27 Aralık 2013, Cuma 16:23:50

BORAJET UŞAK HAVALİMANI'NI AÇIYOR!

Uzun süredir uçuş yapılmayan Uşak Havalimanı, 10 Ocak 2014 günü yeniden uçuş seferlerine açılıyor.
  • Zafer Bolgesel hava limani acildi her ile esit mesafede bolgesel olarak destek verilsede thy yaninda farkli firmalar ve farkli illere farkli zamanlarda hizmet alsak dogru olmazmi ( bakin pegasus gitti bu yoremize zarardir) saygilar.
  • Cok sevindim
  • Borajet in aylık kabin memurlarına ödediği ücret nedir? Merak ettimdr hoşuma giden bir firma. Ama daha yolculuk etme şansı bulamadım.atr lervok ilginç uçaklar.
  • Birajet münih den direk usak a ucak kaldirsa size garanti veriyorun full ceker usaklilar ya antalyaya ucuyor yada izmir e ucuyor
  • Usakliya hayirli olsun borajet Szf de kac zamandir beklemede szfadaszf ucuslarini Szfdiyszf ucuslarini bu hatta para ve yolcu gani borajet pazarlama uyuyor mu????
  • Yaa bu yolsuzluk haberleri de piyasayi ortaligi mahvetti.
  • uşak lı ve yore ınsanımız, kendılerıne sunulan bu şansı bu defa cok ıyı degerlendırmelıdırler. dılegımızı seferlerın duzenlı ve kalıcı olmasından yanadır.. bolge ınsanının bılınclenmesı ıcın valılık, beledıye, unıversıte yetkılılerı ve stk lar ıle , bolge turızm acentaları bu konuda uzerıne duşenlerı yapmalıdırlar.. ucak ışletıcılerı acısından ,konum olarak bı cok hava alanımızdan ıyı olan uşak hava alanında, eger gereklı yolcu potansıyelıne ulaşılabılırde ucaklarda yeterlı doluluk oranına kavuşulursa, burasının dıger ucak ışletıcılerının de dıkatını cekecegınden emınım..şımdıden yore ınsanına hayırlı olmasını dılıyorum..
  • bu çok güzel bir haber.. bu yorum yazanlar hepsi uşak ilini sevmeyen çekemeyenler (afyonlu-kötayalı) uşak havalimanı 15 yıllık tarihi geçmişiyle uçuşlarıyla yine eski günlerine dönecek mesela ben eşimle gidiş dönüş İstanbul biletlerimi aldım ;))))
  • Sevmedim rumuzlu arkadasim sen nerelisin bilmiyorum ben bir usakli olarak bundan gurur duydum ve herzaman da duyarim.daha usak neresi bilmiyorsan oraya git gosterirler.
  • Bu site uşak düşmanları sitesi mi. Bilen bilmeyen herkes konuşmuş. Tarih, coğrafya, ekonomi, sosyoloji ve birazda havacılık bilirseniz belki bu kadar saçmalamazdınız. Bu arada pegasus gelirse hiç pişman olmaz. Özellikle yeni 320 ler cuk oturur.

Uzun süredir uçuş yapılmayan Uşak Havalimanı, 10 Ocak 2014 günü yeniden uçuş seferlerine açılıyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Aşigo Tur'dan Kazım Battal konuyla ilgili bilgileri kamuoyuyla paylaştı. 10 Ocak 2014 günü itibarıyla Borajet'in Uşak - İstanbul uçak seferlerinin karşılıklı olarak başlayacağını söyleyen Battal şöyle devam etti; “Pazartesi günleri sabah 09:35’te İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ ndan kalkacak olan uçak 10:30’da Uşak Havalimanı’na inecektir. Geri dönüş ise saat 11:00’de Uşak Havalimanı’ndan kalkacak ve 11:50’de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı' na ulaşacaktır. Çarşamba ve Cuma günleri ise sabah 07:00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkarak 07:55’de Uşak Havalimanı’nda olacaktır. 08:25’de tekrar Uşak’tan havalanacak olan uçaklar, 09:20’de İstanbul Sabiha Gökçen Hava Limanı’na ulaşarak şuan için haftanın üç günü karşılıklı seferler olacaktır” dedi.

