15 Ağustos 2012, Çarşamba 09:20:52

BORAJET YENİDEN SİVAS'TA

Borajet, 04 Eylül 2012 tarihinden itibaren Ankara-Sivas karşılıklı seferlerine yeniden başlıyor.
  • tokat ta işadamıyım ama tokat tan uçmuyorum. sivas a gidiyorum saatleri daha iyi ve fiyatları daha makul. tokat tan uçmak istediğinde otobüs firmasından bilet almak zorunda kalıyoruz. bu uygulama sanırım başka bir ilde yoktur. fiyatları yanlışmı söylüyorlar bilmiyorum ama hep yüksek, kendi otobüs biletlerini satmaya çalışıyorlar.
  • tokatta oturuyorum 15- 20 günde bir uçuyorum, hep sivası kullanoyorum, 1 kez samsundan uçtum. tokata sefer günleri iyi olsa ve saatleri makul olsa niye tokattan uçmayalım ki?
  • Yolcunun en çok olacağı hafta sonuna sefer koy, bir de Anadolujet ve THY nin Sİvasa yaptığı promosyon kıyaklarını yap bak bakalım doluluk ne oluyor.
  • erzincannada bekleriz
  • Tokat a bu doluluk oranıyla zaten uçmak hata. Kadir bey ne zaman Tokat ın uçuşunu durduracak , ne kadar zararı çekebilecekler bilemiyorum.
  • kadir bey tokat a bir şans ver.. yanlış olmasın....
  • tokat üvey evlat mı

Ankara-Sivas arasında karşılıklı tarifeli uçuşlar düzenleyen ve yaz tarifesi nedeniyle seferlerine ara veren Borajet Havayolları, 4 Eylül 2012 tarihinden itibaren Salı, Perşembe, Cumartesi, olmak üzere haftanın 3 günü uçuşlar düzenleyerek seferlerine kaldığı yerden devam edecek.

BORAJET YENİDEN SİVAS'TA

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

uçakmı otobüsmü? ~ 12 yıl önce
tokat ta işadamıyım ama tokat tan uçmuyorum. sivas a gidiyorum saatleri daha iyi ve fiyatları daha makul. tokat tan uçmak istediğinde otobüs firmasından bilet almak zorunda kalıyoruz. bu uygulama sanırım başka bir ilde yoktur. fiyatları yanlışmı söylüyorlar bilmiyorum ama hep yüksek, kendi otobüs biletlerini satmaya çalışıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
murat ~ 12 yıl önce
tokatta oturuyorum 15- 20 günde bir uçuyorum, hep sivası kullanoyorum, 1 kez samsundan uçtum. tokata sefer günleri iyi olsa ve saatleri makul olsa niye tokattan uçmayalım ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öncekilere say ~ 12 yıl önce
Yolcunun en çok olacağı hafta sonuna sefer koy, bir de Anadolujet ve THY nin Sİvasa yaptığı promosyon kıyaklarını yap bak bakalım doluluk ne oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2434 ~ 12 yıl önce
erzincannada bekleriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Tokat a bu doluluk oranıyla zaten uçmak hata. Kadir bey ne zaman Tokat ın uçuşunu durduracak , ne kadar zararı çekebilecekler bilemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tokat lı ~ 12 yıl önce
kadir bey tokat a bir şans ver.. yanlış olmasın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tokatlı ~ 12 yıl önce
tokat üvey evlat mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000