19 Ekim 2010, Salı 08:46:22

Borajet'e doluluk oranı garantisi

Şanlıurfa'dan Kıbrıs ve Ankara gibi bir çok şehire direkt uçuş yapan Borajet'in koltukların yüzde 50'si Vilayet, Ticaret Odası ve Ticaret Borsası tarafından karşılanacak...
  • ben çook yüzde 20 yüzde 30 dolulukla uçtum iç hatlarda (özellikle kışın). thy bunlardan zarar etmiyor mu? Ancak havuzun içine girince kar-zarar dengeleniyor. Benzerini sivil havacılık yapsın... "Bu hatlara uçacaksan, buralara da en az şu sıklıkta uçacaksın" demeli. Öte yandan vergisini ıvır zıvırını da yürürlükteki kalkınmada öncelikli iller kapsamında indirim yapmalı. Sosyal devlet böyle olur.
  • Bu iş olabilemez aybalam, rekabet hukukuna aykırıdır bu gibi teşvikler ve sübvansiyonlar, yanlış hesap Bağdat'tan döner.
  • dikatinizi çekerim sözleşme iç hatlar için deyil bora jet in iç -hatlar uçuşu şanlıurfa daki uçuşlar yani % 75-80 dolulukla uçuyor dışhatlarda yeni açılacak halep şam erbil hatları için bu açıklama
  • Adamın canını sıkmatın , Kimin parası ile kime doluluk garantisi veriyorsunuz. Dolmadığı zamanlardaki koltukların parasını bu arkadaşlar ceplerinden maaşından ödeyecek ise ödesinler, Onun haricinde ticaret odasındaki para bilmem nerdeki kurumdaki parayı bu şekilde bir şey için kullanmanız utanç verici. milletten ldığınız vergilerle millete artistik yapın. Ben bu devlet ne zaman adam olacak anlamıyorum. Borajete lafımız yok ama madem doluluk yakalayamıyacak başka destination bulsun kardeşim. Halkımın ödediği vergiyi yiyecek. Kaç para biliyormusun ticaret oda aidatı. Kaç para biliyormusun ticaret sicil ilanı. Yazık.. bizim cebimizden çıkıyor.
  • kıbrıs-şanlıurfada sadece kabın ekıbı ucar. ankara-urfada nispeten belki biraz %50 yakalar. istanbu-urfa en az %70 doluluk oranını yakalr.

Geçtiğimiz hafta İl Genel Meclisi'nde gündeme gelen ve Borajet'in dış hatlardaki Şanlıurfa'dan gidiş tek yön uçuşlarda %50 doluluk garantisi verilmesi kararlaştırıldı.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, Şanlıurfa Ticaret Borsası ve Şanlıurfa Valiliği ile Borajet firması arasında bir protokol yapılması planlandı. Yapılacak protokol ile Dış Hatlardaki tek yön uçuşlarda %50 doluluk garantisi verildi. Uçağın %50 oranında dolmamsı durumunda ortaya çıkacak maddi açık Valilik, Ticaret Borsası ve Ticaret Odası tarafından eşit olarak finanse edilecek.

İl Genel Meclisi 5. birleşim toplantısında görüşülen karar "Şanlıurfa'nın ticari hayatına, turizmine ve tanıtımına olumlu katkılar sunacağı bu proje için Vali Nuri Okutan'a protokol yapma yetkisi verilmesine" denilerek kabul edildi.

 

Borajet'e doluluk oranı garantisi

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
ben çook yüzde 20 yüzde 30 dolulukla uçtum iç hatlarda (özellikle kışın). thy bunlardan zarar etmiyor mu? Ancak havuzun içine girince kar-zarar dengeleniyor. Benzerini sivil havacılık yapsın... "Bu hatlara uçacaksan, buralara da en az şu sıklıkta uçacaksın" demeli. Öte yandan vergisini ıvır zıvırını da yürürlükteki kalkınmada öncelikli iller kapsamında indirim yapmalı. Sosyal devlet böyle olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu iş olabilemez aybalam, rekabet hukukuna aykırıdır bu gibi teşvikler ve sübvansiyonlar, yanlış hesap Bağdat'tan döner.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
dikatinizi çekerim sözleşme iç hatlar için deyil bora jet in iç -hatlar uçuşu şanlıurfa daki uçuşlar yani % 75-80 dolulukla uçuyor dışhatlarda yeni açılacak halep şam erbil hatları için bu açıklama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Adamın canını sıkmatın , Kimin parası ile kime doluluk garantisi veriyorsunuz. Dolmadığı zamanlardaki koltukların parasını bu arkadaşlar ceplerinden maaşından ödeyecek ise ödesinler, Onun haricinde ticaret odasındaki para bilmem nerdeki kurumdaki parayı bu şekilde bir şey için kullanmanız utanç verici. milletten ldığınız vergilerle millete artistik yapın. Ben bu devlet ne zaman adam olacak anlamıyorum. Borajete lafımız yok ama madem doluluk yakalayamıyacak başka destination bulsun kardeşim. Halkımın ödediği vergiyi yiyecek. Kaç para biliyormusun ticaret oda aidatı. Kaç para biliyormusun ticaret sicil ilanı. Yazık.. bizim cebimizden çıkıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kıbrıs-şanlıurfada sadece kabın ekıbı ucar. ankara-urfada nispeten belki biraz %50 yakalar. istanbu-urfa en az %70 doluluk oranını yakalr.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000