09 Temmuz 2010, Cuma 12:36:17

BORAJET YER HİZMETLERİ ONAY ALDI

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü internet sitesinde yer alan habere göre "Bölgesel Havacılık" yapacak olan BoraJet firmasının B grubu yer hizmetleri çalışma ruhsatı aldığını açıkladı.
  • Boeing, Airbus gibi uçaklara büyük gelen ülkemde inşallah Borajet hakettiği yere gelir.
  • bu yorumları görenler zannedecekki adamlar "hilal-i ahmere" çalışıyor.yahu adam uçağın koltuk sayısının %30 unu duldurduğu anda sizin sıraladığınız tüm giderler karşılanıyor.ha "bunuda beceremiyor"diyorsanız bıraksın bu işleri "pazarda limon satsın".
  • Vallahi doğru birde aman bilet fiyatlarını düşürün derler,gerçekten bu iş yapılacak iş değil birde pax.tax'lar var.
  • Vallaha güzel yazmış arkadaş. o kadar ödenmesi gereken ücret varken nasıl para kazanıyorlar ben halen şaşıyorum bu işe.
  • Şöyle ilk yorum ne güzel istihdam sağlıyor diyorsunuz,ama kışın bu insanlar işlerini kaybedince vah vah diyorsunuz.Şimdi bu şekilde bu şirket para kazanamaz uçak adeti belli, koltuk sayısı belli,kazanç belli ama gider bir felaket kiralar(hangar),değişik basedeki mürettebat otel ücretleri,harcırahlar,yüksek maaşlar,intikal uçuşları,havalanlarındaki adım atsan ödediğin garip ücretler apron kartı,apron plakası vb.ücretler,yakıt,handling,catering,telekominikasyon,transportation ,kurs yenileme ücretleri,vakti gelince uçakların a.b,c hatta d.checkleri,euro control,vergi,ssk ödemeleri ve bu şirketin 2. senesi bitiyor.Allah Borajete ve diğer tüm havayolu şirketlerine güç versin.
  • Birde Gazipaşa için uçuş izni alabilirse daha dogrusu izin verebilirlerse iyi olacak, Gazipaşa'nın önündeki engelleri kaldırın artık!!!

Ticari Hava Taşıma İşletmeciliği yapmak üzere Ulaştırma Bakanlığı'ndan 22 Nisan 2010 tarihinde işletme ruhsatı alan Borajet, Siirt ve Balıkesir Körfez havalanlarında kendi  yer hizmetlerini yapmak üzere  07/07/2010 tarihinde çalışma ruhsatı onayı aldı.

Dünya genelinde havacılık sektöründeki daralma yer hizmetleri sektörüne de yansırken ülkemizde yer hizmetleri sektörü 2010 yılında da büyümeye devam etti. Yer hizmetleri sektörüne yeni kuruluşlarla birlikte  Bora jet kendi hizmetlerini vermek amacıyla B  grubu  çalışma ruhsatı alarak yer hizmetleri veren kuruluşlara  dahil oldu.

Bora Jet Havacılık Taşımacılık Uçak Bakım Onarım ve Ticaret A.Ş. yolcu trafik, yük kontrolü ve haberleşme, ramp, uçuş operasyon ile uçak hat bakım hizmetleri vermek amacıyla Tokat Havalanında yer hizmetleri çalışma ruhsatı almıştı.  Siirt ve Balıkesir Körfez havalanlarında B grubu iç hat çalışma ruhsatı işlemlerini tamamladı.

Atıl havaalanlarının hizmete açılması ve sivil havacılıkta yaşanan gelişmeler ile yer hizmeti sektörü 2010 yılında da yükselişini sürdürdü. Yer hizmetleri kuruluşlarının havaalanlarında faaliyet göstermek üzere Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'ne yaptığı başvurular neticesinde 2010 yılı Haziran ayı sonunda hizmet türü bazında toplam 80 adet ön izin verildi.

Ön izin sürecini tamamlayan kuruluşlara ise, yolcu trafik, temsil, yük kontrolü ve haberleşme, ramp, uçak hat bakım, uçuş operasyon, ulaşım, ikram servis gözetim ve yönetim ile uçak özel güvenlik hizmet ve denetimi gibi yer hizmeti türlerinde 36 adet Çalışma Ruhsatı verildi.

Yolcu trafik, temsil, yük kontrolü ve haberleşme, ramp, uçak hat bakım, uçuş operasyon, ulaşım, ikram servis gözetim ve yönetim ile uçak özel güvenlik hizmet ve denetimi gibi türlerden oluşan yer hizmetlerinde faaliyet gösteren A, B ve C grubu çalışma ruhsatına sahip kuruluş sayısı 41'e, toplam çalışma ruhsatı sayısı da 684'e ulaştı.

BORAJET YER HİZMETLERİ ONAY ALDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
Boeing, Airbus gibi uçaklara büyük gelen ülkemde inşallah Borajet hakettiği yere gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu yorumları görenler zannedecekki adamlar "hilal-i ahmere" çalışıyor.yahu adam uçağın koltuk sayısının %30 unu duldurduğu anda sizin sıraladığınız tüm giderler karşılanıyor.ha "bunuda beceremiyor"diyorsanız bıraksın bu işleri "pazarda limon satsın".

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Vallahi doğru birde aman bilet fiyatlarını düşürün derler,gerçekten bu iş yapılacak iş değil birde pax.tax'lar var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Vallaha güzel yazmış arkadaş. o kadar ödenmesi gereken ücret varken nasıl para kazanıyorlar ben halen şaşıyorum bu işe.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şöyle ilk yorum ne güzel istihdam sağlıyor diyorsunuz,ama kışın bu insanlar işlerini kaybedince vah vah diyorsunuz.Şimdi bu şekilde bu şirket para kazanamaz uçak adeti belli, koltuk sayısı belli,kazanç belli ama gider bir felaket kiralar(hangar),değişik basedeki mürettebat otel ücretleri,harcırahlar,yüksek maaşlar,intikal uçuşları,havalanlarındaki adım atsan ödediğin garip ücretler apron kartı,apron plakası vb.ücretler,yakıt,handling,catering,telekominikasyon,transportation ,kurs yenileme ücretleri,vakti gelince uçakların a.b,c hatta d.checkleri,euro control,vergi,ssk ödemeleri ve bu şirketin 2. senesi bitiyor.Allah Borajete ve diğer tüm havayolu şirketlerine güç versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Birde Gazipaşa için uçuş izni alabilirse daha dogrusu izin verebilirlerse iyi olacak, Gazipaşa'nın önündeki engelleri kaldırın artık!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000