Şehirlerin gelişmesinde ulaşımın katkısının hiçbir zaman göz ardı edilemeyeceğini belirten Battal; “Uşak’ın gelişimi ve yatırımcıların cazibe merkezi olarak Uşak’ı görmesindeki en büyük faktör uçak seferlerinin olmasıdır. Gerek yapılan termal yatırımlar, gerek her geçen gün büyüyen Uşak Üniversitesi ve Uşak Sanayisi için uçak seferleri büyük önem taşmaktadır. Bu bağlamda 10 Ocak’ta yeniden başlayacak uçak seferleri 68 kişilik ATR 72500 model uçaklarla yapılacaktır. Talebin artması durumunda sefer sıklığı artırılacaktır. Bilet fiyatları ise kampanyalı tarife ile 54 TL’den başlayan ve kademeli olarak artan fiyatlar uygulanacaktır" dedi.

BORAJET UŞAK HAVALİMANI'NI AÇIYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

zafer ~ 10 yıl önce
Zafer Bolgesel hava limani acildi her ile esit mesafede bolgesel olarak destek verilsede thy yaninda farkli firmalar ve farkli illere farkli zamanlarda hizmet alsak dogru olmazmi ( bakin pegasus gitti bu yoremize zarardir) saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gltn ~ 10 yıl önce
Cok sevindim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Borajet in aylık kabin memurlarına ödediği ücret nedir? Merak ettimdr hoşuma giden bir firma. Ama daha yolculuk etme şansı bulamadım.atr lervok ilginç uçaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Www ~ 10 yıl önce
2300 ila 2700. Tl
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Birajet münih den direk usak a ucak kaldirsa size garanti veriyorun full ceker usaklilar ya antalyaya ucuyor yada izmir e ucuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Usakliya hayirli olsun borajet Szf de kac zamandir beklemede szfadaszf ucuslarini Szfdiyszf ucuslarini bu hatta para ve yolcu gani borajet pazarlama uyuyor mu????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yaa bu yolsuzluk haberleri de piyasayi ortaligi mahvetti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erdınc durmazer ~ 10 yıl önce
uşak lı ve yore ınsanımız, kendılerıne sunulan bu şansı bu defa cok ıyı degerlendırmelıdırler. dılegımızı seferlerın duzenlı ve kalıcı olmasından yanadır.. bolge ınsanının bılınclenmesı ıcın valılık, beledıye, unıversıte yetkılılerı ve stk lar ıle , bolge turızm acentaları bu konuda uzerıne duşenlerı yapmalıdırlar.. ucak ışletıcılerı acısından ,konum olarak bı cok hava alanımızdan ıyı olan uşak hava alanında, eger gereklı yolcu potansıyelıne ulaşılabılırde ucaklarda yeterlı doluluk oranına kavuşulursa, burasının dıger ucak ışletıcılerının de dıkatını cekecegınden emınım..şımdıden yore ınsanına hayırlı olmasını dılıyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uşşak ~ 10 yıl önce
bu çok güzel bir haber.. bu yorum yazanlar hepsi uşak ilini sevmeyen çekemeyenler (afyonlu-kötayalı) uşak havalimanı 15 yıllık tarihi geçmişiyle uçuşlarıyla yine eski günlerine dönecek mesela ben eşimle gidiş dönüş İstanbul biletlerimi aldım ;))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 10 yıl önce
Sevmedim rumuzlu arkadasim sen nerelisin bilmiyorum ben bir usakli olarak bundan gurur duydum ve herzaman da duyarim.daha usak neresi bilmiyorsan oraya git gosterirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Efe ~ 10 yıl önce
Bu site uşak düşmanları sitesi mi. Bilen bilmeyen herkes konuşmuş. Tarih, coğrafya, ekonomi, sosyoloji ve birazda havacılık bilirseniz belki bu kadar saçmalamazdınız. Bu arada pegasus gelirse hiç pişman olmaz. Özellikle yeni 320 ler cuk oturur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000