23 Temmuz 2010, Cuma 15:29:42

BORAJET'E PİYANGO GİBİ HABER

Türkiye’nin tek bölgesel havayolu taşımacılığı yapan şirketi Borajet, Atatürk Havalimanı’ndan Edremit uçuşları için izin aldı.
  • sonunda basardi helal olsun yolun acik olsun Borajet uculmayan meydanlari bos birakmayacak tskler Borajet TC-JGA ucuyorum.com üyesi Sevgiler Saygilar
  • Allah yolunuzu açık etsin, sizin başarınızı hazmedemeyenleri daha da kıskandıracak başarılara imza atmanız dileklerimle...
  • Atatürk Havalanına gelmesi bizim gibi AHL'ye yakın yaşayanlar içim güzel haber. Borajet'in uçaklarıyla 2 kez uçtum. İniş ve kalkışta biraz fazla sarsıntı var. Check in meselesini de daha oturtamadılar. Her şey elle yapılıyor. Ama havalandıktan sonra pek sorun yok. Bir de ev yapımı gibi duran poğaçalarına bayıldım.

Atatürk Havalimanı’ndaki yoğunluk yüzünden operasyon merkezini Sabiha Gökçen Havalimanı’nda kuran Borajet, Avrupa yakasından ilk uçuşunu yapacak.

Uzun süredir Atatürk Havalimanı’ndan uçuşlar yapabilmek için görüşmelerini sürdüren Borajet, Balıkesir Körfez Havaalanı’na uçmak için Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nden onay aldı.

Özellikle yaz döneminde yoğun talep gören İstanbul-Edremit uçuşlarını ATR-72 tipi uçaklarla yapacak şirket, ilk uçuşunu bugün saat 23:00’te gerçekleştirecek.

İstanbul-Edremit uçuşlarının bilet fiyatları ise 110 TL’den başlayacak.

Filosunda 3 adet ATR 72 tipi uçak bulunan Borajet, dördüncü uçağını da bu gece getirdi.
 

BORAJET'E PİYANGO GİBİ HABER

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
sonunda basardi helal olsun yolun acik olsun Borajet uculmayan meydanlari bos birakmayacak tskler Borajet TC-JGA ucuyorum.com üyesi Sevgiler Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Allah yolunuzu açık etsin, sizin başarınızı hazmedemeyenleri daha da kıskandıracak başarılara imza atmanız dileklerimle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Atatürk Havalanına gelmesi bizim gibi AHL'ye yakın yaşayanlar içim güzel haber. Borajet'in uçaklarıyla 2 kez uçtum. İniş ve kalkışta biraz fazla sarsıntı var. Check in meselesini de daha oturtamadılar. Her şey elle yapılıyor. Ama havalandıktan sonra pek sorun yok. Bir de ev yapımı gibi duran poğaçalarına bayıldım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000