23 Aralık 2011, Cuma 11:10:42

BORAJET YENİ UÇAĞINI BUGÜN GETİRİYOR…

BORAJET YENİ UÇAĞINI BUGÜN GETİRİYOR…
  • Vatanımıza bir kuş daha giriş yaptı,
  • Dash 8q400 kisa pistlere inemiyor mu ? ATR in maliyetinin dusuk olmasi ve ekonomik olduguna katiliyorum. Bu arada biliyorsaniz yanitlarsaniz sevinirim. Dash 8q400 un operasyonel masrafi ATR ye kiyaslayinca asiri bir fark yok diye biliyorum. Borajetin tercihinde Italyanin Kanada dan daha yakin olmasida rol oynamistir malum yedek parca bakim vb. seyler cok daha rahat saglanabilir.
  • ATR almalarının sebebi hem maaliyeti çok çok düşük ve ekonomik olması hem de çok kısa pistlere rahat inebiliyor olması. Bombardier Dash ile kıyaslanamaz bile.
  • Bombardier dash 8q400 ATR72-500 e gore daha fazla operasyonel masrafi olan bir ucak bu yuzden ATR tercih edilmistir diye dusunuyorum. Bombardier hizli gidiyor ama Atrden daha fazla yakit harciyor. operasyonel maliyetlerden dolayi tercih bu yonde yapilmis olabilir.
  • hayırlı uçuşlar dileriz..... amma velakin tokat a hergün ist. direk ve her gün ankara isteriz....... tokat a yapılan haksızlık telafi edilsin..........
  • TC-YAF hayırlı olsun havacılık camiasına lakin şu an filodaki 4'den 1'i cuma ve pazar hariç SAW'da sürekli yatıda...kalan 3'ü içinse sürekli aktif olan 2 tane.bazı günler 3. atr esenboğa'dan havalanıyor. durum böyleyken TC-YAF'ın gelişini anlamak zor...
  • Demek Borajet de Fransiz ucagi kullaniyormus. Kimi boykot edecegiz biz simdi? Fransizlar üstün irk ve kültürdür. Onlari dinleyelim.
  • Degerli BORA JET personeli ve sevgili kadir agbeyim,sizleri başarılarınızdan dolayı tebrik eder kazasız belasız uçuşlar dilerim.Hayırlı olsunKoreli Kaptan
  • Kadir kardeşim hayırlı uğurlu olsun, emniyetli uçuşlar, başarılarınızın devamını dilerim. Osman CİĞERİM
  • gerçekten tebrik ediyorum. Başladıklarında işleri çok, fazla yaşayamayabilirler demiştim fakat AJET ile yaptıkları iş birliği ve bu tarz yeni uçak atılımları gösteriyorki piyasada kalıcı olacaklar. birde rakip gelse bunlara, işte o zaman halk faydalanmaya başlar.
Türkiye’nin tek bölgesel havayolu şirketi olan BoraJet Havayolları mülkiyeti kendisine ait yeni bir uçak daha getiriyor. Borajet Havayolları Genel Müdürü Kadir Peker uçağı teslim aldı. AirportHaber bu heyecana dakika dakika eşlik ediyor.

Borajet Havayolları’nın filosuna katacağı 5’nci uçağın haberini havacılık sektörü AirportHaber’den öğrenmişti. AirportHaber, Borajet Havayolları filosuna katılacak olan TC-YAF tescilli uçağın teslim törenine Fransa’nın Toulouse şehrinde şahitlik etti. Borajet'in yeni uçağına Erol adı verildi.

Yeni koltuk tasarımı ile göz kamaştıran Borajet Havayolları’nın ATR72-500 tipi uçağı 66 koltuk sayısını 70 koltuğa çıkardı. Yeni koltuk tasarımı ile uçak 380 kilo daha hafifledi.

Toulouse’da AirportHaber’e konuşan Borajet Havayolları Genel Müdürü Kadir Peker; “Ulaştırma Bakanımızın bölgesel havacılığa verdiği önemi biliyoruz. Bu bağlamda biz verdiğimiz sözleri tutuyoruz ve uçulmayan her meydana uçmak için çaba sarf ediyoruz. Meydanlarda ekipman sıkıntısı çekmemize rağmen bu ekipmanları şirket olarak kendimiz alıyoruz. Umarım Türkiye bu hizmetin ne anlama geldiğini anlar” şeklinde konuştu.

Bugün Türkiye’ye uçmak üzere Toulouse’den havalanacak olan Borajet Havayolları’nın yeni kuşu öğleden sonra Türk semalarında olacak.

AirportHaber bu uçuşta BoraJet uçağında olacak.









BORAJET YENİ UÇAĞINI BUGÜN GETİRİYOR…

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 12 yıl önce
Vatanımıza bir kuş daha giriş yaptı,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Dash 8q400 kisa pistlere inemiyor mu ? ATR in maliyetinin dusuk olmasi ve ekonomik olduguna katiliyorum. Bu arada biliyorsaniz yanitlarsaniz sevinirim. Dash 8q400 un operasyonel masrafi ATR ye kiyaslayinca asiri bir fark yok diye biliyorum. Borajetin tercihinde Italyanin Kanada dan daha yakin olmasida rol oynamistir malum yedek parca bakim vb. seyler cok daha rahat saglanabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ATR almalarının sebebi hem maaliyeti çok çok düşük ve ekonomik olması hem de çok kısa pistlere rahat inebiliyor olması. Bombardier Dash ile kıyaslanamaz bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bombardier dash 8q400 ATR72-500 e gore daha fazla operasyonel masrafi olan bir ucak bu yuzden ATR tercih edilmistir diye dusunuyorum. Bombardier hizli gidiyor ama Atrden daha fazla yakit harciyor. operasyonel maliyetlerden dolayi tercih bu yonde yapilmis olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hayırlı uçuşlar dileriz..... amma velakin tokat a hergün ist. direk ve her gün ankara isteriz....... tokat a yapılan haksızlık telafi edilsin..........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TC-YAF hayırlı olsun havacılık camiasına lakin şu an filodaki 4'den 1'i cuma ve pazar hariç SAW'da sürekli yatıda...kalan 3'ü içinse sürekli aktif olan 2 tane.bazı günler 3. atr esenboğa'dan havalanıyor. durum böyleyken TC-YAF'ın gelişini anlamak zor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Demek Borajet de Fransiz ucagi kullaniyormus. Kimi boykot edecegiz biz simdi? Fransizlar üstün irk ve kültürdür. Onlari dinleyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Degerli BORA JET personeli ve sevgili kadir agbeyim,sizleri başarılarınızdan dolayı tebrik eder kazasız belasız uçuşlar dilerim.Hayırlı olsunKoreli Kaptan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kadir kardeşim hayırlı uğurlu olsun, emniyetli uçuşlar, başarılarınızın devamını dilerim. Osman CİĞERİM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
gerçekten tebrik ediyorum. Başladıklarında işleri çok, fazla yaşayamayabilirler demiştim fakat AJET ile yaptıkları iş birliği ve bu tarz yeni uçak atılımları gösteriyorki piyasada kalıcı olacaklar. birde rakip gelse bunlara, işte o zaman halk faydalanmaya başlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000