12 Aralık 2010, Pazar 10:41:37

BORAJET YENİDEN BAŞLIYOR

Türkiye'yi turboprop uçaklarla tanıştıran Borajet, Siirt uçuşlarını yeniden başlatma kararı aldı.
  • şirket içhatlar seferine bir sene olmadan tüm havalimanlarına kazasız belasız uçtular çok şükür.döndüler dolaştılar başları döndü sanırım ne hikmetse tekrar başa geri döndüler.
  • daha once yaptigim bir cagriyi yineleyeyim: ankara kent merkezine yaklasik 30 km uzakliktaki esb yerine, borajet kentin gobeginde kalan etimesgut'u kullanabilir. bolgesel havacilik icin ideal; zaten hem kkk hem de hvkk'nin tum pervaneli ucaklari burayi kullaniyor. kent merkzeinden alana yaklasik 5 km ve ana arterler uzerinde olmasi nedeniyle de ulasim son derece kolay.
  • Değerli arkadaşlar, Kadir Peker bu işlerden anlayan adamdır. Sinirlidir ama kalbi temizdir. Sinirli oluş sebebi ise mükemmelliyetçiliğinde yatar, hatayı kolay kabullenmez. Ofislerine gidin bakın, personele giydirdiği üniformaya, uçakların içine, şirketin durumuna bir bakın, her şeyi pırıl pırıl göreceksiniz. Sonuçta önemli bir yatırımcıyı uzun çabalar sonucu ikna ederek ülkemize istihdam sağladı. Kazanır veya kaybeder, sonuçta bu herkesten önce kendisini ilgilendirir çünkü yatırımcısına hesap veren kendisidir. Bırakın şirket yerine otursun ve kazasız belasız uçsun. Borajet büyüdüğünde buralarda rumuz arkasına saklanıp eleştiride bulunan birçok kişi belki de orada çalışmaya başlayacak ve ekmek parası kazanacaktır. Biraz yapıcı olun. EA
  • Borajet urfa da buyuk organizasyon yapiyor kibris maliye bakani miletvekilleri kibris basini ve kibris devlet erkani Urfada urfa adina cok tesekkurler
  • inşallah istikrarlı bir şekilde devam eder. böyle haberleri okudukça havacılık camiasında çalışan arkadaşlarımız adına da sevınıyorum...
  • HOCAM BÖYLE GÜZEL BİR GİRİŞİMİ DESTEKLEYECEK YERDE KÖSTEKLEMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ. BORAJET TÜRİYEDE BİR İLKİ YAPTI, BÖLGESEL HAVACILIĞI BAŞLATTI, GİDİLMEYEN YERLERE GİTTİ, LÜTFEN İYİ YÖNLERİ GÖRÜN BİRAZ. ADAMLAR İLK BAŞLARDA ZARARINA UÇTULAR.
  • Bu Borajetin ne yaptigini anlayan varsa beri gelsin ac-kapa musluk gibi oldu.Hic istikrar yok
  • boraceti charles de gaulle e de bekleriz.
  • thy de başlıyor
  • gokeceadayada bekleriz

Bölgesel uçuşlarla Türkiye'nin birçok ilini birbirine bağlayan Borajet, kısa bir süre önce durdurduğu Siirt uçuşlarını yeniden başlatıyor.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; Borajet Yönetimi, Ankara-Siirt uçuşlarına 14 Aralık'tan itibaren başlayacak. Buna göre Borajet, haftada salı ve cuma günleri karşılıklı olarak bir sefer düzenleyerek Siirt'i başkente bağlayacak.

Borajet Genel Müdürü Kadir Peker, daha önce yaptığı açıklamada; Zonguldak, Kastamonu, Edremit, Siirt ve Ağrı gibi Türkiye'nin pek çok yerinde kısa pist bulunduğuna dikkat çekerek, bu pistlere en uygun uçakların kendi filolarında bulunan ATR-72-500 tipi pervaneli uçaklar olduğunu belirtmişti.

©AirportHaber.com ÖZEL

BORAJET YENİDEN BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
şirket içhatlar seferine bir sene olmadan tüm havalimanlarına kazasız belasız uçtular çok şükür.döndüler dolaştılar başları döndü sanırım ne hikmetse tekrar başa geri döndüler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
daha once yaptigim bir cagriyi yineleyeyim: ankara kent merkezine yaklasik 30 km uzakliktaki esb yerine, borajet kentin gobeginde kalan etimesgut'u kullanabilir. bolgesel havacilik icin ideal; zaten hem kkk hem de hvkk'nin tum pervaneli ucaklari burayi kullaniyor. kent merkzeinden alana yaklasik 5 km ve ana arterler uzerinde olmasi nedeniyle de ulasim son derece kolay.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Değerli arkadaşlar, Kadir Peker bu işlerden anlayan adamdır. Sinirlidir ama kalbi temizdir. Sinirli oluş sebebi ise mükemmelliyetçiliğinde yatar, hatayı kolay kabullenmez. Ofislerine gidin bakın, personele giydirdiği üniformaya, uçakların içine, şirketin durumuna bir bakın, her şeyi pırıl pırıl göreceksiniz. Sonuçta önemli bir yatırımcıyı uzun çabalar sonucu ikna ederek ülkemize istihdam sağladı. Kazanır veya kaybeder, sonuçta bu herkesten önce kendisini ilgilendirir çünkü yatırımcısına hesap veren kendisidir. Bırakın şirket yerine otursun ve kazasız belasız uçsun. Borajet büyüdüğünde buralarda rumuz arkasına saklanıp eleştiride bulunan birçok kişi belki de orada çalışmaya başlayacak ve ekmek parası kazanacaktır. Biraz yapıcı olun. EA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Borajet urfa da buyuk organizasyon yapiyor kibris maliye bakani miletvekilleri kibris basini ve kibris devlet erkani Urfada urfa adina cok tesekkurler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
inşallah istikrarlı bir şekilde devam eder. böyle haberleri okudukça havacılık camiasında çalışan arkadaşlarımız adına da sevınıyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
HOCAM BÖYLE GÜZEL BİR GİRİŞİMİ DESTEKLEYECEK YERDE KÖSTEKLEMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ. BORAJET TÜRİYEDE BİR İLKİ YAPTI, BÖLGESEL HAVACILIĞI BAŞLATTI, GİDİLMEYEN YERLERE GİTTİ, LÜTFEN İYİ YÖNLERİ GÖRÜN BİRAZ. ADAMLAR İLK BAŞLARDA ZARARINA UÇTULAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu Borajetin ne yaptigini anlayan varsa beri gelsin ac-kapa musluk gibi oldu.Hic istikrar yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
boraceti charles de gaulle e de bekleriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy de başlıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
gokeceadayada bekleriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000