17 Mart 2017, Cuma 14:40:46

Borajet uçağının kokpit camı çatladı

Borajet Havayolları’nın İzmir-İstanbul seferini yapan uçağının inişte kokpit camı çatladı.
  • Bir camim kaldi onuda alin kurtulayim :)))
  • Geçmiş olsun. Allah daha kötülerinden korusun.
  • Borajet uçaklarında çıkma, yan sanayi ve çin malı çakma parçalar kullanıyor. Bu bakımdan camlar güneş ışığından çabuk gevrekleşip çatlıyor. Biraz kaliteyi yükselt Borajet.
  • Şu yorumlara bakar mısınız? - Taş kafa kim la - Cam alacak uçak kaldımı la - Su kokpite soyleyin abdestsiz binmesinler ucaga bu kac la cam kiriliyor :) - onlara mustahak bile bu olanlar, - Bu uçak asker kökenli mi sürekli camı çatlıyor? - Hih; 10 ay yatar uçak artık Sizde ana-baba terbiyesi yok mu ? Şirketten size ne, neden bu kadar acımasızsınız? Bir ekmek kapısı kapanırsa hoşunuza mı gidecek? Siz hiç işsiz-aşsız kaldınız mı? "Biraz seviyeli olun" diyeceğim ama sizde öyle bir vicdan ve zeka yok maalesef. Hepinize yazıklar olsun...
  • Yönetici var yönetici var? Pegasus'ta pilot arkadaşlarımızın prim paraları yatmadığı için istifa eden adam gibi adamlar varken Borajet'te 16 aydır hakkını alamayan pilotuna bir hiç gibi davranan koltuğuna sevdalı pilot haini yöneticiler bilmelilerki insanlar haklarını helal etmiyor sizlere. Azıcık adamı geçtim insan olunda patronunuza benim pilotumun hakkı deyin? Demediniz! 16. Ayı 16 ay o masanızıda alın sandalyenizide uygun bir yerinize ...azıcık şerefli ol yapamıyosanda başına sık git tabii sıkar o ayrı konu.
  • Geçmiş olsun.
  • Su kokpite soyleyin abdestsiz binmesinler ucaga bu kac la cam kiriliyor :)
  • Her ay cam mı çatlarmış. Neyin kafası bu
  • tokat uçagi neden gelmedi
  • Sizde apronda deve kesin, kem talihiniz, kara bahtınız döner belki. Kaç uçak oldu yerde kalan.

Borajet Havayolları’nın İzmir-İstanbul seferini yapan TC-YAG tescilli Embraer 190 tipi uçağının inişte kokpit camı çatladı.

İzmir’den İstanbul’a gelen Borajet Havayolları’na ait Embraer 190 tipi uçağın kokpit camı çatladı. Bugün öğlen saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş sırasında kokpit camı çatlayan uçak, inişini sorunsuz gerçekleştirdi.

YB162 sefer sayılı seferi yapan uçak yolcularını indirdikten sonra bakıma alındı.

Borajet uçağının kokpit camı çatladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

