12 Nisan 2010, Pazartesi 13:17:40

BORAJET UÇACAK, HAVAŞ ORADA OLACAK...

Bölgesel havacılık projesiyle yola çıkan Borajet, SHGM’den ruhsat almak için çabalarını yürütürken uçmak istediği noktalar da belli olmaya başladı.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • bu olumsuz yorum yapan arkadaşlar nereli acaba çok merak ediyorum kendi memleketlerine uçak inmediği içinmi kıskanıyorlar ne anlamadım bu borajet söylediğini yapacak bizde burdan size bi taraflarımızla güleceğiz arkadaşlar. biz gideceğimiz yere uçakla gitmenin rahatlığını yaşarken siz orda yorumlarınıza devam edersiniz artık ama dikkat edin bak çok kıskançlık ömre zarar demedi demeyin :))))))))))))
  • Borajet'in İstanbul-Zonguldak-Trabzon yine tam ters istikamet olan Trabzon -Zonguldak-İstanbul seferlerine aynı kıstaslar doğrultsunda Antalya hattı da eklenirse yüsek kazanç elde edilir. Birilerinin demesi gibi batar demesi ile batılmaz daha gecen sene haftada 2 gün sefer ile Almanya hattını ucuramaz diyen bu havaalanı bu yıl biletlerinintamamını saattı ek seferler koymayada başladı. Bu arada Cumartesi akşamı Zonguldak'ta Artvinliler Derneği’nin gecesi vardı. Dernek Başkanı Osman Bekaroğlu konuşmasında havaalanına değindi. “Zonguldak- Trabzon” seferleri başlatılmalı dedi. Bu konudaki çabalara da teşekkür etti. Çünkü bu bölgede bilinmeyen ciddi bir potansiyel söz konusudur
  • base Atatürk ve Tokat başlıklı gamlı baykuşlar ve onlara benzer yorumlar yapanlar ; nefretiniz kıskançlığınız ve cahilliğiniz gözlerinizi kör etmiş. kapayın çenenizi insanların midesini bulandırıyorsunuz.
  • Turkiye'de bolgesel havaciligi kurmaya calisan insanlara destek yerine, kostek olarak elinize ne gececek merak ediyorum? bu mesajlarin ardindaki nefretin yada kiskancligin sebebi nedir? birakin adamlar yapsinlar islerini. Otorite onay verdikten, yolcular Borajet'i tercih ettikten sonra ne diyeceksiniz? yolun acik olsun Borajet.
  • vantilatör iyi olur tokatın sebzeleri yetişir heryere satarlar günde 3 defa tokat-istanbul 5 defa tokat-antalya 7 defa tokat-şırnak 1 defa tokat-ankara 9 defa tokat erbil ( milletvekili öyle demişti sanırım) zonguldaka gelince komik olmayın bence o hat ahl-saw-karabük-zonguldak-samsun-orgi-trabzon-rize dönüşte rize mersin-duseldorf-ağrı zonguldak tokat olsun şeklinde olsun böylece daha iyi olur ( otobüsten farkı kalmaz) olmamı yawww
  • ilk iki sene ucmam borajetle,, once bi kokpiti teknigi bir deneyim kazansin, mazallahh
  • borajet irak erbile ancak ruyasinda ucar, bir de bu sevgili borajet yetkilileri bir tokat diyor simdi de zonguldak.. bir de base meydani ataturk istiyorlarmis.. plan bumudur? TK nin ucagi sigmiyor istanbula,, simdi soruyorum ucaklari acele acele getirmek is mi simdi? hepsi yattara goruyoruz.. bir de world focus hadisemizden sonra izniniz de zor cikar bence.. olan yalcin hocanin paralara oldu.. yazik
  • borajet inşallah filosunu buyutp orgiyede inen ilk şirket olacak
  • Bölgesel havacılık bir bölgenin yolcularını o bölgenin merkezi havalimanına toplamak için yapılır. Kuş uçumu mesafe olarak kısa, ancak karayolundan saatlerce avantajlı yerlerde yapılmalı. Mesela İST-Bursa, İST-ÇNK, İST-EDO; SRT-DIY, KMARAŞ-ADANA, ADANA- ERCAN, ADB-DAL, ADB-AYDIN, ADB-ÇARDAK; VAN-DIY, gibi. Siirtten İstanbula gelmeye kalksan yolcu bir zaman bulursun, bilahare boş gelirsin gibi geliyor. Otobüsle Diyarbakır oradan İST daha çekici olabilir yolcu için. Bu uçak en fazla 1 saatlik uçuşlara kadar ekonomik ve etkin uçuşlar yapar. Dolayısı ile hat seçiminde dikkatli olmaları lazım. Bölgesel havacılık da lazım Türkiye'ye. Başarılar diliyoruz Borajete.

Bölgesel havacılık yapmak üzere üç adet ATR 72 tipi Turboprob uçak getiren ve getirdiği günden itibaren de sessizliğe gömülen Borajet’in rotası belli olmaya başladı.

SHGM’den bir süre önce ön izin alan Borajet, operasyonlarına başlayabilmek için ruhsat hazırlıklarını sürdürüyor.

Uzun süredir operasyonlarına başlayacağı günü kamuoyunun merakla beklediği Borajet, uçuş noktalarını da netleştiriyor.

Bir dönem Erbil’e uçmak isteyen Borajet, iç hatlarda önceliği ise İstanbul-Zonguldak-Trabzon hattına verecek. Uçuşlar, İstanbul çıkışlı Zonguldak ve Trabzon, sonrasında ise Trabzon-Zonguldak-İstanbul şeklinde gerçekleşecek.

