkan ve en disiplinli yöneticilerden birisidir ve neredeyse 30 yıl uçmuştur. Borajet'in başlangıcından itibaren yaptığı personel sirkülasyonu acaba kimsenin dikkatini çekmiyor mu ? Umarım giden tüm personel haksız ve Borajet ise her zaman haklıdır yoksa bu kadar personel gisiş-çıkışının izahı mümkün değil. Bir personel iyiyse işe alınır ve devam eder. Yok kötüyse zaten işe alınmaz. Herkesin yeri doldurulabilir ama Borajet birgün alacak yeni personel bulamayacak gibime geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tk dan gidip özel sektörde genel müd yrdcılığı yapanlar var bilginize..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tk dan gelenler ozel soktore uygun olmuyor ozel havacilk cok farkli ben dogru bir karar olarak gormuyorum kendilerini dev aynasinda goruyorlar ama sonuc husran oluyor. Borajete hayirli olsun kadro bos tabi onlarda biliyor ne yapsinlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Seda Hanım TK senin kıymetini bilemedi. Borajet'te hakettiğin yerde ve sevdiğin işi yapıyor olacaksın.. Başarılı olacağına yürekten inanıyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000