TcYas ~ 7 yıl önce
Bir camim kaldi onuda alin kurtulayim :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yag ~ 7 yıl önce
Hahahahahahahaha
Ex Fo ~ 7 yıl önce
Geçmiş olsun. Allah daha kötülerinden korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çıkma parça ~ 7 yıl önce
Borajet uçaklarında çıkma, yan sanayi ve çin malı çakma parçalar kullanıyor. Bu bakımdan camlar güneş ışığından çabuk gevrekleşip çatlıyor. Biraz kaliteyi yükselt Borajet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmir ~ 7 yıl önce
Evet canım camlar gevrekleşirken, kaptanlar da çiğdem çitliyo :) ya bi git işine .! Havacılıkta imkansız bu dediğin
Yazıklar olsun ~ 7 yıl önce
Şu yorumlara bakar mısınız? - Taş kafa kim la - Cam alacak uçak kaldımı la - Su kokpite soyleyin abdestsiz binmesinler ucaga bu kac la cam kiriliyor :) - onlara mustahak bile bu olanlar, - Bu uçak asker kökenli mi sürekli camı çatlıyor? - Hih; 10 ay yatar uçak artık Sizde ana-baba terbiyesi yok mu ? Şirketten size ne, neden bu kadar acımasızsınız? Bir ekmek kapısı kapanırsa hoşunuza mı gidecek? Siz hiç işsiz-aşsız kaldınız mı? "Biraz seviyeli olun" diyeceğim ama sizde öyle bir vicdan ve zeka yok maalesef. Hepinize yazıklar olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanada iki çift lafım var ~ 7 yıl önce
Eğer bu şirkette çalışan kaptansan hele... burda sorgusuz sualsiz işten çıkarılan insanlar oldu işsiz kaldı ses çıkardın mı? O çıkarılan garibanların ailesi çocuğu çoluğu yokmuydu? Onlar aylardır işsiz. BALIK BAŞTAN kokar sizlerde o uçağın sorumluları buda seni şirketin şövalyesi yapar yani bu olan bütün olumsuzlukların sorumlususun? Şirketini madem çok düşünüyordun ne yaptın elini ellerine bağlayıp emret haşmetmahap demekten başka? Sanada yazıklar olsun haksızlıklar içinde sisteme evet dediğin için...
"Sanada" diyen ~ 7 yıl önce
Bir kere -de/da ayrı yazılır, önce imla öğren. İkincisi; ben pilot değilim ve Borajet'te çalışmıyorum. Üçüncüsü; eleştirilerimde terbiyesizce ve saçma sapan yorum yapanları kastettim, demek sen o zavallılardan birisin. Kendin çalıp kendin söylemişsin.
Huop ~ 7 yıl önce
Sakin olun gencler :)
Çok güzel mesajım yerini bulmuş ~ 7 yıl önce
Geri dönmüşün imla kuralları falan sıkmışın.. tipik ... Biz şirkette ter döken emek verenlerdeniz. Bu durumda yorum yapmak falan senin işin değil. Senide ilgilendirmiyor. Evet o zavallılardan ben, o zavallı dediklerinden 16 aydır hakkını alamayıp arkadaşlarını kaybeden adam senin ne hissettiğini bilmiyorum ama ben pek rahatsızım senin gibi tiplerin şirketi bilmeden olayları bilmeden yorum yapmasınıda pek uygun bulmuyorum. Hadi sen kendi çöplüğüne fazla otlama buralarda bizim derdimiz bize yetiyo bide senle uğraşmayalım....imla kuralı falan bizim hayatımız söz konusu... sana ...neyse!
Taş ~ 7 yıl önce
Kafa çıktı ortaya.
Sssst ~ 7 yıl önce
Ciddi taşkafa mısın sen
Haksızlığa göğüs gerecek? ~ 7 yıl önce
Yönetici var yönetici var? Pegasus'ta pilot arkadaşlarımızın prim paraları yatmadığı için istifa eden adam gibi adamlar varken Borajet'te 16 aydır hakkını alamayan pilotuna bir hiç gibi davranan koltuğuna sevdalı pilot haini yöneticiler bilmelilerki insanlar haklarını helal etmiyor sizlere. Azıcık adamı geçtim insan olunda patronunuza benim pilotumun hakkı deyin? Demediniz! 16. Ayı 16 ay o masanızıda alın sandalyenizide uygun bir yerinize ...azıcık şerefli ol yapamıyosanda başına sık git tabii sıkar o ayrı konu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 7 yıl önce
Geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abdest onemli ~ 7 yıl önce
Su kokpite soyleyin abdestsiz binmesinler ucaga bu kac la cam kiriliyor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abdest ~ 7 yıl önce
Kabini unutma
Yeter ln ~ 7 yıl önce
Her ay cam mı çatlarmış. Neyin kafası bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tokatlı ~ 7 yıl önce
tokat uçagi neden gelmedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deve ~ 7 yıl önce
Sizde apronda deve kesin, kem talihiniz, kara bahtınız döner belki. Kaç uçak oldu yerde kalan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alma mazlumun ahini.... ~ 7 yıl önce
onlara mustahak bile bu olanlar, kac kere bizi mesai saatimizi asarak ucurdu, kac kere tutuyor evet sorun yok diyerek haklarimiz yendi? 6 bacaklar cabasi. 7.bacagi pass cekmeye calistigini biliriz. mesai hesaplamaktan ugrasmaktan aci insanlari heryere gonderir her sb'i patlardi da digerleri tatile giderdi.. yati paralarini ekstra mesai paralarini vermeyip business acar onun parasini mi odersin. az bile sana borajet de iste ucanlarin sucu ne?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000