27 Ekim 2014, Pazartesi 11:12:08

BORAJET TRABZON’U UÇURACAK

Türkiye’nin bölgesel yolcu taşımacılığı yapan havayolu şirketi Borajet, önümüzdeki aydan itibaren İstanbul-Trabzon-İstanbul seferlerine başlıyor.
  • Trabzon hattında pegasus günde karşılıklı 6 sefer yapıyor.. Anadolu jet günde sadece 3 sefer yapıyor. Yinede uçaklar full çekiyor. Trabzon'un kapasitesi çok yüksek. Anadolu jet sefer sayısını artirmasi gerek.
  • Birisi çıkıp şu Trabzon' a base kurmayı ciddi ciddi düşünmeli. Bilet fiyatı da elbet önemli ama bu Karadeniz halkı gerçekten de Karadenizin fırtınası gibi, her yere dalga dalga gidip geliyor, para onlar için ilk planda değil, bilesiniz.
  • hayırlı olsun yorumu çok doğru : "Kazasız belasız uçuşlar.. . İnsanlara seçenek ve hizmet sunulması çok önemli,.. beğenip beğenmemek kişilerin takdiri.."
  • Zonguldak uçuşları başlasın lütfen
  • Her sene aynı hatları açıyor, kapatıyor. Açarken de sanki il kez açıyormuş gibi yapıyor. kaç kere açıldı bu hat kaç kere kapandı. Bilet al ondan sonra iadesiyle uğraş , yapacaksan ciddi yapa artık bu işi. Amacınız ne sizin
  • Sinop seferini kafalarına göre iptal edip rötarlı uçuş yap sonra da yolcu yok diye şikayet et. Yolcusuyla dalga geçen şirket. Kimse savunmasın böyle kalitesiz şirketi.
  • Bora Jet, uçkalarınız boş aldı mı Trabzon Zonguldak diyorsunuz yaz geldi mi her şey iptal oluyor, şuna ciddi bir karar verin
  • Kalite yoksunu
  • Trabzona 200-300tlye bilet almaktan bıktık,o fiyata avrupaya uçuyorum.Umarım bu fiyat 1 haftalık olmaz
  • Hayırlı olsun,Allah mahcup etmesin

Embraer E190 tipi uçaklarla hizmet veren Borajet, 21 Kasım 2014 tarihinden itibaren Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı İstanbul-Trabzon seferlerine başlama kararı aldı. AirportHaber’in edindiği bilgiye göre; 100 yolcu kapasiteli E190 tipi uçaklarla icra edilecek seferlerin haftanın her günü karşılıklı 2’şer sefer olarak gerçekleştirileceği öğrenildi.

Borajet, İstanbul-Trabzon seferlerinin başlangıcına özel fiyatlarla da yolcuların yüzünü güldürmeyi planlıyor. Şirket, hat açılışına özel 34,99 TL’den başlayan fiyatlarla yolcularını uçurmayı planlıyor.

Şirket ayrıca geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla, yine 21 Kasım tarihinden itibaren Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı İstanbul-Çanakkale seferlerini de başlatacağını duyurmuştu.

BORAJET TRABZON’U UÇURACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Trabzon hattında pegasus günde karşılıklı 6 sefer yapıyor.. Anadolu jet günde sadece 3 sefer yapıyor. Yinede uçaklar full çekiyor. Trabzon'un kapasitesi çok yüksek. Anadolu jet sefer sayısını artirmasi gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trabzon Base ~ 9 yıl önce
Birisi çıkıp şu Trabzon' a base kurmayı ciddi ciddi düşünmeli. Bilet fiyatı da elbet önemli ama bu Karadeniz halkı gerçekten de Karadenizin fırtınası gibi, her yere dalga dalga gidip geliyor, para onlar için ilk planda değil, bilesiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
hayırlı olsun yorumu çok doğru : "Kazasız belasız uçuşlar.. . İnsanlara seçenek ve hizmet sunulması çok önemli,.. beğenip beğenmemek kişilerin takdiri.."

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anne ~ 10 yıl önce
Zonguldak uçuşları başlasın lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amacınız ne ~ 10 yıl önce
Her sene aynı hatları açıyor, kapatıyor. Açarken de sanki il kez açıyormuş gibi yapıyor. kaç kere açıldı bu hat kaç kere kapandı. Bilet al ondan sonra iadesiyle uğraş , yapacaksan ciddi yapa artık bu işi. Amacınız ne sizin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anti bora ~ 10 yıl önce
Sinop seferini kafalarına göre iptal edip rötarlı uçuş yap sonra da yolcu yok diye şikayet et. Yolcusuyla dalga geçen şirket. Kimse savunmasın böyle kalitesiz şirketi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Can ~ 10 yıl önce
Bora Jet, uçkalarınız boş aldı mı Trabzon Zonguldak diyorsunuz yaz geldi mi her şey iptal oluyor, şuna ciddi bir karar verin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kalite yoksunu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Trabzona 200-300tlye bilet almaktan bıktık,o fiyata avrupaya uçuyorum.Umarım bu fiyat 1 haftalık olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trkrcan ~ 10 yıl önce
Hayırlı olsun,Allah mahcup etmesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000