Şirket, Zonguldak’ta yer hizmetlerini, bir Havaş personeli gözetiminde Zonguldak Havaalanı işletmecisisinden alacak. Havaş ile Zonguldak Havalimanı arasında yapılan protokol gereği hizmeti Havaş verecek ancak teçhizatlar Zonguldak Havalimanı tarafından karşılanacak. Havaş burada hizmet vermek için Zonguldak Havalimanı işletmecisinin elinde bulunan teçhizatları kiralamış olacak.

Şirketin bir başka uçuş noktası ise Tokat olacak. Bir dönem Atlasjet’in CRJ tipi uçaklarla sefer yaptığı, THY’nin Tokat Havaalanı’na iniş için filosunda uygun uçakların bulunmaması nedeniyle bir türlü operasyon yapamadığı Tokat, Borajet’in en önemli hedefleri arasında bulunuyor.

Rotalarını belirlemeye başlayan Borajet’in en büyük amacı ise Atatürk Havalimanı merkezli uçuş yapabilmek. Ancak Atatürk Havalimanı’nın mevcut durumu göze alındığında Borajet’in Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçmaktan başka çaresi yok gibi görünüyor. Ruhsatın bir türlü alınamamasının önündeki en büyük engelin de Borajet’in Atatürk Havalimanı konusunda ısrarcı olmasından kaynaklandığı konuşuluyor.
 

BORAJET UÇACAK, HAVAŞ ORADA OLACAK...

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu olumsuz yorum yapan arkadaşlar nereli acaba çok merak ediyorum kendi memleketlerine uçak inmediği içinmi kıskanıyorlar ne anlamadım bu borajet söylediğini yapacak bizde burdan size bi taraflarımızla güleceğiz arkadaşlar. biz gideceğimiz yere uçakla gitmenin rahatlığını yaşarken siz orda yorumlarınıza devam edersiniz artık ama dikkat edin bak çok kıskançlık ömre zarar demedi demeyin :))))))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Borajet'in İstanbul-Zonguldak-Trabzon yine tam ters istikamet olan Trabzon -Zonguldak-İstanbul seferlerine aynı kıstaslar doğrultsunda Antalya hattı da eklenirse yüsek kazanç elde edilir. Birilerinin demesi gibi batar demesi ile batılmaz daha gecen sene haftada 2 gün sefer ile Almanya hattını ucuramaz diyen bu havaalanı bu yıl biletlerinintamamını saattı ek seferler koymayada başladı. Bu arada Cumartesi akşamı Zonguldak'ta Artvinliler Derneği’nin gecesi vardı. Dernek Başkanı Osman Bekaroğlu konuşmasında havaalanına değindi. “Zonguldak- Trabzon” seferleri başlatılmalı dedi. Bu konudaki çabalara da teşekkür etti. Çünkü bu bölgede bilinmeyen ciddi bir potansiyel söz konusudur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
base Atatürk ve Tokat başlıklı gamlı baykuşlar ve onlara benzer yorumlar yapanlar ; nefretiniz kıskançlığınız ve cahilliğiniz gözlerinizi kör etmiş. kapayın çenenizi insanların midesini bulandırıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Turkiye'de bolgesel havaciligi kurmaya calisan insanlara destek yerine, kostek olarak elinize ne gececek merak ediyorum? bu mesajlarin ardindaki nefretin yada kiskancligin sebebi nedir? birakin adamlar yapsinlar islerini. Otorite onay verdikten, yolcular Borajet'i tercih ettikten sonra ne diyeceksiniz? yolun acik olsun Borajet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
vantilatör iyi olur tokatın sebzeleri yetişir heryere satarlar günde 3 defa tokat-istanbul 5 defa tokat-antalya 7 defa tokat-şırnak 1 defa tokat-ankara 9 defa tokat erbil ( milletvekili öyle demişti sanırım) zonguldaka gelince komik olmayın bence o hat ahl-saw-karabük-zonguldak-samsun-orgi-trabzon-rize dönüşte rize mersin-duseldorf-ağrı zonguldak tokat olsun şeklinde olsun böylece daha iyi olur ( otobüsten farkı kalmaz) olmamı yawww

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ilk iki sene ucmam borajetle,, once bi kokpiti teknigi bir deneyim kazansin, mazallahh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
borajet irak erbile ancak ruyasinda ucar, bir de bu sevgili borajet yetkilileri bir tokat diyor simdi de zonguldak.. bir de base meydani ataturk istiyorlarmis.. plan bumudur? TK nin ucagi sigmiyor istanbula,, simdi soruyorum ucaklari acele acele getirmek is mi simdi? hepsi yattara goruyoruz.. bir de world focus hadisemizden sonra izniniz de zor cikar bence.. olan yalcin hocanin paralara oldu.. yazik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
borajet inşallah filosunu buyutp orgiyede inen ilk şirket olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bölgesel havacılık bir bölgenin yolcularını o bölgenin merkezi havalimanına toplamak için yapılır. Kuş uçumu mesafe olarak kısa, ancak karayolundan saatlerce avantajlı yerlerde yapılmalı. Mesela İST-Bursa, İST-ÇNK, İST-EDO; SRT-DIY, KMARAŞ-ADANA, ADANA- ERCAN, ADB-DAL, ADB-AYDIN, ADB-ÇARDAK; VAN-DIY, gibi. Siirtten İstanbula gelmeye kalksan yolcu bir zaman bulursun, bilahare boş gelirsin gibi geliyor. Otobüsle Diyarbakır oradan İST daha çekici olabilir yolcu için. Bu uçak en fazla 1 saatlik uçuşlara kadar ekonomik ve etkin uçuşlar yapar. Dolayısı ile hat seçiminde dikkatli olmaları lazım. Bölgesel havacılık da lazım Türkiye'ye. Başarılar diliyoruz Borajete.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000